Postovala: ana2cats
06
Jul
2011

(pri)morski izveštaj HN - šta ako ste nešto zaboravile?

Pregledano: 1749 puta

izveštaj sa mora

 

Nije mi hladno. Hvala bogu pa sam imala od koga da pozajmim duks i čarape. Pantalone imam svoje, hvala na pitanju! Doduše, jedne. Kao i svaki turista koji ne nosi sve što ima na more, svaka 3 dana shvatim šta sam zaboravila. Mene ne bole leđa od prevelikog kofera, ali me boli duša kada vidim šta sam sve mogla da iznosam ovde.

 

Ovih dana je prilično hladno, a čujem da će celo leto biti takvo: na smenu vruće i hladno. E zato je važno da ipak ponesete i topliju garderobu. Praktičniji način je da povedete drugaricu približno istog gabarita kao što je vaš, pa joj spontano  pomenete da su najavili 3 dana kijameta. Onda same sebe dobro isprašite kada stignete na more, a shvatite da ste “zaboravile” toplu odeću. I za tren oka: niste vukle 3 kofera za 15 dana, a imate sve što vam je potrebno na raspolaganju.

 

Ovde nije skupo, ali nemate veliki izbor. U centru grada imate Todor, Woman’s secret (nesto skuplji nego u Bg, rekla bih), dve kineske radnje i 3-4 one u koje ne zalazite ni kod kuce, čak i ako vam je juče legla plata. Naravno, turske i kineske robe (lepo upakovane) ima na pretek.

 

Ono što je bolje kupiti ovde nego u Beogradu su patike. Imate na raspolaganju nekoliko dobro opremljenih sportskih radnji (Cakan, MonteSport  i  Trend), a i dva outlet-a u centru, tako da za 30-40 eura možete da birate. Čak su i Starke jeftijije – ni u najskupljim radnjama nisu iznad 46 eura.

 

Dobar kupaći ćete tesko naći, osim ako vas ne posluži sreća kod kineza (za 10ak eura). I nikako ne idite kod onih u Njegoševoj ulici. To su “kinezi za turiste”, a pošto ste vi poznavaoci Herceg Novog vi ćete otići kod onih kod pijace (dođete od sata na trg, pređete trg i skrenete desno).

 

Ukoliko dolazite kolima, preporučujem obilazak Delta City-ja u Podgorici. Do polovine avgusta je u toku do 70% popusta u Esprit-u. Menjaju prodajni asortiman, pa da se rasproda šta moze. Onda napravite pauzu u Sport kafeu na spratu. Za ozbiljno gladne predlažem sendvič sa sunkom, a za one manje gladne tost. Za 6-7 eura se dvoje pošteno najede i popije kafu. Pušači, ovde jos nema zakona o zabrani pušenja – možete da purnjate gde i koliko želite!

 

Odoh bar da vidim plažu!

 

shopping

ana2cats

Još jedan modni stručnjak sa mišljenjem.. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zabava za celu porodicu i romantičan provod za zaljubljene na 1400 metara nadmorske visine

Zabava za celu porodicu i romantičan provod za zaljubljene na 1400 metara nadmorske visine

Da Stara planina bude podjednako privlačna i zimi i leti, pobrinula se hotelska grupacija ...
Resavska pećina – čuvar tajni slovenske prošlosti

Resavska pećina – čuvar tajni slovenske prošlosti

Lepote ove pećine priroda je stvarala hiljadama godina, toliko ih je bilo da se i sama zabrojala i ne zna koliko dugo ...
Šta ženama može da pokvari letovanje?

Šta ženama može da pokvari letovanje?

Svi željno iščekujemo zasluženi odmor koji ćemo provesti daleko od svoje kuće, posla, ...
NOKIA
1978,oo
prava cena : 2373.6,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 2°c

Roleri

Bicikl