Postovala: Ona portal
20
Jun
2013

Postanite vlasnica luksuznih apartmana na hrvatskom primorju

Pregledano: 2561 puta

Austrijska grupacija Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) objavila je nove odredbe ugovora za projekat Residences Senia, prema kojima je, umesto iznajmljivanja, omogućena i kupovina tih luksuznih apartmana

Projektom „Residences Senia“ obuhvaćeno je 187 luksuznih apartmana, koji se nalaze u resortu kompanije Falkensteiner. Kao posebna pogodnost za dosadašnje kupce važiće koncept nekretnina „Premium Living by Falkensteiner“. Vlasnicima je na raspolaganju korišćenje infrastrukture resorta Punta Skala, u okviru kojih su smešteni Falkensteiner Hotel & Spa Iadera sa pet zvezdica i Falkensteiner Family Hotel Diadora sa četiri zvezdice. Posebna pogodnost za sve kupce su specifična arhitektura i dizajn zelenih apartmana, koncept održivosti sa postrojenjem za prečišćavanje vode i potpuno biološkim sistemom za prečišćavanje otpadnih voda, kao i jedinstvena lokacija poluostrva na dalmatinskoj obali Jadranskog mora.


Vlasnici apartmana Senia uživaju u potpunom Falkensteiner doživljaju

Apartmani Residences Senia nastali su isključivo na idejama vlasnika grupacije FMTG Otmara Michaeler-a i braće Falkensteiner, Andreasa i Erich-a.

„Približno 60 godina istorije uspešne međunarodne hotelske grupacije Falkensteiner Hotels & Residences i koncepta „Premium Living by Falkensteiner“ pokazuju da smo pravilno koristili naše znanje i iskustvo iz turizma. U apartmanima na zadarskom poluostrvu vlasnik može da se prepusti uživanju u Acquapura SPA centru koji se prostire na 6000m2, može organizovati izlet hotelskom motornom jahtom, ili posetiti neki od restorana na poluostrvu. Činjenica da se naši apartmani za odmor sa hotelskom uslugom u Punta Skali od sada mogu kupiti i uknjižiti u zemljišnim knjigama na ime vlasnika, predstavlja jasan uspeh. Residences Senia su trenutno jedini turistički stambeni projekat u Hrvatskoj koji pruža mogućnost uknjižbe prava vlasništva bez tereta“, kazao je Otmar Michaeler, izvršni direktor grupacije FMTG.

Residences Senia, odnosno koncept nekretnina „Premium Living by Falkensteiner“, smatra se vodećim projektom u Hrvatskoj. Kada je reč o arhitekturi celokupnog resorta Falkensteiner-a, kompetentan tim arhitekata, koji čine Boris Podrecca, Matteo Thun, Bea Mitterhofer i Gretchen Alexander stvorio je idealno mesto za odmor, obraćajući posebnu pažnju na potrebe gostiju hotela i vlasnika apartmana.

Grupacija Falkensteiner trenutno posluje u šest evropskih zemalja i ima 31 hotel. Od 2012. godine među njima su i Falkensteiner Hotel Belgrade, kao i Falkensteiner Hotel Stara Planina u Srbiji.

Fotografije možete pronaći na linku: http://www.media.falkensteiner.com/de/fotogalerie/2524/residences-senia.html

Više o „Premium Living by Falkensteiner: www.premiumliving.com

Više o resort Punta Skala: www.punta-skala.com

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Internet bonton: Jeste li naučili kako da se ponašate onlajn?

Internet bonton: Jeste li naučili kako da se ponašate onlajn?

Sve češće se događa da su ljudi prilično frustrirani kada pokušavaju da uspostave virtuelnu ...
Poslovne veze: korisne samo muškarcima

Poslovne veze: korisne samo muškarcima

Kada smo u potrazi za poslom, nije tajna da kosistimo sva raspoloživa sredstva da do ...
Čist hedonizam u Boeing-u 777

Čist hedonizam u Boeing-u 777

Raznovrsno arapsko meze, bogat izbor vrhunskih sireva, vina i slatkiša, a la carte meni, TV ekran osetljiv na ...
KINA
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min 0°c

Roleri

Bicikl