Postovala: Ona portal
24
Nov
2010

Sredite ormare

Pregledano: 12184 puta

Lako sredjivanje ormara

Otvaranje vrata ormara može biti noćna mora za neke. Mnogo puta, odeća, cipele, tašne i drugi razni predmeti se guraju zajedno i predstavljaju problem kada želite da pronađete nešto. Evo nekoliko saveta da biste dobili pregledan i uredan ormar i uštedeli vreme u budućnosti, kad tražite nešto u njemu. Ne samo da će Vam dobro organizovan ormar pomoći da pronađete stvari, nego će i pogled biti mnogo lepši kada ostavite otvorena vrata!

 Stvari koje vam trebaju:


* Vešalice
* Cipelarnik
* Metalne, drvene ili plastične police
* Nizak garderober
* Ukrasne kutije

 

1. Prvo razmislite o prostoru za odlaganje. Odredite područja za određene stavke ili kategorije. Što se tiče garderobe, organizujete je po boji. Ovo daje najviše estetski izgled plakara, i pomaže Vam da stavite stvari daleko brže. Organizuje svaku kategoriju boje na kratak i dugi rukav, a zatim haljine i džempere. Držite sve suknje i pantalone odvojene. Jakne su takođe posebna oblast. Na ovaj način, kada Vam je potrebna neka jakna, sve su zajedno. Ponovo grupišite po boji, kratkom i dugom rukavu. Na ovaj način možete da iskoristite da napravite prostor ispod Vašeg kratkog odela. Suknje i kraće majice su odlične za dodavanje nekih stvari ispod. To Vam omogućava da imate pogled na sve stvari u ormaru bez pomeranja bilo kojeg dela odeće.

 

2. Vrh ormara je odlično mesto gde možete da držite tašne. Možete koristiti vertikalni prostor koji većina starijih ormara ima, koji možete obezbediti vešanjem metalnih ili plastičnih polica. Ako više volite, idite u prodavnicu i nabavite drvene police koje se lako nameštaju. Ako imate u ormaru jednu šipku za odeću, uklonite šipku i namestite je više i stavite drugu šipku ispod. To je brz popodnevni projekat koji će bukvalno duplirati vaš prostor!

 

3. Ako imate ormar sa vratima sa kukicama ili rešetkama, to je odlično mesto za čuvanje stvari kao što su kaiševi, šalovi i kape. Ako nemate takva vrata, možete da napravite mesta za ove stavke jednostavnim dodavanjem nekoliko kukice na unutrašnjost plakara sa strane. Preuzimanjem nekoliko dodatnih koraka da biste kreirali ove male oblasti, Vaš orman će biti mnogo funkcionalniji!

 

4. Ukoliko nemate mnogo prostora u Vašoj spavaćoj sobi, uvek bi mogli da nisku komodu stavite u svoj ormar na dnu za skladištenje. Ovo Vam takođe pruža mogućnost da dodate više prostora za skladištenje na osnovu njega i možete da držite tu komodu zatvorenu za čist i ne prenatrpan izgled Vašeg ormara. Takođe, postoje police koje možete kupiti i staviti u ormar i u njih rasporediti posebno npr. veš, čarape...

 

5. Muka Vam je od svih plastičnih kontejnera za skladištenje? Dekorativne kutije su odličan način za dodatno skladištenje, sa modernim obrtom!

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
2
Ljuto
2
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako urediti stan manje kvadrature?

Kako urediti stan manje kvadrature?

Ovaj tekst se u originalu nalazi na sajtu ...
Vinite se u visine sa novom dekoracijom plafona!

Vinite se u visine sa novom dekoracijom plafona!

Nije ni čudo što dizajneri nazivaju plafon „peti zid“ jer na umu imaju njegovu važnost pri izboru ...
Fasadne boje za savršen prvi utisak

Fasadne boje za savršen prvi utisak

Zaštitni zidovi oko vaše kuće ili zgrade mogu poslužiti kao dobar način da sačuvate ...
MIDEA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 13°c
min 1°c

Bicikl

Roleri