Postovala: Filip Pejovic
28
Feb
2014

Moderno uređena dečija soba

Pregledano: 4150 puta

Dečija soba je posebno inspirativna što se uređenja tiče. Klasično uređene dečije sobe sa običnim nameštajem, plavim zidovima za dečake i roze za devojčice od davno su prošlost. Moderan način uređenja dečijih soba zahteva mnogo više mašte i prilagođavanja

Boje u dečijoj sobi

Što se tiče boja za uređenje sobe u kojoj će boraviti beba zadržane su svetle nežne nijanse, ali je roze boju svakako potisnula lila, a plavu bež i svetlo zelena. Već kada dete napuni dve godine potrebno je da u sobi bude što više boja kako bi bila što interesantnija i podsticala na maštu. Zidove nikako nemojte bojiti jednom bojom. Najbolja kombinacija je bojenje naspramnih zidova na isti način sa dve različite boje, tako što se zid podeli po dijagonali. Najčešće su to kombinacije plave i crvene, žute i svetlo zelene, lila i bež. Boje svakako treba prilagoditi polu deteta. Ukoliko sobu dele brat i sestra kombinacija žute i zelene je potpuno neutralan i dobar izbor.

Foto tapete na zidovima dečije sobe

Fenomenalan izbor za uređenje zidova dečije sobe svakako su foto tapete. One su poslednjih godina postale prosto neizbežne u modernom uređenju enterijera. Zahvaljujući njima na zidu sobe Vašeg mališana može biti kadar iz crtanog filma, lik omiljenog junaka iz bajke ili prirodni pejzaž. Svaka fotografija se može preneti na foto tapete. Foto tapete se lepe na samo jedan zid u prostoriji. Dopustite deci da sama izaberu motive koji će krasiti zidove njihove sobe.

Izbor nameštaja za dečiju sobu

Nameštaj za dečiju sobu treba da je na prvom mestu maksimalno funkcionalan i udoban, a potom i moderan. Proizvođači nameštaja danas po veoma pristupačnim cenama nude nameštaj vrlo neobičnog oblika koji će oduševiti svakog mališana. Krevet u obliku automobila ne košta mnogo više neko krevet klasičnog oblika, a izgleda daleko maštovitije i lepše. Krevet  na sprat sa dodatkom tobogana deca će prosto obožavati. Oslušnite maštu Vašeg mališana i napravite izbor po njegovim željama.

Više informacija o foto tapetama pogledajte na sajtu www.fototapet.co.rs

Filip Pejovic

Čekamo da Filip Pejovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da mala soba izgleda veće

Kako da mala soba izgleda veće

Mala soba ne mora nužno izgledati skučeno. Pravilnim odabirom boja za zidove, kao i ...
Trpezarija u svim bojama zabave

Trpezarija u svim bojama zabave

Trpezarija je prostorija u domu koja okuplja ljude. Bilo da upravo za trpezarijskim stolom volite da ...
Sredite ormare

Sredite ormare

Otvaranje vrata ormara može biti noćna mora za neke. Mnogo puta, odeća, cipele, tašne i drugi ...
HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri