04
Jun
2013

Boje za drvo za kuhinju iz snova

Pregledano: 18911 puta

Kako da povoljno, brzo i lako vaša kuhinja ili kupatilo budu nalik na one iz luksuznih časopisa za uređenje enterijera?

Ako ste oduvek maštali o prostranoj i lepoj kuhinji u svetlim, veselim bojama, u kojoj ćete uživati u pripremi omiljenih jela i poslastica, a finansije vam ne dozvoljavaju da istu priuštite, ne očajavajte! Kuhinju iz snova možete i sami urediti. Najpre je bitna dobra organizacija i da znate u koliko prostora možete da funkcionišete, a zatim je tu i dobar raspored kuhinjskih elemenata i pratećih detalja. Pre svega, ukoliko vam je kuhinjski prostor mali, odlučite se za svetlije boje koje će otvoriti prostor, te funkcionalne, višestruko korisne kuhinjske komade. U kuhinji stvari ređajte po veličini i boji, tako ćete postići prijatnu atmosferu i osećaj reda. Trudite se da vam kuhinja uvek bude uredna i čista, i neka svaka stvar ima svoje mesto.

   boje za drvo

Estetski su u kuhinji najvažniji zidovi i stolarija, kao i sitni detalji poput lepog posuđa, činijica i zavesa. Upravo tu možete pokazati svu svoju kreativnost, i uveriti se da za kuhinju iz snova ne treba mnogo novca. Moja tajna divne kuhinje su farbe za drvo, kojima sam unela život i energiju ne samo u kuhinju, već u svaku prostoriju u kući.

Takođe, pametno je pre odluke o boji kojom ćete ukrasiti kuhinjske zidove, povesti računa o kondenzaciji, koja je prisutna upravo u prostorijama poput kuhinje koje se ne provetravaju dovoljno često. Problem kondenzacije zidova bezuspešno sam rešavala godinama, sve dok preporukom prijatelja nisam naišla na fenomenalan univerzalni proizvod Acrylic Eggshell - boje za drvo i zidove! Ovaj proizvod ne samo da služi za krečenje i sprečavanje buđi na zidovima, već efikasno farba i stolariju (štokove, vrata, police, ormane...), pa i prethodno farbane metalne površine (radijatore, cevi, ormariće...).

   boje za drvo

Acrylic Eggshell boja za drvo i zidove rešava problem kondenza na duže vreme, zahvaljujući kombinaciji aditiva i akrila, a ujedno je periva i fizički jako otporna. Ono što je posebno lepo u vezi ove boje za drvo i zidove jeste što se može tonirati u preko 2000 različitih tonova, te vašu kuhinju možete obojiti u boju koja god vam padne na pamet, kao i drvene kuhinjske elemente! Upravo ova boja za drvo može vam pomoći da od kuhinje napravite bajkovito, šareno mesto puno pozitive i radosti. Neka kuhinja zablista u vašim omiljenim nijansama od plafona do parketa uz Acrylic Eggshell boje za drvo i zidove!

   boje za drvo

Ako pored kuhinje, poželite i kupatilo iz snova, i tu vam u pomoć priskače Acrylic Eggshell farba za drvo i zidove, pomoću koje možete da prefarbate ružne vodovodne cevi i ormariće u kupatilu. Kupatila su najlepša kada su u klasičnim, neutralnim bojama, dobro osvetljena i sa velikim ogledalima.

Ova sjajna farba za drvo, ali i zidove, koja je doslovce svemoćna u dekoraciji kuhinje i uređenju kupatila, detaljnije je predstavljena na sajtu Kruna boje.

   boje za drvo

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
3
Tužno
2
Srećno
Bolje
9
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Proleće u vašem dvorištu!

Proleće u vašem dvorištu!

Stiglo nam je proleće, vreme kada uživamo u lepšem vremenu i suncu. Nema prijatnije stvari nego ...
Neka vas ugreju tople boje radijatora

Neka vas ugreju tople boje radijatora

Na veoma jednostavan način možete uneti novu energiju u svoj dom u vidu boje koja će krasiti taj veoma koristan ...
Operite tepih sa sodom bikarbonom

Operite tepih sa sodom bikarbonom

Vremenom, tepisi mogu postati prljavi i smrdljivi i usisavanjem ne ostaju potpuno čisti. Dubinsko ...
VIVAX
7454,oo
prava cena : 8944.8,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 4°c

Bicikl

Roleri