04
Jun
2013

Boje za drvo za kuhinju iz snova

Pregledano: 20194 puta

Kako da povoljno, brzo i lako vaša kuhinja ili kupatilo budu nalik na one iz luksuznih časopisa za uređenje enterijera?

Ako ste oduvek maštali o prostranoj i lepoj kuhinji u svetlim, veselim bojama, u kojoj ćete uživati u pripremi omiljenih jela i poslastica, a finansije vam ne dozvoljavaju da istu priuštite, ne očajavajte! Kuhinju iz snova možete i sami urediti. Najpre je bitna dobra organizacija i da znate u koliko prostora možete da funkcionišete, a zatim je tu i dobar raspored kuhinjskih elemenata i pratećih detalja. Pre svega, ukoliko vam je kuhinjski prostor mali, odlučite se za svetlije boje koje će otvoriti prostor, te funkcionalne, višestruko korisne kuhinjske komade. U kuhinji stvari ređajte po veličini i boji, tako ćete postići prijatnu atmosferu i osećaj reda. Trudite se da vam kuhinja uvek bude uredna i čista, i neka svaka stvar ima svoje mesto.

   boje za drvo

Estetski su u kuhinji najvažniji zidovi i stolarija, kao i sitni detalji poput lepog posuđa, činijica i zavesa. Upravo tu možete pokazati svu svoju kreativnost, i uveriti se da za kuhinju iz snova ne treba mnogo novca. Moja tajna divne kuhinje su farbe za drvo, kojima sam unela život i energiju ne samo u kuhinju, već u svaku prostoriju u kući.

Takođe, pametno je pre odluke o boji kojom ćete ukrasiti kuhinjske zidove, povesti računa o kondenzaciji, koja je prisutna upravo u prostorijama poput kuhinje koje se ne provetravaju dovoljno često. Problem kondenzacije zidova bezuspešno sam rešavala godinama, sve dok preporukom prijatelja nisam naišla na fenomenalan univerzalni proizvod Acrylic Eggshell - boje za drvo i zidove! Ovaj proizvod ne samo da služi za krečenje i sprečavanje buđi na zidovima, već efikasno farba i stolariju (štokove, vrata, police, ormane...), pa i prethodno farbane metalne površine (radijatore, cevi, ormariće...).

   boje za drvo

Acrylic Eggshell boja za drvo i zidove rešava problem kondenza na duže vreme, zahvaljujući kombinaciji aditiva i akrila, a ujedno je periva i fizički jako otporna. Ono što je posebno lepo u vezi ove boje za drvo i zidove jeste što se može tonirati u preko 2000 različitih tonova, te vašu kuhinju možete obojiti u boju koja god vam padne na pamet, kao i drvene kuhinjske elemente! Upravo ova boja za drvo može vam pomoći da od kuhinje napravite bajkovito, šareno mesto puno pozitive i radosti. Neka kuhinja zablista u vašim omiljenim nijansama od plafona do parketa uz Acrylic Eggshell boje za drvo i zidove!

   boje za drvo

Ako pored kuhinje, poželite i kupatilo iz snova, i tu vam u pomoć priskače Acrylic Eggshell farba za drvo i zidove, pomoću koje možete da prefarbate ružne vodovodne cevi i ormariće u kupatilu. Kupatila su najlepša kada su u klasičnim, neutralnim bojama, dobro osvetljena i sa velikim ogledalima.

Ova sjajna farba za drvo, ali i zidove, koja je doslovce svemoćna u dekoraciji kuhinje i uređenju kupatila, detaljnije je predstavljena na sajtu Kruna boje.

   boje za drvo

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
3
Tužno
2
Srećno
Bolje
9
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Udahnite život betonskim figurama

Udahnite život betonskim figurama

Dekorativne betonske figure veoma su česta pojava u eksterijeru. Najčešće ih ...
Uradi sama: stare stolice kao nove!

Uradi sama: stare stolice kao nove!

Šta uraditi sa hrpom dotrajalih stolica iz podruma ili ostave? Pokloniti, baciti ili možda ipak od njih napraviti ...
Udahnite novi život nepotrebnim sitnicama!

Udahnite novi život nepotrebnim sitnicama!

"Upcycling" pojam pojavio se sredinom devedesetih, ali vremenom sve više dobija na popularnosti. ...
SAMSUNG
2447,oo
prava cena : 2936.4,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -2°c

Bicikl

Roleri