Postovala: Ona redakcija
30
Dec
2016

Predstavljamo Vam Danielu Cukrov licenciranog Bars praktičara

Pregledano: 2689 puta

Dodjite na Bars obuku 21. januara i darujte sebi ono najbolje

Nakon više godina praćenja raznih tehnika i metoda i načina kako možemo učiniti svoj život kvalitetnijim i biti sretni, tragala sam za načinom koji je meni najlakši i u kojem se osećam najlagodnije.

Tako je u nekom momentu u moj život ušao Access Consciousness, svojim Čudesnim pitanjima i Bars tretmanom kao osnovom. Toliko jednostavnan a toliko delotvoran.

Osnivači i svi koji su prošli Bars obuku pričalisu da Barsi mogu mnogo toga promeniti, a i da mogu promeniti ceo život. I to sam htela da isprobam. I zaista se to desilo. Access i Barsi su drugačiji pogled na život i to se i kod desilo.

Samim drugačijim pristupom prema životu i svemu što život jeste, drugačijom reakcijom na ljude i situacije, iz mog života su nestali dani puni drame i stresa i ustupili su mesto prihvatanju svega takvog kakvo je i traženjem šta mogu učiniti sa tim što imam i što mi se pojavilo. Naučila sam se otvaranju i dopuštanju. To mi je u život donelo nove divne ljude koji žele promeniti svoj život i kojima sam na tom putu bila doprinos. A iz toga se rađa ogromna zahvalnost, kako tih ljudi tako i moja, što su deo mog života i što sam deo njihove transformacije.

 

Bars tretman nije ni bolji ni lošiji od drugih tretmana, on je drugačiji. Meni i mnogima koji širom sveta praktikuju i obučavaju druge ovom tretmanu, je najlakša i na jednostavan način donosi promene.

Osoba prilikom tretmana otpušta gomilu uverenja i stavova i prosuđivanja koje je pokupilo tokom života od drugih, učinilo ih svojim, i kao takvi, ne dopuštaju mu da živi lagodno i radosno.

Moždani talasi se usporavaju do theta talasa, i u tom stanju, osoba je spremna i da otpusti sve što ga ograničava, ali i da dopusti da na njegovo mesto dođe nešto puno kvalitetnije.

Prilikom tretmana se proširuje svesnost o sebi, svom telu, svom biću koje jeste, otkrije se uzrok teškoća i one se sa lakoćom brišu, odbacuju. Sve to, može biti izraz govo rkoji se vodi prilikom tretmana, ako je osoba raspoložena za razgovor, ili i potpunim opuštanjem i prepuštanjem i čak spavanjem tokom tretmana, ako osoba oseti da joj tako prija. Učinci su jednako delotvorni.

 

Ono načemu i dalje radim je i dalje širenje moje svesnosti o sebi, svojim (našim) mogućnostima i svetu koji me okružuje.

Tu uvek ima prostora za rad. Svaki dan postavljam pitanja koja me otvaraju prema beskonačnim mogućnostima koja mi se pružaju i od kojih činim svesno izbor i naravno, pokrećem akciju u tom pravcu.

Ima još uverenja koja sam pokupila tokom svog života i koji me određenim delom i dalje ograničavaju i njih svakodnevno, malo po malo, menjam. Ta svesna igra je uzbuđujuća i moćna i u njoj zaista uživam. I namera mi je da sve što sam naučila i što i dalje učim i što sam na sebi isprobala i što mi je donelo više radosti u moj život, prenesem što većem broju ljudi. Na ovaj smo svet došli da bi uživali u njemu i da bi bili radosni, jer je radost naše prirodno stanje.

 

Svi koji dođu na Bars obuku, tokom 8 sati koliko obuka traje, dobijaju uvid u jedan drugačiji pogled na život. Na život bez osuđivanja i prosuđivanja, na život bez drama i trauma, stresa, na život gde se laganim načinom otpušta nepotrebno, na život gde se otvara primanjima svega dobrog. Na samoj obuci, nauče kako se radi Bars tretman drugima, ali i sebi, dobiju procese oslobađanja, dobiju širu svesnost, otkriju kako svakodonevno pomoći sebi i drugima u kreiranju svakodnevno radosnog života.

