Postovala: Ona portal
16
Nov
2017

Predavanje”Izgubljeno predanje o PRAVOJ ženi”

Pregledano: 4655 puta

Žena je satkana tako da teži da bude prava, savršena, celovita.

Žena je satkana tako da teži da bude prava, savršena, celovita. Neke u toj potrazi za samom sobom, onom pravom, savršenom, celovitim traže u svom  fizičkom izgledu, neke u materijalnom stanju, neke u otvaranju novih poslovnih mogućnosti i novih horizonata ali tajna savršenstva svake žene ne leži u tome.

Tajna leži u njenoj nesebičnoj ljubavi, nežnoj, skrivenoj moći koja joj je data da stvara i vlada svetom u sebi i oko sebe. Tamo gde je prava žena ta porodica, zajednica, država su dobre, pravedne, skladne, bogate. Savremena žena je izgubila sećanje ili svesno je odbacila  predanje o ulozi i ogromnoj moći prave žene.

Savremena žena je u stalnom  podsticaju traženja slobode i  treniranja ljubavi  na pogrešnim mestima, sa pogrešnim osobama, u pogrešno vreme. Savremenoj  ženi se nude mnogi novi modeli ponašanja, galamurozni uzori „uspešnih“žena,  novi pristupi u modeliranju svog tela, uma, duha, ali to nije donelo blagostanje  jer se nije desio unutrašnji preobražaj i uzrastanje.

Danas je veliki  napredak u skoro svim oblastima društva ali je još veći i duhovni i moralni pad , velike su društvene, socijalne i ekonomske razlike. Deca su sve bolesnija, agresivnija, egoističnija. Naučna dostignuća, obrazovanje, ekonomija sve više služe za porobljavanje čoveka nego za njegovo unapređenje. Donose se nepravedni zakoni, nepravedni vladaju, upravljaju zemljama, gradovima, kompanijama, institucijama. Vlada velika nesloboda i manjak ljubavi.

Prava žena ima odgovornost i  moć da to sve promeni  bilo da je Žena Devojka, Žena Supruga, Žena Majka, Žena sestra, prijatelj.

Predavanje„Izgubljeno predanje o Pravoj ženi“ je namenjeno samo onim devojkama, ženama, majkama, sestrama koje su spremne da menjajući i ispravljajući sebe , menjaju SVEt.

Predavanje  će se održati u utorak, 28. novembra sa početkom u 18 časova.

Na predavanju  prenećemo :

- Kako se gradi  i šta gradi PRAVA žena koja nosi onu jedinstvenost, savršenost i moćnu blagorodnost u svemu što pomisli i dotakne ;

- Koja je odgovornost žene i njena izvorna uloga,

- Koje najčešće greške prave žene a koje utiču  na ceo naš život, na izgradnju veza, braka,   na potomstvo, zajednicu a kojih nisu bile svesne ili nisu znale da su to velika odstupanja od  prave prirode i uloge žene.

Predavanje  će održati Aleksandra Knez-Milojković, međunarodni konsultant i trener  i osnivač “Norma centra” .

Popunjavanjem prijave klikom na link Prijavni list IZGUBLJENO PREDANJE O PRAVOJ ŽENI   obezbedite sebi na vreme učešće. Nakon popunjavanja i slanja  Prijavnog lista na  email [email protected] dobijate potvrdu da je vaša prijava privaćena i informacije o mestu održavanja predavanja. Za dodatne infomacije i ostala vaša pitanja  takođe možete dobiti preko emaila  [email protected] ili na telefon broj 063 277 649  u periodu od 10-17h radnim danom.

Vaš  prilog  za  održavanje  predavanja  kao i za razvoj i realizaciji drugih iz programa „PravoUčilište“ iznosi  1.000 din.  ili onoliko u skladu sa vašim željama i mogućnostima.  Uplatu možete izvršiti  na žiro račun udruženja „Norma centar“ broj 160-387022-03 sa naznakom prilog za rad udruženja  ili direktno na predavanju.

Tagovi : zena |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Postanite prva Miss Lencia u Srbiji

Postanite prva Miss Lencia u Srbiji

Po prvi put, jedna devojka iz Srbije imaće priliku da postane Miss Lencia. Predstavnici Zlatarne Celje, renomiranog ...
Šta podsvest radi za tebe?

Šta podsvest radi za tebe?

Od malena postavljamo sebi ciljeve, kreiramo želje koje se nadamo da ćemo ostvariti kad-tad. ...
TEST LIČNOSTI: Izaberite sličicu i neka vam ona otkrije ponešto o vama!

TEST LIČNOSTI: Izaberite sličicu i neka vam ona otkrije ponešto o vama!

1. Vaš put je put oslobađanja. Vi ste osoba kojoj treba puno prostora, i hoćete slobodu da ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 16°c

Bicikl

Roleri