Postovala: Ona portal
18
Mar
2013

Ulepšajte svoj dom uz Ytong univerzalne ploče

Pregledano: 13717 puta

Sigurno ste bezbroj puta do sada poželele da kreativne ideje za uređenje vašeg doma pretvorite u dela, ali su vas u tome sprečavali nedostatak alata, pomoć muške ruke ili pak nedostatak novca?

U mesecu koji je posebno posvećen damama, kompanija Xella Srbija – Ytong nudi jednostavna rešenja uz koja ćete urediti enterijer baš po vašoj meri. Ytong "uradi sam" univerzalne ploče postale su omiljena "igračka" za sve one koji žele da svom domu daju jedinstveni pečat i kvalitetnim i pouzdanim materijalom oplemene životni prostor.ytong univerzalne ploče

Xella-in novi jedinstveni proizvod na tržištu, namenjen je jednostavnom, brzom i povoljnom uređenju enterijera, sa kojim svako od nas može biti pravi majstor. Ytong univerzalne ploče po principu "uradi sam", pripadnicama nežnijeg pola znatno olakšavaju uređenje doma, jer se lako obrađuju i omogućavaju jednostavno i kreativno oblikovanje po želji. Zaobljeni ili drugi nepravilni oblici sa Ytong univerzalnim pločama se lako mogu izvesti.

Zbog male debljine, a velike površine Ytong ploče su idealne za brzu i preciznu gradnju, kao i završne radove u enterijerima objekata, pre svega kod izrada polica, šankova, kamina, oblaganja kada, tuš kabina, za zatvaranja ili obziđivanja instalacionih kanala i otvora, kao i za zaštitu vertikalne hidroizolacije. Seku se laše nego drvo, a takođe se i veoma lako lepe.

Uz pomoć jedinstvenih ploča, lakih za korišćenje i obradu, svaka dama može da bude sama svoj majstor i dizajnira dom po sopstvenom ukusu praveći najrazličitije oblike i komade nameštaja.

Tri koraka do željenog enterijera

Korak jedan – osmislite

Budite kreativne i osmislite idealan dodatak vašem životnom prostoru. Pustite da mašta radi za vas!

Korak dva – oblikujte

Univerzalne ploče se seku  lakše nego drvo, pa je oblikovanje brzo i lako, a čak ni zaobljeni potezi ne predstavljaju problem.

Korak tri – postavite

Sasvim tanak sloj Ytong tankoslojnog maltera koji ima veliku pričvrsnu moć, obezbeđuje jednostavno i trajno sastavljanje. Potreban vam je samo jedan džak Ytong maltera od pet kilograma i malo vode, tako da vam stan ostaje čist i uredan i u toku gradnje.

ytong univerzalne ploče

I gotovo!

Univerzalne ploče možete da ofarbate u boju po želji i brzo i lako dobijete unikatne elemente vašeg enterijera. Nekada su ideje najskuplje! Budite kreativne i uz minimalna ulaganja uredite dom po sopstvenoj meri.

 

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako odabrati tepih za ugodniji ambijent?

Kako odabrati tepih za ugodniji ambijent?

Ovaj tekst se u originalu nalazi na sajtu ...
Velike ideje za dekoraciju malog kupatila

Velike ideje za dekoraciju malog kupatila

Kao što znamo, drage dame, kupatilo je često glavna prostorija u domu gde uvek možemo da se sklonimo, ...
Ulepšajte svoj dom uz Ytong univerzalne ploče

Ulepšajte svoj dom uz Ytong univerzalne ploče

U mesecu koji je posebno posvećen damama, kompanija Xella Srbija – Ytong nudi jednostavna ...
DELL
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min -2°c

Roleri

Bicikl