Postovala: ana2cats
01
Sep
2011

(pri)morski izveštaj HN - neki u školu, neki kući!

Pregledano: 2238 puta

izveštaj sa mora

Došlo vreme da se rastajemo... 

Jutros sam videla grupicu od 5 devojaka ili bolje rečeno devojčica u farmerkama. Taman se iznenadih na temu kako im nije vruće, kad shvatih da je prvi septembar. Neki su krenuli u školu, a neki večeras kreću kući.

Priznajem, meni je bolje! Ima vec 10 godina od kad mi ovaj datum nije značajno menjao život. Onda sam bila primorana da ustajem zorom i crtam do sledeće zore... Kad tako gledam - ja sam, u stvari, uspela u životu!

Pakovanje je prošlo skoro pa glatko. Samo dva dana mi je trebalo! Imamo 3 torbe, pozamašne, pa torbu za lap top, pa moju ručnu torbu (pobogu, gde dokumenta da držimo ako je ne nosim), pa kesu sa klopom i vodom.. Pogađate, idemo autobusom. Zaista se nadam da taj put neće biti tema za neki naredni tekst.

Ovo je naš način da pokažemo kako smo ekonomski pismeni i kako znamo da cenimo svaki dinar. Već vidim da će mi ekonomija  doći glave, kad tad!

Ostaje nam još da kupimo par suvenira i meni neke lekove da padnem u nesvest u busu. Od onih sam što ne mogu da spavaju u prevozu, pa se namučim kao plovak da potone. To bi moglo da ima veze i sa mojih 180 cm visine, ali pre mislim da je do patološkog konformiste koji mi se davnih dana uselio u telo, negde kod kičme..

Mislila sam da je normalno da kad dođes na more na 15 dana ništa ne stignes, ali sada znam da bez obzira na vreme uvek ostane nešto nedovršeno! Sad mogu da vam nabrojim barem 5 stvari koje sam baš bila odlučna da vidim ili uradim.. al', eto, nisam stigla.. To se posebno odnosi na svakodnevno vežbanje! I na bar još jedan sladoled u Do-Dou i još jednu picu u Da Vinčiju... 

I sad znam da zvučim kao folirant: bila sam na moru skoro 3 meseca, pa mi je malo! Istina je da mi je ovde bilo savršeno, ali da mi kuća i ljudi opasno nedostaju, tako da jedva čekam da stignem! A kad se dočepam svojih maca neću izaći iz kuće bar 3 dana! Ko želi da me vidi - zna gde živim (mislim, ako treba da zna).

Ipak, znam da će već početkom oktobra krenuti kukanje za suncem i morem i kalkulacija kako otići na letovanje u januaru.. red je da se častim za Novu godinu i/ili rođendan...

Hvala bogu pa su otvoreni bazeni na Olimpu. Naravno, čim ih proverim javljam šta možete da očekujete! To u slučaju da rade u septembru (pošto su, vrlo logično, otvoreni u avgustu).

I za kraj ovog izveštaja iz HN - nadam se da ste za ovih nekoliko meseci pročitale nešto zanimljivo, nešto novo i da sam bar malo uspela da vas nasmejem... Ako je tako, onda obećavam da ću nastaviti da Vam pišem šta sam videla, čula i naučila!

Ako, ipak, nije tako onda mi je žao što ste izgubile vreme i obećavam da ću Vam javiti čim otkrijem vremeplov!

 

ana2cats

Još jedan modni stručnjak sa mišljenjem.. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Najjeftiniji evropski gradovi

Najjeftiniji evropski gradovi

Nedavno je objavljen "indeks 2013" za bekpekere u kome je upoređeno 47 evropskih gradova, među kojima ...
Gradovi sa najlepšim plažama

Gradovi sa najlepšim plažama

Pogledajte u kojim velikim gradovima su plaže jedna od turtističkih atrakcija koju nikako ne smete ...
Zemlje i regije koje morate videti u 2013!

Zemlje i regije koje morate videti u 2013!

Apsolutni hitovi među zemljama su Šri Lanka, susedna Crna Gora i Južna ...
PANASONIC
10944,oo
prava cena : 13132.8,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 2°c

Bicikl

Roleri