Postovala: Ona portal
27
Jun
2013

Zabava za celu porodicu i romantičan provod za zaljubljene na 1400 metara nadmorske visine

Pregledano: 3073 puta

Da Stara planina bude podjednako privlačna i zimi i leti, pobrinula se hotelska grupacija Falkensteiner, koja je za aktuelnu sezonu pripremala bogat program za aktivan odmor.

Da Stara planina bude podjednako privlačna i zimi i leti, pobrinula se hotelska grupacija Falkensteiner, koja je za aktuelnu sezonu pripremala bogat program za aktivan odmor. Turisti koji sunčane dane vole da provedu na višim nadmorskim visinama, tokom leta mogu da uživaju u posebnom SPA odmoru, oprobaju se u brdskom biciklizmu, vežbaju jogu i planinu upoznaju razgledanjem iz gondole.

Odmor za celu porodicu

Falkensteiner Hotel Stara Planina posebno je dizajniran za idealan porodični odmor, a tokom letnje sezone na raspolaganju su brojne aktivnosti za decu, kao i posebni programi za roditelje. Za sve klince organizovane su igre bez granica u okviru kojih će mališani moći da nauče da plivaju i dobiju besplatne časove fudbala, košarke i odbojke. Hotel je pripremio i posebne radionice slikanja i vajanja za najmlađe umetnike, a tokom dana na raspolaganju im je i Falky Land kreativni prostor.

Za to vreme, roditelji će moći da uživaju u posebnom Spa i wellness programu, kao i nordijskom pešačenju po obeleženim planiniskim stazama.

Romantičan odmor za dvoje

Za sve zaljubljene parove hotel Stara Planina pripremio je posebnu ponudu, koja uključuje poseban detoks program, kao i ličnog terapeuta za dvoje. Vikend počinje jednosatnom vožnjom mountinbike-a, a zatim slede kupanje u bazenu sa toplom vodom i opuštanje u jacuzzi-u. Gosti potom odlaze u tursko kupatilo i saunu, a onda na relaks masažu i osvežavajući prirodni napitak.  

Po završetku specijalnog detoks programa, parovima je na raspolaganju romantična vožnja gondolom i razgledanje netaknute staroplaninske prirode. 

Za posetioce, koji ni tokom leta nemaju mnogo vremena za odmor, Falkensteiner je pripremio posebne programe. Ponudom No phone, no stress, imaćete priliku da se opustite i zaboravite na obaveze. Već po dolasku u hotel, vaš telefon možete da predate na recepciji i uživanje može da počne.

Tokom Yoga vikenda, moći ćete da meditirate na 1400m nadmorske visine i uživate u miru i tišini. Osim vežbanja yoge, program uključuje i detoks tretmane u sauni i turskom kupatilu, kao i opuštanje uz neku od posebnih Falkensteiner masaža.

Svi oni koji žive u blizini Stare planine ovog leta mogu sa prijateljima ili porodicom provesti dan na čistom planinskom vazduhu. Ponuda Spa Day uključuje korišćenje Acquapura Spa centra, koji se prostire na 1000 kvadrata, a porodicama je na raspolaganju i dečja igraonica sa animatorima.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Najlepše plaže na Kubi

Najlepše plaže na Kubi

Kuba je ujedno i arhipelag i država u kojoj možete uživati u bogatoj kulturi, ukusima koktela, ruma i tobaka. Ona je ...
Evropski gradovi najbolji za vikend odmor

Evropski gradovi najbolji za vikend odmor

Spadate u one koji vole da se švrćkaju po Evropi, a već ste upoznali metropole poput Pariza, ...
Gradovi sa najlepšim plažama

Gradovi sa najlepšim plažama

Pogledajte u kojim velikim gradovima su plaže jedna od turtističkih atrakcija koju nikako ne smete ...
NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 13°c

Bicikl

Roleri