Postovala: Nataša Ilić
18
Aug
2014

Ovo su mesta gde su najbolje letnje žurke

Pregledano: 722 puta

Iako se poveći broj ljudi ovih dana pozdravio s godišnjim odmorom, još nije prekasno za dobar provod

Ovo su osam najluđih beach partija diljem svijeta.

Super rajska plaža, Mykonos Grčka

Poznati otok Mykonos neće iznevjeriti vaša očekivanja, jer svi partijaneri koji imalo drže do sebe bili su ovdje i ova plaža jedna je od najpopularnijih ljetnih destinacija 2014. godine.

Cala Jandal plaža, Ibiza, Španija

Iako smo i dalje u Europi, malo smo se odmaknuli odlaskom do Španjolske. Bio dan ili noć, kiša ili sunce, ovdje se tulumari 24 sata dnevno.

Bela plaža, Boracay, Filipini

Ako putujete još "malo" dalje, onda su Filipini vaša sljedeća lokacija ovog ljeta. Poznata kao i skriveni dragulj južnoistočne Azije, ova plaža ima ponu toga za ponuditi, uključujući divlje partije.

Kuta plaža, Bali, Indonezija

Kao jedna od najpopularnijih plaža na Istoku, Kuta svakako zaslužuje mjesto na listi svakog partijanera. Stvari ovdje znaju biti vrlo užarene, pa se ova plaža proziva i Mekom partija.

Nissi plaža, Ayia Napa. Kipar

Ako ste ljubitelj partija i krećete prema Cipru, onda nikako ne smijete propustiti Ayia Napu i poznatu Nissi plažu. Ne samo da je plaža predivna sama po sebi, nego se na njoj održavaju i brojni izbori za Miss bikinija, partiji u pjeni, a gostuju i mnogi poznati DJ-i.

Zrće, Novalja, Hrvatska

Prvotni nedostatak strancima na Zrću predstavlja plaža s kamenčićima, no svi ističu da jednom kad vidite kakvi se partiji održavaju ondje, ništa vam više neće smetati. Turisti su inače Zrće prozvali 'hrvatskom Ibizom'.

Copacabana plaža, Rio de Jeneiro, Brazil

Copacabana je vjerojatno jedna od najpoznatijih i najljepših plaža na svijetu. Ako volite glasnu glazbu, predivne žene i želite se zabaviti s mnoštvom istomišljenika, nemojte propustiti ovu plažu.

South Beach, Miami, Florida

Najpoznatija plaža SAD-a nudi sve o čemu možete sanjati - sitni bijeli pijesak, sunčano vrijeme, kristalno čisto more i ekskluzivne klubove, partije i glazbene festivale. Gotovo svaku večer neminovno ćete naletjeti na bar jednu svjetsku zvijezdu tamo.

Tagovi : |

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Najlepše plaže na Kubi

Najlepše plaže na Kubi

Kuba je ujedno i arhipelag i država u kojoj možete uživati u bogatoj kulturi, ukusima koktela, ruma i tobaka. Ona je ...
Mesta idealna za raskid

Mesta idealna za raskid

Raskid u nekoj stranoj zemlji ne mora da bude tako strašan čin kao što zamišljate. ...
Šta niste znali o Kubi?

Šta niste znali o Kubi?

Kuba je država arhipelaga u severnim Karibima, a nalazi ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri