Postovala: Ona portal
14
Dec
2011

Nova dimenzija u pranju veša

Pregledano: 4225 puta

U današnje vreme, sve veći broj ljudi vodi brz i aktivan život – i svi tragaju za najzgodnijim i najpraktičnijim rešenjima koja će im olakšati dnevne obaveze, a da pri tome ne gube na kvalitetu. Stoga su eksperti iz Henkela lansirali najnoviji inovativni

Dostupne u varijantama za beli i obojeni veš, Persil Active Tabs tablete kombinuju komfor sa moćnim učinkom dozirnih tableta, kako bi potrošači uživali u savršenoj čistoći i jednostavnoj upotrebi. Sa novom snažnom formulom, tablete su koncentrovanije i jače od praškastih detergenata, dok zahvaljujući izbeljivaču, omogućavaju moćno uklanjanje fleka i savršenu čistoću pri svakom pranju. Brzo delujuće tablete se rastvaraju za 30 sekundi, te brzo počinju da deluju tokom ciklusa pranja. Istovremeno, zahvaljujući održivom obliku, ambalaža Persil Active Tabs tableta stvara manje otpada.


Testovi pranja su dokazali da Persil Active Tabs tablete imaju isti snažan učinak pranja kao i Persilovi praškasti detergenti, na koje su se potrošači navikli i kojima veruju već generacijama. Izbeljivači pobeđuju tvrdokorne fleke i pomažu u stvaranju savršenog belila, dok supstance protiv posivljenja sprečavaju da rublje poprimi sivkastu nijansu.


Kompaktan i moderan dizajn Persil Active Tabs tableta se ogleda i u premijum kompaktnom pakovanju, jednostavnom za nošenje, upotrebu i skladištenje. Male praktične kutije dolaze u dve veličine, dok se na pozadini nalaze slike sa detaljnim uputstvima za upotrebu.
Što se tiče samog načina upotrebe Persil Active Tabs tableta, korišćenje nikada nije bilo lakše. Potrebno je jednostavno otvoriti foliju i upotrebiti dve tablete za svako pranje, što je dovoljna doza za optimalan efekat pranja, tj. savršeno otklanjanje fleka, brilijantnu belinu i živahne boje. Tablete se mogu staviti u pregrade za prašak u mašini za veš neposredno pred početak ciklusa pranja ili direktno u bubanj pre samog stavljanja veša. Dostupne u varijantama za beli i obojeni veš, Persil Active Tabs tablete dolaze u dva različita pakovanja kako bi zadovoljile potrebe svake porodice – za 15 i 32 pranja.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Uskršnja dekoracija

Uskršnja dekoracija

Došlo je vreme Vaskrsa, najlepše doba u godini. Sunce, osmesi, šarena ...
Sredite ormare

Sredite ormare

Otvaranje vrata ormara može biti noćna mora za neke. Mnogo puta, odeća, cipele, tašne i drugi ...
Moderno opremanje dnevne sobe

Moderno opremanje dnevne sobe

Ovaj tekst se u originalu nalazi na sajtu ...
COOLERMASTER
950,oo
prava cena : 1140,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 2°c

Roleri

Bicikl