Postovala: Ona portal
06
Nov
2013

Čist hedonizam u Boeing-u 777

Pregledano: 3358 puta

Qatar Airways pokrenuo specijalnu akciju za biznis klasu. Dve karte po ceni jednog leta

Raznovrsno arapsko meze, bogat izbor vrhunskih sireva, vina i slatkiša, a la carte meni, TV ekran osetljiv na dodir, telefon u sedištu, priključak za laptop i udoban krevet od 193 cm, nisu deo ponude luksuznog poslovnog hotela, već standardni paket biznis klase kompanije Qatar Airways.

 

Da prestižnije usluge na nebu nema, potvrđuje Nagrada za najbolju biznis klasu na svetu koju je kompanija dobila 2013, a iste godine biznis lounge Qatar Airways-a u Londonu proglašen je najboljim na globalnom nivou. Takođe, već dve godine za redom, letačko osoblje kompanije ponosno nosi titulu prvih na Bliskom istoku.

 

Najviši standardi strogo se poštuju na svakom letu ka više od 130 destinacija širom sveta, a Qatar Airways poznat je i kao kompanija koja specijalnim pogodnostima i popustima putovanja čini još primamljivijim.

 

Putovanje za dve osobe - cena za jednu kartu

 

U Qatar Airways-u trenutno je aktuelna promocija tokom koje će svi koji kupe kartu za biznis klasu do bilo koje destinacije u mreži za kartu saputnika platiti samo takse.

 

Specijalna akcija traje od 1. do 30. novembra, a kartu je moguće iskoristiti za putovanja u periodu od 4. novembra 2013. do 31. marta 2014.

 

 

„Hotel“ sa pet zvezdica iznad okeana

 

Više puta nagrađivana aviokompanija iz Dohe i jedan od dva svetska prevoznika rangiranih sa pet zvezdica na svim klasama, ubraja se u najluksuznije destinacije među oblacima. Na oko 11.000 metara od zemlje, putnici biznis klase Qatar Airways imaju osećaj da se nalaze u vrhunskom restoranu ili hotelu, a da su visoko od tla podseća ih „samo“ pogled kroz prozor.

 

Jednako dobar tretman putnike očekuje i dok su na zemlji, jer biznis ponuda obuhvata pristup ekskluzivnom Premium Terminalu u Dohi, koji nudi sadržaje važne poslovnom svetu: biznis centar, WiFi, sekretarske usluge, kao i pomoć stručnog i uvek ljubaznog osoblja.

 

Dobro je znati i da je dozvoljena težina prtljaga 40kg (za prvu klasu 50kg), dok je konfiguracija sedišta 2-2-2 na Boeing-u 777. Svim putnicima biznis klase tokom leta je dostupan priključak za napajanje laptopa, 17’’ individualni TV sa mnoštvom muzike, filmova i igrica, kao i telefon u sedištu.

 

Bilo da je reč o gastronomskoj ponudi za koju su zaduženi naši najbolji kuvari, vinima koje preporučuju iskusni i cenjeni somelijeri, ili pak najmodernijoj tehnologiji dostupnoj tokom leta, uvek se trudimo da putnicima ponudimo i više od onoga što označava peta zvezdica. Biznis klasa Qatar Airways-a danas predstavlja sinonim za besprekornu uslugu. Za nabavku više od 250 letelica, među kojima su  Boeing 787s, 777s, Airbas A350s i A380s, kao i seriju letelica A320, do sada je uloženo 50 milijardi dolara. Poslednji u nizu uspeha Qatar Airways-a je pridruživanje oneworld alijansi, u kojoj smo vodeći svetski avio prevoznici i čiji smo član od  30. oktobra 2013. godine“, rekao je generalni direktor Qatar Airways-a Akbar Al Baker.

 

Qatar Airways je među sedam svetskih avio-prevoznika rangiranih sa 5 zvezdica po oceni Skytrax agencije za avio kvalitet. Ista agencija nagradila je Qatar Airways priznanjem za Aviokompaniju godine 2011. i 2012, dok je 2013. godine kompanija bila drugoplasirana.

 

Uz najprestižnije svetske nagrade koje je Qatar Airways dobio, poslednje u nizu priznanja upućeno je prvom čoveku kompanije iz Dohe. Naime, Američka privredna komora u Kataru (AmCham Qatar), proglasila je Akbar Al Bakera biznis liderom Katara za 2013. godinu.

 

Akbar Al Baker postao je generalni direktor Qatar Airways-a 1997. godine. Al Baker je dolaskom na čelo kompanije pokrenuo razvoj Qatar Airways-a, koji je pre toga imao svega četiri aviona u svojoj floti.

 

Qatar Airways danas poseduje više od 129 aviona koji lete na 132 biznis i turističke destinacije širom šest kontinenata.

 

 

Karte i destinacije

 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.qatarairways.rs  

Sve informacije dostupne su i u kancelariji kompanije Qatar Airways, u Knez Mihajlovoj 30 (telefon 011/3288380), kao i u autorizovanim turističkim agencijama.

 

Qatar Airways je tokom 2013. godine svojoj mreži priključio deset novih destinacija – Gasim (Saudijska Arabija), Nadžaf (Irak), Pnom Pen (Kambodža), Čikago (USA), Salalah (Oman), Basru (Irak), Sulejmanijah, (Irak), Čengdu, (Kina), Adis Ababa, (Etiopija), Klark Manila (Filipini).

 

Qatar Airways će uvesti i redovne letove ka Filadelfiji, SAD (2. april 2014. godine)

 

 

BEOGRAD – DOHA (utorkom, sredom, četvrtkom i nedeljom)

 

Polazak iz Beograda QR 246 u 14:00, dolazak u Dohu u 23:05

 

DOHA – BEOGRAD (utorkom, sredom, četvrtkom i nedeljom)

 

Polazak iz Dohe QR 245 u 07:35, dolazak u Beograd u 13:00

 

Tagovi : Qatar Airways |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

PR - zanimanje budućnosti

PR - zanimanje budućnosti

Pozicija PR menadžera postaje izuzetno važna u mnogim kompanijama širom sveta i kod nas. O ...
Tražite posao? Evo šta treba da izbegavate!

Tražite posao? Evo šta treba da izbegavate!

Ulaganje malo vremena U potrazi za poslom ključna reč je ...
Da vas lakše nađu poslodavci: Uredite vaš LinkedIn profil

Da vas lakše nađu poslodavci: Uredite vaš LinkedIn profil

Uredite svoj profil pomoću ovih saveta kako bi vas potencijalni poslodavci brže i lakše ...
MIDEA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 14°c

Bicikl

Roleri