04
Jun
2013

Kako da lako renovirate stan za samo jedan dan?

Pregledano: 12986 puta

Pravac po kantice Solo boje, četku u ruke i obojite vaš svet i dom u boje o kojima ste oduvek sanjali!

Svi maštamo o savršenom domu, domu iz snova, čistom, lepo uređenom, perfektno okrečenom, sa dobrom drvenarijom, kvalitetnim nameštajem i interesantnim detaljima. Nažalost, nismo svi i u mogućnosti da snove ostvarimo, zbog nova i trude koje uređenje ili renoviranje stana zahteva.

   boje za krecenje

Neretko dom vremenom počne i da propada, te su renoviranje ili uređenje stana neophodni, kao i krečenje, koje je obavezno bar jednom u nekoliko godina. U škripcu sa novcem i vremenom, te zbog majstora u kući i gomile prljavštine, često odlažemo renoviranje stana, čekajući povoljan trenutak. Međutim, desi se da mesecima čekamo, a povoljniji dani ne svanu, te u tome svakako nije rešenje.

Malo boje može doslovce da učini čuda za estetiku vašeg doma, unese život i radost, preporodi ga, osveži, te su krečenje i farbanje drvenarije svakako najbolje i najpovoljnije solucije. Pojavom novih proizvoda na tržištu to je prestao da bude skup, zahtevan i spor proces.

U prodaji je dostupna fenomenalna linija boja za zidova Solo, u koje sam se "zaljubila" već nakon prvog korišćenja, i zahvaljujući kojima sam svoju sobu pretvorila u pravi pravcati "raj". Solo boje nanose se u samo jednom sloju, ne zahtevaju podlogu (ako je površina već prethodno farbana), veoma su robustne, te imaju potpuni mat efekat. Najveća moć Solo boja leži u sposobnosti da tamne zidne površine vrate u klasične, neutralne boje, i obrnuto, naravno. Samo jedan sloj belog Solo-a pretvoriće tamne zidove u prošlost.

   renoviranje stana

Ove boje su na vodenoj bazi, bez mirisa i ekološki prijateljski nastrojene. Ove efikasne i moderne boje za zidove drže svojevrsni rekord - garantovano pokrivaju 12 m2 zidne površine u samo jednom nanosu!

Ako je i čak i posle krečenja neophodno uređenje stana, sobice ili neke druge prostorije koja je vaš kutak za uživanje, vreme je da na cenu stupi farbanje drvenarije, što će biti osvežavajuć i efektan detalj. Udahnite novi život oronuloj drvenariji, ofarbajte je u veselu, divnu boju i dobićete doslovce novu sobu, unevši u nju sasvim novu atmosferu. Farbanje stolarije možete obaviti čak i sami, i to veoma lako, za nekoliko sati, uz pomoć vrhunskih Solo boja za stolariju i bravariju koje su na uljanoj bazi, u polusjajnoj i sjanoj varijanti. Pružaju odličnu pokrivnost (dovoljan je samo jedan sloj farbe), otpornost na meteorološke uslove i fizički kontakt i lakoću nanošenja, a u većini slučajeva nema potrebe za podlogom. 

   boje za stolariju

Ako želite da kvalitetno i brzo renoviranje, u bukvalno samo jednom danu, pravac po kanticu Solo boja, četku u ruke i obojite vaš svet u boje u koje ste oduvek želeli. Zaslužili ste da dom u kome živite, spavate, jedete, odmarate, volite, ljubite, uživate bude oaza mira, divno uređena i sa ličnim pečatom, oplemenjena uz tople boje za zidove i veliku ljubav!    

Više informacija o fantastičnim Solo bojama pogledajte ovde, ovdeovde!

   krecenje stana

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
3
Tužno
1
Srećno
7
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Očistite kožne stvari

Očistite kožne stvari

Najbolji način za čišćenje kože zavisi od vrste mrlja i tipa kože. Pročitajte kako se ...
Udahnite novi život nepotrebnim sitnicama!

Udahnite novi život nepotrebnim sitnicama!

"Upcycling" pojam pojavio se sredinom devedesetih, ali vremenom sve više dobija na popularnosti. ...
Boje za drvo u vašem domu - Kako odabrati boju za drvo?

Boje za drvo u vašem domu - Kako odabrati boju za drvo?

Svaka od ove četiri vrste boja ima po dve podgrupe: ona u kojoj je završni sloj emajl (ili u punim tonovima) i ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 12°c
min -2°c

Roleri

Bicikl