11
Jul
2013

Nameštaj po meri kojim možete opremiti životni prostor

Bilo koji komad nameštaja koji se izradi po meri je svakako u velikoj prednosti od gotovog iz salona nameštaja, samim tim što se izrađuje po dimenzijama koje isključivo Vama i Vašem prostoru odgovaraju.

Drveni ormari po meri:

Sastavni deo svakog stana ili kuće jesu ormari koji nam služe za odlaganje raznih stvari, garderobe i sl. U poslednje vreme se dosta pažnje posvećuje upravo odabiru što kvalitetnijeg, postojanijeg ili čvršćeg ormara koji se može uklopiti u sve enterijere. Što se tiče materijala najbolje rešenje mogu biti drveni ormari, jer se jednostavno uklapaju u svaki enterijer a pri tom regulišu odnos vlage u prostoriji. Vrlo često ćete čuti da se mnogi odlučuju upravo za plakare po meri od punog drveta.

Bilo koji komad nameštaja koji se izradi po meri je svakako u velikoj prednosti od gotovog iz salona nameštaja, samim tim što se izrađuje po dimenzijama koje isključivo Vama i Vašem prostoru odgovaraju. Pored toga Vi sami birate i određujete svaki element, na koju stranu se otvaraju vrata ormara da li su klizna ili obična vrata i dr. Uz kvalitetne okove dobićete tačno onakav plakar kakav ste zamislili, jer možete birati ručice, da li želite da Vam se postavi ogledalo na vratima kao i mnoge druge detalje.

Drveni kreveti po meri:

Svako od nas treba da se zapita koliko je udoban u zdrav krevet u kome spavamo, naročito ako Vam se veoma često dešava da ste se probudili umorni i nenaspavani. Možda je pravi trenutak da se odlučite za krevet koji je izrađen od punog drveta. Pored novog udobnog kreveta Vaš život će se u potpunosti promeniti. Sama činjenica da ste sebi obezbedili potpuno miran i spokojan san i da se svako jutro budite odmorni govori o tome koliko je u stvari krevet najznačajniji komad nameštaja u svakom domu. Krevet izrađen od drveta je na prvom mestu dugotrajno i pravo rešenje. Jedino što možete promeniti je dušek a što se tiče okova kreveta, u ovom slučaju odabrali ste čist prirodan materijal koji nema štetnih dejstava na okolinu. Ovi podaci su od visoke važnosti naročito ukoliko uzmemo u obzir da se trećina života provede upravo u krevetu.

Uz čvrstu i dobru konstrukciju krevet može da traje dugi niz godina a pored toga ne bi trebala da se zanemari ni estetika i dizajn. Kod drveta su specifični godovi i svaki komad nameštaja čine potpuno unikatnim.

Prisustvo drveta u spavaćoj sobi čini ovu prostoriju toplijom a pri tom se drvo kao materijal odlično slaže i uklapa u svaki prostor. Uz prirodnu toplotu drveta, mekoću, boju i teksturu Vaša spavaća soba postaće prava oaza mira i opuštanja. Sve više se govori o kvalitetu drveta kao i pozitivnom efektu koji daje u odnosu na metal, staklo, plastiku i neke druge hladne i veštačke materijale.

Marko Cvetkovic

Čekamo da Marko Cvetkovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Uredite savršenu sobu za vašu tinejdžerku

Uredite savršenu sobu za vašu tinejdžerku

Veoma je važno kako izgleda prostor u kome mlada tinejdžerka provodi vreme. Godine koje nazivamo ...
Neobične dekoracije za novogodišnje ukrašavanje doma

Neobične dekoracije za novogodišnje ukrašavanje doma

Zeleni aranžmani za ljubitelje tradicije ...
Neka vas ugreju tople boje radijatora

Neka vas ugreju tople boje radijatora

Na veoma jednostavan način možete uneti novu energiju u svoj dom u vidu boje koja će krasiti taj veoma koristan ...
KINA
4200,oo
prava cena : 5040,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl