Postovala: Nataša Ilić
30
Oct
2012

Ukrasite dom za Noć veštica

Pregledano: 14104 puta

Upotpunite svoj prostor malim stvarima kojima ćete obeležiti ovaj dan

Bundeve, slepi miševi, pauci, metle, veštice, duhovi... Obeležjima za Noć veštica nikad kraja! Zato pokušajte da na neki način ulepšate ovaj dan, iako ne verujete u ovu zapadnjačku tradiciju. Donosimo vam nekoliko vrlo jednostavnih ideja uz pomoć kojih će vaš dom izgledati drugačije i totalno u fazonu prave Noći veštica. bundeva sa cipkomDekoracije su vrlo proste i zanimljive, a dopašće se i deci i starijima koji vole ovakav način zabave!

Oslikane bundeve

Malo drugačiji pristup Noći veštica možete dobiti ako bundevu oslikate temperama ili vodenim bojama. Porodična zabava neće izostati, a unećete šarenilo u svoj dom.

Bebina prva bundeva

Oči bundeve isecite u obliku ručica, a usta neka budu šaljiva kao poljubac. Interesantno i originalno!

Izrezana bundeva dekoracija na bundevi

Budite kreativni i oblik koji zamislite u svojoj glavi pokušajte da isečete na bundevi. Neka to bude nešto nesvakidašnje, primamljivog dizajna.

Bundeva kao foto galerija

Upotrebite svoje stare, lude fotografije ili pronađite neke zabavne na internetu (paukove mreže, kosturske glave, duhove i slično) i zalepite ih na bundevu.

Bundeva kao čovek sa brkovima

Ovo nije toliko zastrašujuće, ali je slatko. Isecite velike brkove, nacrtajte oči i obrve i čovek - bundeva je spreman!

Kreativna bundeva

Pustite mašti i kreativnosti na volju. Uzmite flomaster u ruke i krenite sa oslikavanjem bundeve - reči, slike, znaci... Sve je dozvoljeno, jer što više ideja imate, budneva će biti originalnija.


Bundeva sa zvezdicama

Sve što vam treba je malo lepka, papir u zlatnoj ili srebrnoj boji, a može i neka druga, po izboru i makaze. Isecite male zvezde i zalepite ih na bundeve. Jednostavno, a jedinstveno i glamurozno!


Jednostavna dekoracija

Ukrasite jedan kutak vašeg stana ili kuće stvarčicama koje simbolizuju Noć veštica. Ne morate da preterujete, dovoljno je par malih bundeva, sveće,  šišmiševi od crnog kolaž papira, metla, lišće. Ukoliko ste kreativni, ispecite kolače koji će svojim izgledom podsećati na Noć veštica.

bundeva sa brkovimaVenčić od bundeve

Iskoristite granje, male bundeve i bobice (ili bilo koju drugu jesenju biljku/grm) za dekoraciju. Napravite venac koji će biti savršen za bilo koji kutak vaše kuće.

Bundeve kao ukras

Potrebne su vam velike bundeve, velike vaze ili kućne žardinjere za cveće, metalik boja i četkica. Najbolje bi bilo da izaberete bundeve u različitim veličinama. Premažite ih bojom i stavite bundeve u vazu/žardinjeru jednu na drugu, a na kraju zavežite mašnu (najbolje su mašne za poklone) koja će upotpuniti ceo dojam.

Ideja sa premazivanjem bundeve može da posluži i za Noć veštica. Zlatna, bronzana i metalik boja izgledaće super na bundevama, ako ih ukrasite tačkicama, znakovima ili paukovom mrežom.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
8
Ljuto
6
Tužno
6
Srećno
Bolje
8
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako odabrati tepih za ugodniji ambijent?

Kako odabrati tepih za ugodniji ambijent?

Ovaj tekst se u originalu nalazi na sajtu ...
9 najboljih boja za zidove koje se uklapaju uz sve (1.deo)

9 najboljih boja za zidove koje se uklapaju uz sve (1.deo)

9. Ekspolozija neutralnosti: Kada su lepo nanešene, bež, krem, boja slonovače ...
KINA
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 16°c

Roleri

Bicikl