23
Mar
2013

Zašto je dobro biti single?

Pregledano: 3529 puta

Cenite slobodu koju imate! Ljubav ne može da dođe na silu i kad joj vreme nije, zato čekajući je, ne propustite da uživate u "samoći"!

Ako za vas sudbina još nije našla par, ne očajavajte. Naučite da uživate u svojoj slobodi, koja nekad može biti lepša od bilo koje veze. Čekajući muškarca koji će vas usrećiti, potrudite se da shvatite sve prednosti "single" života.

1. Više kvalitetnog vremena za prijatelje i porodicu: Možete posvetiti svu pažnju svojim prijateljima, druženju, porodičnim okupljanjima i opušteno uživati u vremenu sa dragim ljudima, a da vam niko nije "za vratom". 

2. Flert bilo gde i bilo kada: Flert je veoma bitan deo "samačkog života", koji vas usrećuje i zabavlja, diže samopouzdanje, čini da se osećate privlačnom i atraktivnom, i pre svega pruža vam ogromne mogućnosti da upoznate nove i interesantne ljude.

   

3. Ne morate da trpite tuđu nervozu, frustraciju i iritantne navike: Brinete samo o sebi, trpite samo sebe, imate svoj mir i svo vreme ovog sveta da ga posvetite sebi. Ne morate da podnosite muške ispade, nervozu, dreku, prebacivanja, naporno ponašanje ili možda nepodnošljivu ljubomoru. U "samoći" oslobođene ste svega toga!

4. Možete da se fokusirate na SVOJE snove i ciljeve: Jedna od najvećih prednosti "single" života jeste što imate svo vreme ovog sveta da ga posvetite ispunjavaju svojih dugogodišnjih ciljeva i snova. Imate priliku da se posvetitie unapređenju svoje karijere, studija, ili jednostavno da se posvetite stvarima koje volite i koje vas čine ispunjenom, a za koje ne biste imali vremena (a možda ni volje) da ste u ljubavnoj vezi.

5. Više vremena za zabave i raznorazne aktivnosti: Imate potpunu kontrolu nad svojim vremenom, možete da se provodite do mile volje, ili možda naučite novi jezik, odete u teretanu, pročitate omiljene knjige ili pogledate nove filmove.

6. Sami kontrolišete svoj novac: Vaš novac je samo vaš, nikom ne morate da polažate račune ili izdvajate novac za poklone i raznorazne prilike.

7. Imate priliku da bolje upoznati sebe: Poslednje, ali ne i najmanje važno jeste prilika da otkrijete ko ste zaista, da postanete bolja osoba, shvatite šta volite, šta ne, šta želite od života i od budućeg partnera.

   

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
6
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Poklon: drugačiji pristup

Poklon: drugačiji pristup

Ovaj je dan poseban. Kao svaki sa tobom. I zato, dajem ti poklon, ti ...
Imitiranjem govora tela do dobrog utiska

Imitiranjem govora tela do dobrog utiska

Sem onoga što nekome pričaš, tvoj govor tela otkriva mnogo toga o tebi. ...
Šest načina da ublažite stres

Šest načina da ublažite stres

Kućni ljubimci Samo nekoliko minuta provedenih sa kućnim ljubimcima ...
KINA
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 9°c

Roleri

Bicikl