Postovala: Ona portal
12
Jun
2013

TEHNOLOGIJE NOVE SVESTI

Pregledano: 4387 puta

BITI CELOVITA, USPEŠNA, VEČNO MLADA, ISPUNJENA LJUBAVLJU I RADOŠĆU

Svakodnevno naučnici potvrđuju da se naša planeta Zemlja transformiše. Svedoci smo velikih promena kako u samoj prirodi tako i u društvu. Svi stanovnici Zemlje osećaju na razne načine uticaj ovih promena. Postavlja se pitanje da smo ovladali novim znanjima i vestinama koje prate impuls ovog vremena i koje omogućavaju da pravilno iznesemo sve izazove koji se dešavaju u nama i oko nas?

Ovo vreme zahteva sticanje znanja i veština na drugačiji način. Nastupilo je vremene kada ranije sakrivena učenja postaju zajedničko dobro čovečanstva.

Tehnologije Nove Svesti su duhovno–informacione tehnologije koje se jos od 1992. godine prenose po Učenju ruskog naučnika dr G.Grabavoja i njegovih učenika dr A.Petrova, I. Arepjeva. To najcelovitije znanje u svetu o informacionim strukturama, povezivanju desne i leve hemisfere mozga, ubrzanju misli, aktiviranju svih svojih potencijala, promeni svoje svesti i kolektivne svesti, dostizanju celovitosti . Ovo je učenje za opštu dobrobit i razvoj a spojilo je nauku i duhovnost o kome je i sam Nikola Tesla govorio da je neophodno za napredak i evoluciju čovečansta.

Dr. Grigorije Petrovič Grabavoj je vidoviti naučnik koji je doktorirao matematiku, fiziku i primenjenu mehaniku. Deo njegovog Učenja koje se odnosi na sticanje znanja za specijalnost istručnjaka za upravljanje tehnologijama i preventivnog prognoziranja (o sprečavanju mogućih globalnih i lokalnih katastrofa) dobija se druga državna diploma visokog obrazovanja u Rusiji! Takodje primena Učenja Tehnologija Nove Svesti koje se odnosi na uspostavljanje potpunog zdravlja i novi vid edukacije za budućnost nasla je mesto u ukrajinskom sistemu zdravstva i obrazovanja.

Tehnologije Nove Svesti nas uče da sami upravljamo situacijama i događajima , da pokrenemo potencijale mozga i da resursi našega mozga počnu da rade sa minimim 50% a ne kao sada maksimum 5%. (prosečan čovek ima aktivirano oko 1% neurona mozga) , da ojačmo jasnoviđenje, intuiciju, da sami sebe regenerišemo, podmlađujemo, da osvestimo ličnu misiju , obezbedimo zdravo potomsvo , sigurnost, spokoj, slobodu, dugovečnost, obilje.

Ukoliko želite da pokrenete vaš neograničen rast i napredak znanjem koje se oslanja se na iskonska znanja i informacije koje nose naše ćelije, DNK i duša uzmite učešće na radionici  „Tehnologije duhovnog upravljnja dr G.Grabavoja“ 15-16. juna 2013. ili 13-14. jula koju organizuje „Norma Centar“ .

Na radionici „Tehnologije duhovnog upravljnja dr G.Grabavoja“ prenose se informacije kako da delujemo na sve sfere života i da sami bez posrednika :

 • povežemo sferu svesti i sferu naše duše,
 • povežemo levu i desnu hemisferu mozga
 • ubrzamo misli i radimo na više nivoa
 • brzo dolazimo do rešenja, novih ideja i materijalizacije ideja
 • upravljamo događajima
 • transformišeno negativne informacije iz proslosti, sadašnosti , budućnosti
 • da se samoisceljujemo i podmladjujemo
 • da otkrijemo misiju svoje duše.....

 

Za više informacija o radionici obratite se na sledeću E-adresu [email protected] ili na telefon 063 277 649 od 11-18 časova.
Potrebno je najkasnije 3 dana od početka radionice prijaviti se i obezbediti sebi mesto, zbog ograničenog broja mesta.

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jednostavni saveti za srećniji život (2.deo)

Jednostavni saveti za srećniji život (2.deo)

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
MAMA AFRIKA

MAMA AFRIKA

U cilju opšteg dobra za pomoć i unapredjenje položaja žena Afrike održaće se "Koncert posvećen ženama ...
NOKIA
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
 • Grčka
 • Crna Gora
 • Turska
 • Lavor i kada
 • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 14°c

Bicikl

Roleri