Postovala: Ona portal
25
Apr
2013

Stara planina i leti dočekuje turiste

Pregledano: 2791 puta

Predstavnici Falkensteiner Hotela Stara Planina zadovoljni su sa do sada najuspešnijom zimskom sezonom na toj planini

Vrata hotela su otvorena tokom cele godine, a za vreme proleća i leta svim gostima na raspolaganju će biti brdski biciklizam, kupanje u bazenu na otvorenom i aktivan odmor u prirodi.  

Prema rečima direktora Falkensteiner Hotela Stara Planina Siniše Milenkovića, tokom zimske sezone hotel je posetio veliki broj turista iz zemlje i inostranstva. stara planina

- Od samog početka smo verovali da ćemo moći da privučemo goste na Staru planinu i tako je ponovo upišemo na turističku mapu Srbije. Tokom zimske sezone smo u tome uspeli, a verujem da će nam letnja ponuda doneti novi uspeh. Brojni sadržaji poput Acquapura Spa centra i "Falky Land" kreativnog prostora za decu u našem porodičnom hotelu, svakako su pogodnosti, koje posetiocima pružaju prijatan boravak - kazao je Milenković.

Milenković je dodao da je Falkensteiner Hotel Stara Planina otvoren tokom cele godine i da je letnja ponuda ispunjena brojnim sadržajima kako za odrasle, tako i za najmlađe posetioce.

- Falkensteiner Hotel Stara Planina će u okviru letnje ponude turistima pružiti pravo mesto za porodični odmor i uživanje u lepotama netaknute prirode. Naša filozofija glasi "Welcome Home" i tako želimo da se oseća svaki naš gost. Upravo zbog toga smo pripremili i poseban program tokom prvomajskih i uskršnjih praznika - dodao je Milenković.

Za vreme prolećnih praznika svi gosti Falkensteiner Hotela Stara Planina imaće priliku da na platou ispred hotela, probaju "Pragnje na ražanj", čuveni specijalitet jugoistočne Srbije i uživaju u čistom planinskom vazduhu. Na Veliki petak mališani će moći da se druže sa Falkijem, maskotom hotela i zajedno farbaju i ukrašavaju uskršnja jaja.

Osim uskršnjeg odmora posetioci hotela će imati priliku da uživaju u bazenu na otvorenom, meditiraju u prirodi, opuste se uz pomoć antistres masaža i planinu upoznaju uz panoramsku vožnju gondolom.  

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Aloha... Havaji

Aloha... Havaji

Havaji ostrvo su raj za dušu i telo. Oni su najpopularnija turistička ...
Savršena luksuzna mesta za odmor

Savršena luksuzna mesta za odmor

Upravo takva mesta su omiljena odredišta bogatih i slavnih koji za svoj odmor traže nešto ...
Najlepše plaže na Kubi

Najlepše plaže na Kubi

Kuba je ujedno i arhipelag i država u kojoj možete uživati u bogatoj kulturi, ukusima koktela, ruma i tobaka. Ona je ...
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min -2°c

Roleri

Bicikl