11
May
2012

Najlepše plaže sveta

Pregledano: 12720 puta

Ponuda i opis prelepih rajskih plaža sveta

KO PHI PHI LEH

Ova najlepša plaža je bila idealno mesto za snimanje filma "Plaža" u kojem igra Leonardo Di Kaprio. Inspirisani romanom Aleksa Garlanda, mnogi avanturisti mladog duha su pre Leonarda otkrili ovu neobičnu tajlandsku plažu. Zapravo ova plaža je samo jedna od mnogobrojnih ostrvskih rajskih plaža Tajlanda, a ostrvo na kome se nalazi jedno od najposećenijih ostrva ove države. Poznata je po divljoj, očuvanoj i netaknutoj prirodi, raznolikom cveću  i neobičnim vrstama ptica.


BORA BORA

Plaža prelepog ostrva Bora Bora je smeštena na delu Pacifika koji ima savršene klimatske uslove tokom cele godine. Ovo ostrvo je čarobno, smaragdno zelene boje i idealno je za opuštanje, a prepoznatljivo po bungalovima na vodi  koji predstavljaju tzv. sobe za odmor i relaksaciju. Sve što vam je potrebno za ovakvu destinaciju jeste važeći pasoš i veći bankovni račun.


NEGRIL

Ova plaža pripada malom ribarskom gradu Jamajke, zemlje iz koje potiče čuveni rege muzičar Bob Marli. Dakle, sve vam je jasno...To su te čuvene Jamajčanske boje crvena,žuta i zelena, zaštitne boje prirode ovog ostrva. Sam ovaj grad je dobio ime po crnim stenama koje omeđuju zaliv, koji je pravi mamac za turiste i oni ovaj grad posećuju tokom cele godine. Ova plaža je prekrivena koralnim peskom i dugačka je sedam milja. Zbog ove karakteristike, mnogi negrilsku koralnu plažu smatraju bisernom plažom i daju joj poseban značaj nazivajući je “rajem na zemlji“.

Ovo su samo tri od sto najlepših plaža sveta koje svako ko je željan avanture, lepote i prirode želi da poseti. Ako ne možete ovog leta sebi da priuštite odmor, možda neke od narednih godina ove destinacije budu baš Vaš izbor. Mi vam predlažemo da opustite svoja čula, čitate tekst i na slikama uživate u ovim rajskim ostrvskim plažama, za sada.


Sandra Crnogorac

Čekamo da Sandra Crnogorac napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
6
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Najjeftiniji evropski gradovi

Najjeftiniji evropski gradovi

Nedavno je objavljen "indeks 2013" za bekpekere u kome je upoređeno 47 evropskih gradova, među kojima ...
Gde za Uskrs

Gde za Uskrs

Za sve koji se pitaju gde ...
Resavska pećina – čuvar tajni slovenske prošlosti

Resavska pećina – čuvar tajni slovenske prošlosti

Lepote ove pećine priroda je stvarala hiljadama godina, toliko ih je bilo da se i sama zabrojala i ne zna koliko dugo ...
SAMSUNG
2348,oo
prava cena : 2817.6,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min -5°c

Bicikl

Roleri