28
Jun
2011

Zašto holivudske zvezde nisu bolje od tebe?

Pregledano: 4348 puta

Iako život holivudskih zvezda izgleda savršeno, nije tako, obični ljudi mogu živei kvalitetnije od njih.

 

 

 

Gledajući “sjaj i glamur crvenog tepiha”, stičemo utisak da holivudske zvezde žive savršenim životom. Mnogi im zbog toga zavide, a ako si jedna od takvih, pročitaj zašto oni ipak nisu bolji od tebe.

 

 

 

 

 

holivud 1Izgled. Prvo što primećujemo kod svetski poznatih glumaca, pevačica, režisera i ostalih “umetnika svoje vrste” je njihov besprekoran izgled. Savršena kosa, ten, telo…


Zašto nisu bolji od tebe što se izgleda tiče? Zato što oni oko sebe imaju tim, da ne kažem čitavu vojsku, stručnjaka koji su zaduženi za svaki delić njihovog tela. Kozmetičari, nutricionisti, treneri, maseri, šminkeri, frizeri… Svi oni se svakodnevno brinu o besprekornom izgledu tih zvezda, koje mi nikada ne viđamo u njihovom pravom izdanju. Pored toga što ih doteruju spolja, zaduženi su i za njihov unutrašnji mir i spokoj, da bi u potpunosti zračili zadovoljstvom. Masiraju ih, uslužuju u SPA centrima na razne načine, planiraju  im svaki zalogaj… Sem toga, proizvodi koji oni koriste su napravljeni od najluksuznijih sastojaka, za koje mi, obični ljudi, nismo ni čuli. Da ti imaš sve to, kako bi izgledala?

 

holivud 2Ljubav. Oni se zaljubljuju u najpoznatije i najbogatije ljude sveta, i venčavaju se sa njima. Oni uživaju sa onima za kojima ti uzdišeš, znajući da ih verovatno nikada nećeš ni videti uživo, a kamoli nešto više.


Zašto nisu bolji od tebe što se ljubavi tiče? Da li stvarno veruješ da oni ikada nađu pravu ljubav? Koliko takvih brakova je opstalo? Zar ne vidiš koliko je u tim njihovim holivudskim životima prevara, razvoda, vanbračne dece, depresije…? Oni nemaju vremena jedni za druge, otud ljubomora, otud prevare, razvodi i sve ostalo. Venčavaju se među sobom zato što ne mogu da upoznaju nikoga drugog, jer su zaštićeni i lišeni prave slobode. Ne znaju ni za šta drugo sem za ono što im je ispred nosa. A ti, ti možeš da uživaš u pravoj ljubavi. Možeš sa svojim dragim da ideš gde god hoćeš, i nijedan paparaci ti neće smetati. Niko te u klubu neće fotografisati sa konobarom i pisati kako si opet imala ludu noć. Možeš imati udvarače raznih vrsta i statusa, i odabrati samo jednog, za ceo život. Ko god da te voli, znaćeš da te je odabrao baš zbog tebe, a ne zbog tvojih miliona dolara.

 

holivud 3Novac. Oni imaju toliko para, da više ne znaju šta će sa njima. Mogu da putuju gde god požele, da odsedaju u najluksuznijim hotelima, gde će se na stotine članova elitne posluge brinuti o njihovom savršenom odmoru. Većina njihovih stvari je pravljena po njihovoj porudžbini, “custom made”.


Zašto nisu boji od tebe iako imaju toliko novca? U redu, oni zahvaljujući tim nenormalnim sumama novca mogu da vide i osete razne stvari o kojima ti možeš samo da sanjaš. Ali, ta slava i novac su ih koštali najvažnijeg ljudskog prava: slobode. Šta im vredi što mogu da odu bilo gde, kada uvek oko sebe moraju da imaju telohranitelje? Ako treba da pređu dva metra ulice, trče kao sumanuti do svojiih kola, sa kojima beže do kuće koja više liči na utvrđenje nego na dom. Dom ni ne znaju šta je, jer u tim mnogobrojnim kućama provode samo po nekoliko sati. Oni ne stižu da uživaju u tom bogatstvu i raskošu. I, šta im onda sve to vredi? Oni nikada ne osećaju ono uzbuđenje i radost koju ti možeš da osetiš kada se, posle puno meseci rada, pakuješ na zasluženi odmor. Oni nikada neće osetiti sreću koju ti možeš da osetiš kada se za vikend spakuješ i odeš na roštiljanje u obližnju prirodu… Sitne stvari, jasno ti je.

 

Tako da, kakva god da si, imaš mnogo veće šanse da zaista uživaš u životu od njih. Oni, kada se posle takvog “sjajnog” dana provedenog na crvenom tepihu, povuku u neku prostoriju gde konačno mogu da budu sami, budu stvarno sami i neispunjeni. Ti, kada se vratiš kući, imaš nekoga koga ćeš da zagrliš, ko će ti reći da si mu (joj), najlepša na svetu, i sa kim ćeš one nesrećnike gledati na filmu, uživajući u svom običnom ali neprocenjivom životu…

 

Sonja Stegnjaić

Čekamo da Sonja Stegnjaić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Domovi holivudskih zvezda (2.deo)

Domovi holivudskih zvezda (2.deo)

Kuća u kojoj živi pozata starleta Kim Kardašijan opremljena je u ...
Životni moment u kojima uživamo

Životni moment u kojima uživamo

Postoje momenti koji pored nas prolaze “kao pored turskog groblja“, a trebalo ...
Ulepšaj sebi kućne poslove

Ulepšaj sebi kućne poslove

Ako ti pada mrak na oči kada pomisliš šta sve treba da ispeglaš, koliko posuđa ...
COOLERMASTER
704,oo
prava cena : 844.8,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 17°c

Roleri

Bicikl