Postovala: Ona portal
26
Dec
2012

Ivan Zeljković uživao na Staroj planini

Pregledano: 3009 puta

Posle uspešne godine na poslovnom i ličnom planu popularni voditelj, Ivan Zeljković uživao je u skijanju i Acquapura Spa Centru Falkensteiner Hotelu Stara Planina.

Ivan Zeljković posvećen je zdravom načinu života, pravilnoj ishrani i redovnim treninzima, a pravi odmor ne može da zamisli bez sportskih aktivnosti. Odlučio je da nekoliko zimskih dana provede u jednom od najlepših predela Stare planine.

Prema rečima Zeljkovića, Stara planina je pravo mesto za sport, rekreaciju i idealan porodični odmor.
„Skijam od svoje treće godine i često idem na skijanje sa porodicom. Stara planina je odličan izbor za sve one koji odmor provode aktivno, jer odlične staze zadovoljavaju potrebe rekreativaca, ali i nas koji tražimo izazove. Za mene je najvažnije da na odmoru uživa cela porodica, a Falkensteiner hotel upravo to nudi zbog sportskog i zabavnog programa za decu i odrasle. Ovde se osećam kao kod kuće, a ponovo ću se družiti sa svima onima koji se odluče da u Falkensteiner hotelu proslave Novu godinu“, kazao je Zeljković.

Ivan je izabrao Hotel Falkensteiner zbog raznovrsnih usluga koje su dostupne gostima u sklopu objekta. Tokom dana je uživao u skijanju i igrama na snegu, a popodne se opuštao u Acquapura Spa centru.

Za sve one koji budu želeli da se druže sa Ivanom Zeljkovićem i provedu nezaboravan doček 2013. godine najmoderniji Ski Resort u Srbiji pripremio je bogatu trpezu, muzički program, kao i besplatno korišćenje Acquapura Spa centra za sve goste hotela. Sve mališane očekuje zabavan program sa animatorima koji će ih povesti u čaroban svet Falky Land-a, crtati sa njima, igrati razne igre, organizovati maskenbal, dovesti Deda Mraza i praviti najvećeg planinskog Sneška Belića.

Falkensteiner Hotel Stara Planina**** je idealno mesto za porodični odmor tokom cele godine. Svim roditeljima na raspolaganju je usluga brige o deci uzrasta 3-12 godina u okviru Falky Land kreativnog prostora. Osim toga, posebne pogodnosti za decu su i besplatna škola skijanja, kao i klizalište na otvorenom koje radi tokom cele godine. U hotelu je dostupna i besplatna bebi oprema, kao što su hranilica, postolje za presvlačenje i krevetac.

Ski staze dužine 13km i rute za planinarenje počinju već na 20m udaljenosti od hotela. Prva gondola u Srbiji, dužine 1.100m i kapaciteta 2.400 putnika na sat prevozi goste direktno od hotela do vrha Babin Zub, koji se nalazi na 1758m nadmorske visine.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Romantična mesta za romantično putovanje

Romantična mesta za romantično putovanje

Cela istarska regija ima mnogo brda, dolina, sela, prostrana polja, vinograde i masline. Zaljubljenima ...
Resavska pećina – čuvar tajni slovenske prošlosti

Resavska pećina – čuvar tajni slovenske prošlosti

Lepote ove pećine priroda je stvarala hiljadama godina, toliko ih je bilo da se i sama zabrojala i ne zna koliko dugo ...
Najlepša ostrva na svetu (2.deo)

Najlepša ostrva na svetu (2.deo)

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
KINA
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Bicikl

Roleri