18
Jan
2011

Neobični ukus kineske kuhinje

Pregledano: 3257 puta

Factasticni ukusi kineske kuhinje

Svi mi volimo da jedemo napolju. Napolju možete da jedete hranu poreklom iz različitih kuhinja kao što su italijanska, meksička, tajlandska, kineska, indijska, ili, ako želite brzu hranu, kao što su pice, hamburgeri, pomfrit i razne vrste pića.

 

Opcije su bukvalno neograničene. Možete se odlučiti za jela koja volite, ili možete isprobati nove i različite vrste jela. Jesti napolju je kao avantura i svaki put može biti potpuno drugačije i zabavno iskustvo. Dakle, ako bismo razgovarali o najpopularnijim restoranima, imali bismo veoma tešku diskusiju. Ljudi širom sveta imaju različite ukuse i uživaju u različitim vrstama hrane, još ako je pri tom ekskluzivni restoran i dobro društvo sva čula su zadovoljena.

 

Najpopularnija nacionalna kuhinja na svetu je i kod nas sve popularnija i prosto je nemoguće da danas ne baratate kineskim štapićima. Jednom kada probate carstvo kineskih restorana ostaćete zatečeni mešavinom ukusa koji se prepliću u samo jednom zalogaju. I taj jedan trenutak nateraće Vas da odlazak u kineske restorane prosto postane Vaš nedeljni ritual. Legendarna piletina sa kikirikijem svakog je ostavila bez teksta.

 

Činjenica da se ne radi samo o ukusnoj već i o zdravoj hrani, donosi jedan veliki plus ovoj kuhinji. Hranljivi sastojci se čuvaju, jer se povrće ne obrađuje termički do kraja. Neobični ljuto-slatki sosevi daju čaroban ukus hrani. Potpunu magiju jelu daju ukusni, na našim prostorima nepoznati sos od ostriga, soja sos, u kombinaciji sa plodovima mora, ili piletinom, prasetinom i teletinom i povrćem koje je sačuvalo svoj presni ukus i pritom neobično servirani.

 

Ako ste znatiželjni da otkrivate nove mešavine neobičnih ukusa, onda je kineska kuhinja baš za Vas.

Lidija Todorović

Čekamo da Lidija Todorović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Neobični ukus kineske kuhinje

Neobični ukus kineske kuhinje

Svi mi volimo da jedemo napolju. Napolju možete da jedete hranu poreklom iz ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 14°c

Roleri

Bicikl