Postovala: ana2cats
19
Nov
2011

II Belgrade Wedding Show

Pregledano: 10399 puta

Najava onoga što vas očekuje na predstojećem Belgrade Wedding Show

Ako planirate da se udajete ili idete bakinim sistemom "da slutite" imam predlog kako da provedete sledeci vikend.

U organizaciji časopisa “Reci da”, 26. i 27. novembra, u Belexpocentru, održaće se Belgrade Wedding Show, drugi po redu i do sada najveći sajam venčanja u Srbiji.

Igrom slučaja, bila sam na prethodnom i mogu vam reci da je prilika idealna da na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno za taj dan. Ukoliko ne želite da se pretvorite u one lude mlade koje mesecima maltretiraju sve oko sebe sa odabirom pozivnica, cvetića, dekoracija i sličnih detalja (koji zaista zvuče kao da život znače) možete za jedan vikend skupiti sve potrebne informacije i kontakte, a ostalo vreme posvetiti tome da budete najlepša i najodmornija mlada ikada!


Saloni venčanica i muških odela, zlatarske radnje, agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja, radionice za izradu torti... samo su neki od izlagača koji će prezentovati najnovije trendove za sezonu venčanja 2012.


Nemojte propustiti modne revije koje će se održavati u večernjim časovima. Nove kolekcije venčanica prikazaće saloni venčanica “Pepeljuga” i “Alhemija”, dok će “Academmmy Atelje M” posetioce upoznati sa najnovijim hair&make up trendovima. Ekskluzivno za Belgrade Wedding Show Verica Rakočević priprema svoju reviju venčanica.Ovu reviju jedva čekam da vidim!


U okviru revija, poznati stilisti će stilizovati javne ličnosti i prezentovati svoju viziju glamuroznog stajlinga za venčanje, između ostalih biće tu Kristina Bekvalac, Goga Grubješić, Filip Maksimović, Marko Marosiuk, tim Academmmy-ja...


Ašok Murti, naš najpoznatiji stilista, će voditi modne workshopove – radionice tokom kojih će budućim mladencima davati savete kako da na najbolji način uklope venčanicu sa ambijentom, dekorišu svadbeni sto...


Svi zainteresovani parovi, koji žele nesvakidašnje venčanje imaju priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa, u autentičnom ambijentu, u društvu Elvisa Prislija.


Ukoliko ste zaprošeni i upravo pripremate venčanje, ili iščekujete taj momenat, posetite Belgrade Wedding Show 2! Ulaz je slobodan, radno vreme 10-22h, a ako sam neku informaciju propustila da podelim, posetite njihov sajt: www.belgradeweddingshow.com

ana2cats

Još jedan modni stručnjak sa mišljenjem.. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Idealno venčanje na otvorenom

Idealno venčanje na otvorenom

Odlučili ste da se venčate na otvorenom? Venčanja na otvorenom su ...
Prstenje Zlatarne Celje na Sajmu venčanja

Prstenje Zlatarne Celje na Sajmu venčanja

Bogatu ponudu vodećeg proizvođača nakita možete pronaći na Sajmu venčanja, koji će biti održan od 15. do 17. ...
Bidermajeri u trendu ( 1. deo)

Bidermajeri u trendu ( 1. deo)

Venčanje je jedno od najsrećnijih i najveselijih događaja u životu. Ono predstavlja novi početak, ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 10°c

Bicikl

Roleri