11
Jul
2013

Nameštaj po meri kojim možete opremiti životni prostor

Bilo koji komad nameštaja koji se izradi po meri je svakako u velikoj prednosti od gotovog iz salona nameštaja, samim tim što se izrađuje po dimenzijama koje isključivo Vama i Vašem prostoru odgovaraju.

Drveni ormari po meri:

Sastavni deo svakog stana ili kuće jesu ormari koji nam služe za odlaganje raznih stvari, garderobe i sl. U poslednje vreme se dosta pažnje posvećuje upravo odabiru što kvalitetnijeg, postojanijeg ili čvršćeg ormara koji se može uklopiti u sve enterijere. Što se tiče materijala najbolje rešenje mogu biti drveni ormari, jer se jednostavno uklapaju u svaki enterijer a pri tom regulišu odnos vlage u prostoriji. Vrlo često ćete čuti da se mnogi odlučuju upravo za plakare po meri od punog drveta.

Bilo koji komad nameštaja koji se izradi po meri je svakako u velikoj prednosti od gotovog iz salona nameštaja, samim tim što se izrađuje po dimenzijama koje isključivo Vama i Vašem prostoru odgovaraju. Pored toga Vi sami birate i određujete svaki element, na koju stranu se otvaraju vrata ormara da li su klizna ili obična vrata i dr. Uz kvalitetne okove dobićete tačno onakav plakar kakav ste zamislili, jer možete birati ručice, da li želite da Vam se postavi ogledalo na vratima kao i mnoge druge detalje.

Drveni kreveti po meri:

Svako od nas treba da se zapita koliko je udoban u zdrav krevet u kome spavamo, naročito ako Vam se veoma često dešava da ste se probudili umorni i nenaspavani. Možda je pravi trenutak da se odlučite za krevet koji je izrađen od punog drveta. Pored novog udobnog kreveta Vaš život će se u potpunosti promeniti. Sama činjenica da ste sebi obezbedili potpuno miran i spokojan san i da se svako jutro budite odmorni govori o tome koliko je u stvari krevet najznačajniji komad nameštaja u svakom domu. Krevet izrađen od drveta je na prvom mestu dugotrajno i pravo rešenje. Jedino što možete promeniti je dušek a što se tiče okova kreveta, u ovom slučaju odabrali ste čist prirodan materijal koji nema štetnih dejstava na okolinu. Ovi podaci su od visoke važnosti naročito ukoliko uzmemo u obzir da se trećina života provede upravo u krevetu.

Uz čvrstu i dobru konstrukciju krevet može da traje dugi niz godina a pored toga ne bi trebala da se zanemari ni estetika i dizajn. Kod drveta su specifični godovi i svaki komad nameštaja čine potpuno unikatnim.

Prisustvo drveta u spavaćoj sobi čini ovu prostoriju toplijom a pri tom se drvo kao materijal odlično slaže i uklapa u svaki prostor. Uz prirodnu toplotu drveta, mekoću, boju i teksturu Vaša spavaća soba postaće prava oaza mira i opuštanja. Sve više se govori o kvalitetu drveta kao i pozitivnom efektu koji daje u odnosu na metal, staklo, plastiku i neke druge hladne i veštačke materijale.

Marko Cvetkovic

Čekamo da Marko Cvetkovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da lako renovirate stan za samo jedan dan?

Kako da lako renovirate stan za samo jedan dan?

Svi maštamo o savršenom domu, domu iz snova, čistom, lepo uređenom, perfektno okrečenom, sa dobrom ...
Neka metal u vašem domu ponovo zasija

Neka metal u vašem domu ponovo zasija

Sve metalne površine u dodiru sa vodom ili vazduhom oksidiraju, odnosno rđaju. Farbanjem metala štitite ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -1°c

Bicikl

Roleri