Postovala: Ona redakcija
30
Dec
2016

Predstavljamo Vam Danielu Cukrov licenciranog Bars praktičara

Pregledano: 3405 puta

Dodjite na Bars obuku 21. januara i darujte sebi ono najbolje

Nakon više godina praćenja raznih tehnika i metoda i načina kako možemo učiniti svoj život kvalitetnijim i biti sretni, tragala sam za načinom koji je meni najlakši i u kojem se osećam najlagodnije.

Tako je u nekom momentu u moj život ušao Access Consciousness, svojim Čudesnim pitanjima i Bars tretmanom kao osnovom. Toliko jednostavnan a toliko delotvoran.

Osnivači i svi koji su prošli Bars obuku pričalisu da Barsi mogu mnogo toga promeniti, a i da mogu promeniti ceo život. I to sam htela da isprobam. I zaista se to desilo. Access i Barsi su drugačiji pogled na život i to se i kod desilo.

Samim drugačijim pristupom prema životu i svemu što život jeste, drugačijom reakcijom na ljude i situacije, iz mog života su nestali dani puni drame i stresa i ustupili su mesto prihvatanju svega takvog kakvo je i traženjem šta mogu učiniti sa tim što imam i što mi se pojavilo. Naučila sam se otvaranju i dopuštanju. To mi je u život donelo nove divne ljude koji žele promeniti svoj život i kojima sam na tom putu bila doprinos. A iz toga se rađa ogromna zahvalnost, kako tih ljudi tako i moja, što su deo mog života i što sam deo njihove transformacije.

 

Bars tretman nije ni bolji ni lošiji od drugih tretmana, on je drugačiji. Meni i mnogima koji širom sveta praktikuju i obučavaju druge ovom tretmanu, je najlakša i na jednostavan način donosi promene.

Osoba prilikom tretmana otpušta gomilu uverenja i stavova i prosuđivanja koje je pokupilo tokom života od drugih, učinilo ih svojim, i kao takvi, ne dopuštaju mu da živi lagodno i radosno.

Moždani talasi se usporavaju do theta talasa, i u tom stanju, osoba je spremna i da otpusti sve što ga ograničava, ali i da dopusti da na njegovo mesto dođe nešto puno kvalitetnije.

Prilikom tretmana se proširuje svesnost o sebi, svom telu, svom biću koje jeste, otkrije se uzrok teškoća i one se sa lakoćom brišu, odbacuju. Sve to, može biti izraz govo rkoji se vodi prilikom tretmana, ako je osoba raspoložena za razgovor, ili i potpunim opuštanjem i prepuštanjem i čak spavanjem tokom tretmana, ako osoba oseti da joj tako prija. Učinci su jednako delotvorni.

 

Ono načemu i dalje radim je i dalje širenje moje svesnosti o sebi, svojim (našim) mogućnostima i svetu koji me okružuje.

Tu uvek ima prostora za rad. Svaki dan postavljam pitanja koja me otvaraju prema beskonačnim mogućnostima koja mi se pružaju i od kojih činim svesno izbor i naravno, pokrećem akciju u tom pravcu.

Ima još uverenja koja sam pokupila tokom svog života i koji me određenim delom i dalje ograničavaju i njih svakodnevno, malo po malo, menjam. Ta svesna igra je uzbuđujuća i moćna i u njoj zaista uživam. I namera mi je da sve što sam naučila i što i dalje učim i što sam na sebi isprobala i što mi je donelo više radosti u moj život, prenesem što većem broju ljudi. Na ovaj smo svet došli da bi uživali u njemu i da bi bili radosni, jer je radost naše prirodno stanje.

 

Svi koji dođu na Bars obuku, tokom 8 sati koliko obuka traje, dobijaju uvid u jedan drugačiji pogled na život. Na život bez osuđivanja i prosuđivanja, na život bez drama i trauma, stresa, na život gde se laganim načinom otpušta nepotrebno, na život gde se otvara primanjima svega dobrog. Na samoj obuci, nauče kako se radi Bars tretman drugima, ali i sebi, dobiju procese oslobađanja, dobiju širu svesnost, otkriju kako svakodonevno pomoći sebi i drugima u kreiranju svakodnevno radosnog života.

Takođe dobiju priručnik na 50-tak stranica gde je detaljno opisan sam Bars tretman, Bars tačke, šta znače, kako se aktiviraju, šta rešavaju, mapu sa Bars tačkama koju koriste u početku kao pomoć, i dobijaju međunarodno priznat sertifikat da su Bars praktičari.

Šta sa time mogu? Sa time mogu raditi tretmane sebi, svojoj porodici, prijateljima, mogu raditi drugim osobama i to naplaćivati, može im to biti dodatni prihod ili ako tako odluče, jedini izvor prihoda. Barsi se mogu raditi kod kuće, u poslovnom prostoru, kao dodatak kozmetičkom tretmanu, masaži, u spa centrima, u zdravstvenim ustanovama, za decu, za trudnice, na sajmovima zdravlja i svugde gde osete da bi svojim znanjem bili doprinos ljudima.

 

Oni koji ne veruju da je sve ovo moguće, a dođu iz čiste radoznalosti, mogu očekivati da se vrlo prijatno iznenade.

Već samim tim da su došli, da su radoznali, znači da imaju želju da nešto menjaju u svom životu. Za početak i to je dovoljno, samo ta otvorenost za saznati nešto novo.

Kada smo otvoreni onda smo spremni na primanja. A Barsi jesu primanje i uče nas primanjima.

 

Kao i sve drugo u životu, imamo različite ukuse i ne pronalazimo se u svemu jednakokao i drugi.Tako i sa Barsima. Neko neće videti u ovom tretmanu način na koji može sebi i drugima da bude doprinos, i to je ok.

Što ne znači da jednog dana, jednog momenta, neće ipak početi primenjavatiBarse i način življenja koji ide uz njih.

 

Bars tretman kao i cela Access Consciousness priča na svakoga deluje na svoj način i menja čoveka i rezultati primene su individualni.

Generalno,  mogu reći da kod većine donosi otvorenost i izlazak iz automatskog načina života u svesni život, u sagledavanje mogućnosti šta imaju i šta mogu imati, u svesno svakodnevno biranje stanja u kojem se nalaze, u lagodnost i sve više dozvoljavanja radosti u životu.

Svakodnevni stres polako nestaje, spava se kvalitetno, fizičke boli i tegobe nestaju, telo se isceljuje, smanjuje se razdražljivost, pa i kod dece, trudnice imaju lagan period trudnoće, porođaja i post-porođajnog perioda, glava puna zbrkanih misli se razbistruje, nelagodni osećaji lagano prestaju– a sve to onda donosi bolje odnose sa porodicom, prijateljima, poslovnim saradnicima, novcem, zdravljem... Međuljudski odnosi postaju kvalitetniji, radosniji, posao se razvija, zdravstveno se jača.

U Accessu je  misija da “Osnaži ljude da znaju da znaju” i postoji jedna jedina mantra, a to je da nam “Sav život dolazi sa lakoćom, radošću i slavljem(obiljem)”– e u tome nam pomaže Bars tretman.

 

Ona redakcija

Profesionalni, kreativni, tačni
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Najlepši citati o muškarcima

Najlepši citati o muškarcima

- Idealan muškarac ima snagu muškarca i osećajnost ...
Ogorčenost vodi ka bolesti

Ogorčenost vodi ka bolesti

Zbog neuspelih ljubavnih veza, zbog brzog načina života, previše obaveza a premalo vremena, ...
Nema ničeg goreg od lažnog osmeha

Nema ničeg goreg od lažnog osmeha

Do ovog zaključka došli su naučnici Univerziteta Nortvestern, koji su utvrdili da lažni osmeh čini da se ...
XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 6°c
min 4°c

Bicikl

Roleri