04
Jun
2013

Kako da lako renovirate stan za samo jedan dan?

Pregledano: 12773 puta

Pravac po kantice Solo boje, četku u ruke i obojite vaš svet i dom u boje o kojima ste oduvek sanjali!

Svi maštamo o savršenom domu, domu iz snova, čistom, lepo uređenom, perfektno okrečenom, sa dobrom drvenarijom, kvalitetnim nameštajem i interesantnim detaljima. Nažalost, nismo svi i u mogućnosti da snove ostvarimo, zbog nova i trude koje uređenje ili renoviranje stana zahteva.

   boje za krecenje

Neretko dom vremenom počne i da propada, te su renoviranje ili uređenje stana neophodni, kao i krečenje, koje je obavezno bar jednom u nekoliko godina. U škripcu sa novcem i vremenom, te zbog majstora u kući i gomile prljavštine, često odlažemo renoviranje stana, čekajući povoljan trenutak. Međutim, desi se da mesecima čekamo, a povoljniji dani ne svanu, te u tome svakako nije rešenje.

Malo boje može doslovce da učini čuda za estetiku vašeg doma, unese život i radost, preporodi ga, osveži, te su krečenje i farbanje drvenarije svakako najbolje i najpovoljnije solucije. Pojavom novih proizvoda na tržištu to je prestao da bude skup, zahtevan i spor proces.

U prodaji je dostupna fenomenalna linija boja za zidova Solo, u koje sam se "zaljubila" već nakon prvog korišćenja, i zahvaljujući kojima sam svoju sobu pretvorila u pravi pravcati "raj". Solo boje nanose se u samo jednom sloju, ne zahtevaju podlogu (ako je površina već prethodno farbana), veoma su robustne, te imaju potpuni mat efekat. Najveća moć Solo boja leži u sposobnosti da tamne zidne površine vrate u klasične, neutralne boje, i obrnuto, naravno. Samo jedan sloj belog Solo-a pretvoriće tamne zidove u prošlost.

   renoviranje stana

Ove boje su na vodenoj bazi, bez mirisa i ekološki prijateljski nastrojene. Ove efikasne i moderne boje za zidove drže svojevrsni rekord - garantovano pokrivaju 12 m2 zidne površine u samo jednom nanosu!

Ako je i čak i posle krečenja neophodno uređenje stana, sobice ili neke druge prostorije koja je vaš kutak za uživanje, vreme je da na cenu stupi farbanje drvenarije, što će biti osvežavajuć i efektan detalj. Udahnite novi život oronuloj drvenariji, ofarbajte je u veselu, divnu boju i dobićete doslovce novu sobu, unevši u nju sasvim novu atmosferu. Farbanje stolarije možete obaviti čak i sami, i to veoma lako, za nekoliko sati, uz pomoć vrhunskih Solo boja za stolariju i bravariju koje su na uljanoj bazi, u polusjajnoj i sjanoj varijanti. Pružaju odličnu pokrivnost (dovoljan je samo jedan sloj farbe), otpornost na meteorološke uslove i fizički kontakt i lakoću nanošenja, a u većini slučajeva nema potrebe za podlogom. 

   boje za stolariju

Ako želite da kvalitetno i brzo renoviranje, u bukvalno samo jednom danu, pravac po kanticu Solo boja, četku u ruke i obojite vaš svet u boje u koje ste oduvek želeli. Zaslužili ste da dom u kome živite, spavate, jedete, odmarate, volite, ljubite, uživate bude oaza mira, divno uređena i sa ličnim pečatom, oplemenjena uz tople boje za zidove i veliku ljubav!    

Više informacija o fantastičnim Solo bojama pogledajte ovde, ovdeovde!

   krecenje stana

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
3
Tužno
1
Srećno
7
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Sami svoj majstor - kako da zidovima i drvenariji vratite stari sjaj?

Sami svoj majstor - kako da zidovima i drvenariji vratite stari sjaj?

Za kvalitetno i brzo renoviranje stana od presudnog značaja su dobre ideje, još bolja ...
Zanimljive police za knjige u vašem domu

Zanimljive police za knjige u vašem domu

Prave linije Najviše se koriste u interijerima, baš zbog lakoće montaže і ...
Deus je stigao!

Deus je stigao!

Poslovni sistem Beohemija večeras je predstavio prvi domaći premium deterdžent Deus kome je posvećeno više od ...
PERTINI
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 6°c

Bicikl

Roleri