Postovala: Ona portal
19
Jun
2013

Da li si osigurala stan? Osiguranje stana

Pregledano: 1680 puta

Osiguranje imovine za 10 evra godišnje!

Poslednjih godina premije proizvoda osiguranja prilagođene su građanima koji su pod uticajem ekonomskih faktora redukovali kućne budžete. Tako je jedno od vodećih osiguravajućih društava na tržištu prema kriterijumu profitabilnosti i solventnosti, GRAWE osiguranje, ponudilo osiguranje imovine fizičkih lica za samo 10 evra godišnje. Velika prednost ovog proizvoda koji se naziva još i »Blokpolisa«, pored osiguranja na novonabavnu vrednost, jeste brza i jednostavna procedura ugovaranja osiguranja, bez procene veštaka i visina premije koja ne predstavlja značajan izdatak za kućni budžet.

 

Ovaj proizvod imovinskog osiguranja podrazumeva osiguranje stambenih objekata (kuća za stanovanje i vikendica), etažnog vlasništva (stanova) i domaćinstva fizičkih lica od požarnih rizika, na prvi rizik.

 

GRAWE koncern koji ima više od 180 godina iskustva u oblasti osiguranja, prvobitno je osnovan kao društvo za osiguranje imovine od posledica požara. Iako je GRAWE među liderima na tržištu osiguranja života u našoj zemlji, konkurentnost postiže i u oblasti osiguranja imovine jer se radi o osiguranju na novonabavnu vrednost – što važi za sve proizvode imovinskog osiguranja GRAWE osiguranja.

 

Pri zaključenju ugovora ugovarač osiguranja može da se odluči za vrstu (predmet) osiguranja, odnosno obim pokrića. Premija i osigurana suma se iskazuju u evrima. Sa minimalnom godišnjom premijom u visini od 10 evra i najvišom u visini od 70 evra po riziku, klijent ovim ugovorom obezbeđuje pokriće između 10.000 i 100.000 evra po riziku tokom trajanja ugovora. Ovaj ugovor se zaključuje na godinu dana, uz mogućnost produženja. Dakle, osnovica za izračunavanje sume osiguranja koja predstavlja pokriće ako dođe do štete, zavisi od izbora visine premije klijenta.

 

Kod osiguranja stambenih objekata i etažnog vlasništva na prvi rizik predmet osiguranja mogu biti kuće i vikendice, prateći objekti i stanovi. Kada je u pitanju osiguranje predmeta domaćinstva, predmeti osiguranja mogu da se odnose na celokupan sadržaj stana. Stan koji treba da se osigura može biti u vlasništvu ugovarača osiguranja, bračnog ili vanbračnog druga, dece i drugih rođaka koji žive u zajedničkom domaćinstvu, kao i tuđe stvari.

 

Građani sve više uviđaju potrebu da brinu o svojoj imovini koja je svakodnevno izložena velikim rizicima, od požara do provale. Vrednosti  imovine najčešće ne podrazumeva samo ekonomsku vrednost, već vrlo često godine truda i ulaganja.

 

 

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da budete srećnije na poslu?

Kako da budete srećnije na poslu?

Osećajte se kao kod kuće ...
Tražite posao? Evo šta treba da izbegavate!

Tražite posao? Evo šta treba da izbegavate!

Ulaganje malo vremena U potrazi za poslom ključna reč je ...
Kako se računari koriste za poslovni menadžment

Kako se računari koriste za poslovni menadžment

Tehnološki napredak računara obezbedio je mnoge prednosti za preduzeća u protekle tri ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -4°c

Bicikl

Roleri