Postovala: Ona portal
19
Dec
2011

Deus je stigao!

Pregledano: 5069 puta

Beohemija postavlja nove standarde u industriji deterdženata!

Poslovni sistem Beohemija večeras je predstavio prvi domaći premium deterdžent Deus kome je posvećeno više od 3 godine intezivnog istraživanja i u koji je uložena investicija od 7 miliona evra.Deus je rezultat sinergije najbolje japanske Hosokawa Shugi tehnologije, visoko kvalitetnih sirovina nemačkog BASF-a, znanja i iskustva najboljih domaćih stručnjaka.
“Deus predstavlja korak dalje ne samo za nas u Beohemiji, već i za srpsko i reginalno tržište kućne hemije, jer je reč o prvom domaćem premium deterdžentu, razvijenom i proizvedenom u našoj fabrici u Zrenjaninu. Deus će od ove nedelje biti dostupan potrošačima širom Srbije, a u planu je i izvoz na regionalna tržišta”, rekao jeSlavenko Sekulić, izvršni direktor i direktor fabrike Beohemija u Zrenjaninu, i dodao, „Veliko mi je zadovoljstvo da sa vama podelim i vest da se Beohemija nalazi među prvih 20 najuspešnijih domaćih preduzeća u 2010. godini prema istraživanju Ministarstva finansija. Trend uspeha nastavljamo i u prvoj polovini 2011. ostvarujući rast prihoda od prodaje na domaćem tržištu preko 40%, i skoro 20% na izvoznim tržištima.”


Predstavljajući prvi domaći premium deteržent, Stevan Blagojević, iz Instituita za opštu i fizičku hemiju je rekao: „Posle ispitivanja koje smo sproveli, jasno je da je Deus jedinstveni domaći deterdžent za mašinsko pranje rublja, koji će svojim performansama odgovoriti i na potrebe najzahtevnijih potrošača. Naše analize su pokazale da Deus sadrži komponente za odlične efekte pranja i zaštitu bojenih tkanina na svim temperaturama, kao i komponente aktivnog kiseonika za čišćenje i sanitizaciju rublja već na nižim temperaturama! Tehnologija pranja, najkvalitetnije sirovine i formulacija omogućili su Beohemiji da domaćem potrošaču ponudi vrhunski, biorazgradiv i ekološki prihvatljiv proizvod!”

Dr. Joachim Meyer, viši potpredsednik BASF-a za Centralnu Evropu je rekao: “Posle više od godinu dana zajedničkog rada, Deus projekat otkriva nove dimenzije na polju proizvodnje deterdženata u Srbiji. Deus je nov, visokoefikasan proizvod proizveden po najsavremenijoj tehnologiji i sastavljen od izabranih komponenti vrhunskog kvaliteta. Razvijali su ga najbolji stručnjaci koristeći poslednja naučna i tehnološka znanja i visokokvalitetne sirovine. Kako je BASF deo ovog projekta od samog početka, sa velikim entuzijazmom očekujemo uspešno predstavljanje i nastup Deus deterdženta na tržištu.”

Deus je predstavljen u prisustvu brojnih poznatih ličnosti poput ministara Ivice Dačićai Nebojše Ćirića,Draginje Đurić, predsednice IO Banca Intesa, Miroslava Miškovića, predsednika Delta Holdinga, Jelene Krstović, potpredsednice korporativnih komuminakcija Delta Holdinga, Željka Mitrovića, vlasnika i glavnog i dogovornog urednika RTV Pink, Nj.E. Igora Jovovića, Ambasadora Crne Gore, glumice Branke Petrić i Bojane Bambić, voditeljki Mire Adanje Polak, Biljane Vraneš, Minje Miletić, Aleksandre Ivanović, Jovana Kolundžijei mnogih drugih uz nastupe Duo moderato, Kaliopi i Jelene Tomašević – Bosiljčić.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Za lepši dom: Šareno, neobično posuđe

Za lepši dom: Šareno, neobično posuđe

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu ...
9 najboljih boja za zidove koje se uklapaju uz sve (2.deo)

9 najboljih boja za zidove koje se uklapaju uz sve (2.deo)

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
Uredite savršenu sobu za vašu tinejdžerku

Uredite savršenu sobu za vašu tinejdžerku

Veoma je važno kako izgleda prostor u kome mlada tinejdžerka provodi vreme. Godine koje nazivamo ...
KINA
10920,oo
prava cena : 13104,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 15°c
min 7°c

Roleri

Bicikl