24
Sep
2011

Moderni dizajn kupatila

Pregledano: 21156 puta

dizajn modernog kupatila, predlozi za povoljno renoviranje

 

Kupatilo je jedna od prostorija koja je najviše zapostavljena u celoj kući. To je najčešće mala prostorija, koja je uglavnom obojena u belo ili neku skoro neprimetnu boju. Međutim, danas se primećuje da su mnogi vlasnici kuća počeli da obraćaju više pažnje na sopstveno kupatilo i da mu pridaju značaj koji svakako zaslužuje.

Dizajn modernog kupatila predlaže da se ovaj prostor uredi tako da deluje udobno i čisto, da obiluje srodnim bojama i detaljima kao što su sveće i časopisi.

Osmislite ovu prostoriju tako da elementi u njoj odgovaraju ostatku kuće. Ne morate da potrošite gomilu novca na renoviranje, jednostavno unesite originalne zavese, prostirke, minijaturne komade nameštaja, interesantnu zavesu za kadu ili tuš. Potrudite se da svaki delić kupatila izgleda baš onako kako želite. Uskladite željene promene sa budžetom i uz malo truda i zabave vaše kupatilo će izgledati odlično. Zapamtite da čak iako nemate velike količine novca za kompletno renoviranje kupatila, možete da ga promenite unošenjem elegantnih detalja i promenom boje zidova.

Postoje mnogi zanimljivi trendovi u vezi sa dizajnom savremenog kupatila koji predlažu kombinovanje jakih boja sa odvažnim i svetlim nijansama. Probajte da obojite zidove u tonove bordo ili ljubičaste, u veselu i jarku žutu ili zagasito zelenu. Mnogima se dopada primorski dizajn sa osvežavajućim bojama okeana u plavim i zelenim tonovima. Unesite svetlu tirkiznu boju ili neke bogate ljubičaste nijanse kojima ćete obojiti zidove. Pored toga, odlično izgleda i ako kombinujete elegantnu braon sa nežnim puderastim nijansama. Ukoliko ipak više volite neutralne boje koje su inače uvek u trendu, sve što je potrebno jeste da uvedete detalje u crnoj ili braon boji, ili da upotrebite različite nijanse iste boje.  

Nemojte se plašiti da eksperimentišete, budite kreativni i to će vas sigurno dovesti do jedinstvenog, originalnog i predivno uređenog kupatila. 

 

 

 

Milana Duraković-Nađalin

Čekamo da Milana Duraković-Nađalin napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
4
Tužno
6
Srećno
6
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Uskršnja dekoracija

Uskršnja dekoracija

Došlo je vreme Vaskrsa, najlepše doba u godini. Sunce, osmesi, šarena ...
Siva boja zidova: Siva boja u vašem domu!

Siva boja zidova: Siva boja u vašem domu!

Siva boja zidova je nova zanosna nijansa koja vašem domu daje umirujuću i ...
Udahnite život svojoj dnevnoj sobi u vidu boja

Udahnite život svojoj dnevnoj sobi u vidu boja

Centralno mesto u svakom domu svakako je dnevna soba. To je mesto gde se porodice sastaju, odakle crpe ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 7°c
min 5°c

Roleri

Bicikl