11
May
2012

Najlepše plaže sveta

Pregledano: 12497 puta

Ponuda i opis prelepih rajskih plaža sveta

KO PHI PHI LEH

Ova najlepša plaža je bila idealno mesto za snimanje filma "Plaža" u kojem igra Leonardo Di Kaprio. Inspirisani romanom Aleksa Garlanda, mnogi avanturisti mladog duha su pre Leonarda otkrili ovu neobičnu tajlandsku plažu. Zapravo ova plaža je samo jedna od mnogobrojnih ostrvskih rajskih plaža Tajlanda, a ostrvo na kome se nalazi jedno od najposećenijih ostrva ove države. Poznata je po divljoj, očuvanoj i netaknutoj prirodi, raznolikom cveću  i neobičnim vrstama ptica.


BORA BORA

Plaža prelepog ostrva Bora Bora je smeštena na delu Pacifika koji ima savršene klimatske uslove tokom cele godine. Ovo ostrvo je čarobno, smaragdno zelene boje i idealno je za opuštanje, a prepoznatljivo po bungalovima na vodi  koji predstavljaju tzv. sobe za odmor i relaksaciju. Sve što vam je potrebno za ovakvu destinaciju jeste važeći pasoš i veći bankovni račun.


NEGRIL

Ova plaža pripada malom ribarskom gradu Jamajke, zemlje iz koje potiče čuveni rege muzičar Bob Marli. Dakle, sve vam je jasno...To su te čuvene Jamajčanske boje crvena,žuta i zelena, zaštitne boje prirode ovog ostrva. Sam ovaj grad je dobio ime po crnim stenama koje omeđuju zaliv, koji je pravi mamac za turiste i oni ovaj grad posećuju tokom cele godine. Ova plaža je prekrivena koralnim peskom i dugačka je sedam milja. Zbog ove karakteristike, mnogi negrilsku koralnu plažu smatraju bisernom plažom i daju joj poseban značaj nazivajući je “rajem na zemlji“.

Ovo su samo tri od sto najlepših plaža sveta koje svako ko je željan avanture, lepote i prirode želi da poseti. Ako ne možete ovog leta sebi da priuštite odmor, možda neke od narednih godina ove destinacije budu baš Vaš izbor. Mi vam predlažemo da opustite svoja čula, čitate tekst i na slikama uživate u ovim rajskim ostrvskim plažama, za sada.


Sandra Crnogorac

Čekamo da Sandra Crnogorac napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
6
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Gradovi sa najlepšim plažama

Gradovi sa najlepšim plažama

Pogledajte u kojim velikim gradovima su plaže jedna od turtističkih atrakcija koju nikako ne smete ...
Mesta koja treba da vidite za života

Mesta koja treba da vidite za života

Često to zaboravljamo, ali naša planeta ima divna mesta koja oduzimaju dah. Bar neka od njih ...
Neverovatno lepi predeli koji ostavljaju bez daha!

Neverovatno lepi predeli koji ostavljaju bez daha!

Fotografije nestvarno lepih i zadivljujućih predela ekspanzijom Interneta na samo su jedan klik od nas. Zato, krenimo na ...
VIVAX
7454,oo
prava cena : 8944.8,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 2°c

Bicikl

Roleri