Postovala: ana2cats
08
Jul
2011

(pri)morski izveštaj HN - kupaći, kremice i po neka ruskinja...

Pregledano: 4389 puta

izveštaj sa mora

 
Juče sam videla jednu prilično grotesknu scenu, koja počinje onim “već viđeno”... Simpatična i  zgodna devojka izlazi iz vode, protresa kosu prstima, prska se uljem za sunčanje... za sada zvuči lepo, zar ne? Poenta je u nastavku. Vidim nekoliko pari muških očiju koje su ozbiljno koncentrisane na njene pokrete. Polako se spušta na peškir, ponovo zabacuje kosu, skida gornji deo kupaćeg i… STAVLJA GA NA GLAVU!!! Muškarci sad gledaju u pučinu. Neki se smeju, neki deluju tužno.. Iluzija uništena!  Ok, svima nam ponekad smeta sunce, ali zato ne stavljamo japanke na glavu (što možda i nije tako loša ideja – barem može da se čita ispod njih).
 

To me je navelo da vam pričam kakve kupaće srećem ovih dana. Ono što sebi ne smete da dozvolite jesu kupaći koje sam danima viđala po izlozima u Bg. Oni sa zvezdicama, prugama i cvetićima (po mogućnosti na istom kupaćem). Takav ima svaka druga, a ja verujem u vašu individualnost i želju da vas dečko ne pomeša sa jos tri druge isti dan. Česta pojava su i pink kupaći. Kompletirani sa rajfom iste boje. Da skratim priču, izbegavajte cvetiće, pruga, zvezdice i pink boju i mirne ste.
 

Svakako, u korist vam ide veliki broj ruskinja. Znam da sad zamišljate svetske top modele te nacionalnosti. Realnost je mnogo bolja (po nas žene). Te ruskinje letuju na Azurnoj obali. Ove ovde su mahom debeljuce, bele kao da se boje sunca više nego besparice, a obučene kao da su se prodavačice u butiku ludo zabavljale sa povezom preko očiju. Tu je i obavezna kratka  kosa (ali onako kao da su je čupali), debeli muž u sandalama i čarapama i 3-5 divlje dece.
coll
 

Posle kupaćeg, najvažnija stavka je mazanje tela. Priznajem da sam od onih koje razmišljaju kratkoročno i da se mazem iz dva razloga. Prvi je da se ne bih oljustila i bila flekava, a drugi je još gori: da što više pocrnim. Trudim se da verujem da ima i onih žena koje zaista brinu kako će izgledati za 20 godina.  Iz kog god razloga se mazale evo informacija na tu temu.
 

Kremice, mackalice za sunce i posle njega nema potrebe da donosite od kuće, jer ovde sve možete da nađete po istim cenama. Obratite pažnju na kozmetiku koja se zove Bilboa. Odlična ulja i kreme za sunčanje, po cenama od 4 (one bez faktora) do 8 eura. Njih možete naći i na šetalistu i u prodavnicama prehrane. Naravno, Niveu i sve ostale nama znane brendove možete pronaći na svakom ćošku.

Jedina stvar koju još nisam videla jesu sprejevi za kosu, oni za zaštitu od sunca. Verovatno ih negde ima, ali svakako ih nećete pronaći tek tako. Sutra planiram da skoknem do neke  navodno velike prodavnice kozmetike, pa vam javljam gde je, šta se nudi i po kojim cenama.
 

Pozdravljam vas do tada!

ana2cats

Još jedan modni stručnjak sa mišljenjem.. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jubilej, 90 godina: „Fantastom“ još samo legende kasom jure

Jubilej, 90 godina: „Fantastom“ još samo legende kasom jure

Tako je jednom davno, pre više od 90 godina, živeo veleposednik Bogdan Dunđerski koji je, eto, ...
Kako spakovati sve a poneti skoro ništa - pametno pakovanje!

Kako spakovati sve a poneti skoro ništa - pametno pakovanje!

Da ne biste dane pred polazak na more provele čupajući kosu i ...
Najlepša ostrva na svetu (2.deo)

Najlepša ostrva na svetu (2.deo)

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
CANON
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 13°c

Bicikl

Roleri