Postovala: Nataša Ilić
23
Aug
2012

Kolege sa kojima ne treba da delite postelju

Pregledano: 4919 puta

Zapitajte se da li ste zarad malo strasti spremni da ostanete bez prihoda i posla?

S obzirom da većina nas provodi veći deo dana na poslu, nije ništa čudno ako se dese simpatije prema kolegi. Bez obzira da li je reč o leptirićima u stomaku, najobičnijim strastima ili zabranjenoj romansi, veza na radnom mestu bi mogla da vas košta živaca, plate, pa čak i posla.

Mnoge firme imaju pravila koja zabranjuju ovakve veze, zato morate da postavite sebi pitanje jeste li spremni da se odreknete opreza. Nedavno objavljena anketa američkog portala za nalaženje posla “Vault” je pokazala je čak 59 odsto onih koji su imali vezu sa osobom na poslu i smatraju da je ta romansa uticala na njihov odnos sa kolegama.

seks u kancelariji

Zbog takve goruće strasti čak 18 odsto ispitanika od njih 2000 je bilo primorano da napusti firmu. Televizijska mreža "ABS News" na šaljiv način donosi top pet osoba koje treba da izbegavate ako vam je posao bitniji od zadovoljstva.


Pripravnik

Ne samo da najslabije poznajete ovu osobu u firmi, nego niste ni svesni koliko možete da naškodite svom ugledu. Ako kolege saznaju da spavate sa pripravnikom, mogli biste da upadnete u zamku favorizovanja određenih zaposlenih.

Sistem administrator kancelarijski seks

Svi znaju da sistem administratori imaju moć nad svima u firmi. Možda oni to ne žele da priznaju, ali u stanju su da najmanji problem pretvore da liči na slona zbog kog ne smete da pristupite svom PC-ju sve dok ponovo ne budete u njihovoj milost. Jednom kada ga odbijete, ovaj stručnjak vam može zagorčati virtuelni život i komunikaciju sa drugim saradnicima. Zarad dobrih IT veza, izbegavajte seksualne kontakte sa  administratorima.

Kancelrijski zavodnik

Ako popustite pred šarmom kancelarijskog zavodnika, bićete samo još jedna u nizu. Vama će se smejati, o vama će se pričati iza leđa i na kraju ćete izgubiti i poštovanje i prijateljstvo kolega. Zapitajte se da li je sve to vredno malo seksa?

Šef

Šef + seks = katastrofa! Ne treba da budete ekstremno pametni da shvatite zašto je ova kombinacija osuđena na propast od samog početka, osim u slučaju ako vam je šef ujedno i muž. Ali, i tada se često javljaju ozbiljni problemi, jer mnogi ne znaju da razdvoje posao i kuću. Osim što ćete navući mržnju svih kolega, veza sa šefom može da bude i opasna po vaše srce. Ako se probude emocije, a one ne budu uzvraćene, biće mnogo teže nastaviti sa profesionalnim odnosom.

Šefova žena

Deljenje postelje sa šefom uopšte nije dobra ideja, a ako ste biseksualka ili homoseksualka i uspele ste da osvojite šefovu ženu ili, još gore ćerku, seksanje sa njima je jednako samoubistvu.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
4
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Uspeh i zdravlje

Uspeh i zdravlje

Istraživanja su pokazala da žene više pate od psiholoških posledica ...
Saveti za urednu kancelariju

Saveti za urednu kancelariju

Mesto na kom svakodnevno provodite mnogo vremena se vrlo lako može pretvoriti u nered. Većina ljudi na radnom ...
Mudrolije: Šef ili radnik pitanje je sad!

Mudrolije: Šef ili radnik pitanje je sad!

1. Redovna plata Jedna od velikih prednosti je to što svaki mesec ...
SAMSUNG
2447,oo
prava cena : 2936.4,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 10°c

Roleri

Bicikl