Takođe dobiju priručnik na 50-tak stranica gde je detaljno opisan sam Bars tretman, Bars tačke, šta znače, kako se aktiviraju, šta rešavaju, mapu sa Bars tačkama koju koriste u početku kao pomoć, i dobijaju međunarodno priznat sertifikat da su Bars praktičari.

Šta sa time mogu? Sa time mogu raditi tretmane sebi, svojoj porodici, prijateljima, mogu raditi drugim osobama i to naplaćivati, može im to biti dodatni prihod ili ako tako odluče, jedini izvor prihoda. Barsi se mogu raditi kod kuće, u poslovnom prostoru, kao dodatak kozmetičkom tretmanu, masaži, u spa centrima, u zdravstvenim ustanovama, za decu, za trudnice, na sajmovima zdravlja i svugde gde osete da bi svojim znanjem bili doprinos ljudima.

 

Oni koji ne veruju da je sve ovo moguće, a dođu iz čiste radoznalosti, mogu očekivati da se vrlo prijatno iznenade.

Već samim tim da su došli, da su radoznali, znači da imaju želju da nešto menjaju u svom životu. Za početak i to je dovoljno, samo ta otvorenost za saznati nešto novo.

Kada smo otvoreni onda smo spremni na primanja. A Barsi jesu primanje i uče nas primanjima.

 

Kao i sve drugo u životu, imamo različite ukuse i ne pronalazimo se u svemu jednakokao i drugi.Tako i sa Barsima. Neko neće videti u ovom tretmanu način na koji može sebi i drugima da bude doprinos, i to je ok.

Što ne znači da jednog dana, jednog momenta, neće ipak početi primenjavatiBarse i način življenja koji ide uz njih.

 

Bars tretman kao i cela Access Consciousness priča na svakoga deluje na svoj način i menja čoveka i rezultati primene su individualni.

Generalno,  mogu reći da kod većine donosi otvorenost i izlazak iz automatskog načina života u svesni život, u sagledavanje mogućnosti šta imaju i šta mogu imati, u svesno svakodnevno biranje stanja u kojem se nalaze, u lagodnost i sve više dozvoljavanja radosti u životu.

Svakodnevni stres polako nestaje, spava se kvalitetno, fizičke boli i tegobe nestaju, telo se isceljuje, smanjuje se razdražljivost, pa i kod dece, trudnice imaju lagan period trudnoće, porođaja i post-porođajnog perioda, glava puna zbrkanih misli se razbistruje, nelagodni osećaji lagano prestaju– a sve to onda donosi bolje odnose sa porodicom, prijateljima, poslovnim saradnicima, novcem, zdravljem... Međuljudski odnosi postaju kvalitetniji, radosniji, posao se razvija, zdravstveno se jača.

U Accessu je  misija da “Osnaži ljude da znaju da znaju” i postoji jedna jedina mantra, a to je da nam “Sav život dolazi sa lakoćom, radošću i slavljem(obiljem)”– e u tome nam pomaže Bars tretman.

 

Ona redakcija

Profesionalni, kreativni, tačni
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Promenite loše navike vašeg partnera

Promenite loše navike vašeg partnera

OStavlja stvari i obuću po kući- cela kuća je u haosu, samo iz ...
TEHNOLOGIJE NOVE SVESTI

TEHNOLOGIJE NOVE SVESTI

Svakodnevno naučnici potvrđuju da se naša planeta Zemlja transformiše. Svedoci smo velikih promena kako u ...
Dekorativne sveće- simbol romantike

Dekorativne sveće- simbol romantike

Voleli ili ne voleli, romantično veče svakome prija s vremena na vreme. To vreme možete provesti sa ...
SAMSUNG
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 23°c
min 9°c

Roleri

Bicikl