Postovala: ana2cats
16
Aug
2011

(pri)morski izveštaj HN - leto nije gotovo!

Pregledano: 5751 puta

izveštaj sa mora

 
Ponadasmo se da je sezona gotova.
 
Mislim, verujem da se ugostitelji nisu nadali, ali mi ostali sigurno jesmo.
 
Bilo je 15ak dana pakla.
 
Zorom smo trčali da ostavimo peškire na plaži (ako uhvatimo slobodnu ležaljku računamo da smo za taj dan dovoljno postigli), onda idemo na kafu  - po sedmoro za jedan sto. Nema veze što se ne znamo – ako hoćeš kafu ima da sediš gde ima mesta, a ne gde ti se sviđa.. Ma, stekli ste utisak kako je bilo..

Samo  jedan peškir nam je ukraden. Naravno, onaj na kom je pisalo Herceg Novi. Taj lopov mi je opasno udario na ego. Draži mu je bio reklamni peškir nego moj lepi, godinu-dve star,  Benetton peškir (sve fleke su se skinule, eto mu sad). Tešim se da je taj drugi  uzeo kao suvenir, zbog natpisa. Biće da je bio u privatnom smeštaju, pa nije mogao da mazne hotelski. 

Prošli vikend je odjednom postalo pusto. Svi smo se čudili kako je sezona gotova odjednom, ali smo uživali. Spavali smo čak do 9! Taman smo imali u planu 2 nedelje odmora od graje i gužve, ali se 15og sve promenilo.
 
Možda je iskočila neka last minute ponuda na globalnom nivou ili je u Srbiji bilo ono “ko zadnji u CG najskulje će da ga košta”. Šta god da je razlog – ovde je ponovo million ljudi! Sa tendencijom rasta!

Moram da vam skrenem pažnju, ukoliko putujete avionom. Drugarica je putovala iz Tivta za Sloveniju preko Beograda. Stigla u Ljubljanu bez prtljaga. Prtljag stigne sutradan bez dobrog dela stvari. I nikom ništa! Neko je lepo otvorio kofer i uzeo:  torbu za plažu, peškir za plažu i dve maskare. Sve korišćeno, naravno! A da stvar bude gora to su sve pokloni od dragih ljudi.. Fuj! Sramota!
 
Pamet u glavu: ne pakujte ništa što vam znači u kofer! Bolje da vas bole ramena od nošenja, nego da vam takva glupost upropasti letovanje!

Eto, ukoliko ste planirale da dođete, a bojale se da više nema ljudi – nema razloga za brigu! A važno je i sledeće: i ugostitelji i privatnici su se uplašili kratke sezone, pa su generalno spustili cene!
 
Realno, idealno je da dođete! Samo nam vi falite!

ana2cats

Još jedan modni stručnjak sa mišljenjem.. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Najšarenije plaže na svetu

Najšarenije plaže na svetu

Mnogim plažama falesuncobrani, ležaljke i peškiri da bi ...
Aloha... Havaji

Aloha... Havaji

Havaji ostrvo su raj za dušu i telo. Oni su najpopularnija turistička ...
Gradovi sa najlepšim plažama

Gradovi sa najlepšim plažama

Pogledajte u kojim velikim gradovima su plaže jedna od turtističkih atrakcija koju nikako ne smete ...
HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri