Postovala: Ona portal
22
Jun
2013

Prirodni zakoni stvaranja zdrave i nadarene dece

Pregledano: 2841 puta

TEHNOLOGIJE NOVE SVESTI

U iskonskoj biti žene i muškarca je i da se ostvari  kroz porodicu u kojoj se rađaju zdrava  i nadarena deca. Međutim , danas se sve više povećava broj parova  koji imaju problema da osnuju porodicu i  dobiju zdravo potomstvo. Svetska komparativna   istraživanja  pokazuju  da postoji mnogo faktora (nasleđe, stresovi, loše životne navike, GMO hrana, vakcine, nejonizujuća zračenja, narušena energetika organizma...) koji su uticali da se čak  i  kod  populacije žena i muškaraca do 25 godina pojavljuje dijagnoza neplodnosti ili smanjena mogućnost da na prirodan način začnu decu .

 

U organizaciji udruženja Norma centar“ započinje prvi Ciklus “ Prirodni zakoni  stvaranja zdrave i nadarene dece ” koji  prenosi informacije kako o drevnim tako i o naprednim znanjima informaciono-talasne genetike, duhovno –informacionim tehnologijama kako da regenerišete i  obnovite  svoje reproduktivno zdravlje,  transformisete negativne informacije iz svog  genealoškog stabla , kako kako da stvarate zdravo i nadareno dete i da ga  edukujete u prenetalnom periodu  pre začeća po preporukama ruskog naučnika dr Grigorija Grabavoja .

 

Ciklus traje 3 meseca i sastoji se od radionice, vežbaonica i individualnih konsulatcija. Početak ciklusa započinje dvodnevnom radionicom koja se održava 29-30. juna 2013.godine u Beogradu, Terazije 26  , II sprat.

 

 

 Kome je namenjeno?

SVIMA koji  su spremni da  :

  • nauče kako da odgovorno planiraju potomstvo ;
  • saznaju koje su  vrednosti koje treba negovati kod sebe i  prepoznati u  svom  životnom partneru a  značajne za zdravu i večnu porodicu;
  • na prirodan način bez obzira na životno doba  i trenutno fizičko stanje ostvare zdravo potomsvo ;
  • odgajaju  decu koja svima donose ljubav, radost, sreću i napredak.

 

Sa usvajanjem i praktikovanjem  potrebnih duhovno-informacionih tehnologija i čvrste rešenosti da do promena u sopstvenom životu dolazimo samo promenama samih sebe, veoma velika mogućnost ulaska u vaš život željenog partnera, prirodnog začeća , dobijanja i odgajanja zdravog , nadarenog potomstva  .

 

Prijave kao i sva pitanja možete uputiti na sledeću E-adresu  [email protected]    ili na tel. 063 277 649 radnim danom  u periodu od 11-18 časova. Zbog ograničenog broja mesta,  molimo Vas da se  najkasnije prijavite 3 dana do održavanja događaja.

 

Učešće je BESPLATNO na Prvom  ciklusu “Prirodni zakoni stvaranja zdrave i nadarene dece” a članovi su  udruženja „ NORMA CENTAR “ .

 

 

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako poboljšati pamćenje?

Kako poboljšati pamćenje?

Dobar i dokazan način za poboljšanje pamćenja je igranje društvenih igara poput ...
AMBASSADOR PARK DEDINJE

AMBASSADOR PARK DEDINJE

NAI atrium, članica NAI Global, jedne od najvećih svetskih kompanija za upravljanje ...
Sa roditeljima na more? DA!

Sa roditeljima na more? DA!

Mama, tata i ti na moru, u ovim godinama?! Zvuči kao umaranje, a ne odmaranje. Ali... Razmisli ...
KINA
10920,oo
prava cena : 13104,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri