Postovala: Ona portal
14
Dec
2011

Nova dimenzija u pranju veša

Pregledano: 4112 puta

U današnje vreme, sve veći broj ljudi vodi brz i aktivan život – i svi tragaju za najzgodnijim i najpraktičnijim rešenjima koja će im olakšati dnevne obaveze, a da pri tome ne gube na kvalitetu. Stoga su eksperti iz Henkela lansirali najnoviji inovativni

Dostupne u varijantama za beli i obojeni veš, Persil Active Tabs tablete kombinuju komfor sa moćnim učinkom dozirnih tableta, kako bi potrošači uživali u savršenoj čistoći i jednostavnoj upotrebi. Sa novom snažnom formulom, tablete su koncentrovanije i jače od praškastih detergenata, dok zahvaljujući izbeljivaču, omogućavaju moćno uklanjanje fleka i savršenu čistoću pri svakom pranju. Brzo delujuće tablete se rastvaraju za 30 sekundi, te brzo počinju da deluju tokom ciklusa pranja. Istovremeno, zahvaljujući održivom obliku, ambalaža Persil Active Tabs tableta stvara manje otpada.


Testovi pranja su dokazali da Persil Active Tabs tablete imaju isti snažan učinak pranja kao i Persilovi praškasti detergenti, na koje su se potrošači navikli i kojima veruju već generacijama. Izbeljivači pobeđuju tvrdokorne fleke i pomažu u stvaranju savršenog belila, dok supstance protiv posivljenja sprečavaju da rublje poprimi sivkastu nijansu.


Kompaktan i moderan dizajn Persil Active Tabs tableta se ogleda i u premijum kompaktnom pakovanju, jednostavnom za nošenje, upotrebu i skladištenje. Male praktične kutije dolaze u dve veličine, dok se na pozadini nalaze slike sa detaljnim uputstvima za upotrebu.
Što se tiče samog načina upotrebe Persil Active Tabs tableta, korišćenje nikada nije bilo lakše. Potrebno je jednostavno otvoriti foliju i upotrebiti dve tablete za svako pranje, što je dovoljna doza za optimalan efekat pranja, tj. savršeno otklanjanje fleka, brilijantnu belinu i živahne boje. Tablete se mogu staviti u pregrade za prašak u mašini za veš neposredno pred početak ciklusa pranja ili direktno u bubanj pre samog stavljanja veša. Dostupne u varijantama za beli i obojeni veš, Persil Active Tabs tablete dolaze u dva različita pakovanja kako bi zadovoljile potrebe svake porodice – za 15 i 32 pranja.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Fasadne boje za savršen prvi utisak

Fasadne boje za savršen prvi utisak

Zaštitni zidovi oko vaše kuće ili zgrade mogu poslužiti kao dobar način da sačuvate ...
Očistite kožne stvari

Očistite kožne stvari

Najbolji način za čišćenje kože zavisi od vrste mrlja i tipa kože. Pročitajte kako se ...
Boje za zidove - Kako odabrati najbolju boju za vaš dom?

Boje za zidove - Kako odabrati najbolju boju za vaš dom?

Izbor boje za zidove je, otuda, ključan za ostvarenje onoga šta u stvari želite i očekujete od ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 5°c

Bicikl

Roleri