Postovala: Ona portal
25
Sep
2012

Kako izabrati vereničko prstenje u paru sa burmom

Pregledano: 13627 puta

Za najsrećniji dan izaberite unikatne komade naše omiljene Zlatarne Celje!

Prema dostupnim istraživanjima, čak 85% devojaka izjavilo je da bi bilo razočarano u partnera ukoliko pre sklapanja braka ne bi bilo veridbe. Veridba je jedan od najsrećnijih i najromantičnijih događaja u životu zaljubljenih parova, naročito žene, a vereničko prstenje večni simbol ljubavi. Kao i kod izbora partnera i izbor pravog prstenja je od velikog značaja.

Zlatarna Celje je iz bogate kolekcije prstenja izdvojila najlepše komade za jedan od najsvečanijih dana budućih supružnika. Kao simbol pripadanja i večne ljubavi nepisano je pravilo da verenički prsten krasi brilijant, a Zlatarna Celje nudi širok spektar modela za svačiji ukus.

   verenicki prsten

 

U poslednje vreme trend je da verenički prsten bude u paru sa burmom. Zlatarna Celje vam nudi jednostavno rešenje – kombinaciju oba prstena. Prilikom izbora prave kombinacije potrebno je voditi računa o obliku, boji zlata, obradi, načinu ugradnje kamena, ali pre svega o kvalitetu. Verenički prsten i burma su sastavni deo svakodnevnog kombinovanja, sa najrazličitijim komadima nakita, te zbog toga moraju biti kvalitetno urađeni, dugotrajni i udobni za nošenje.

   verenicki prsten

Kada je reč o dizajnu izabranog komada nakita, on može biti moderan ili klasičan, ali svakako romantičan i u skladu sa ukusom supružnika. Važno je obratiti pažnju na kvalitet, udobnost i uklapanje sa ostalim nakitom. Izbor kamena u vereničkom prstenu je stvar ukusa, a uglavnom je zastupljen dijamant kao simbol večne ljubavi i odanosti. Osim brilijanta, prigodan verenički prsten može biti sa cirkonom, safirom, rubinom, smaragdom, i drugim dragim i poludragim kamenjem. Kada je reč o izboru boje zlata u modi su belo, žuto zlato, ali i njihova kombinacija.

   verenicki prsten

Prilikom izrade prstenja, zaposleni u Zlatarni Celje uvek vode računa da burma bude koherentan dodatak vereničkom prstenu, kao i da ne umanjuje njegov sjaj. Bez obzira na koju se kombinaciju odlučite Zlatarna Celje vam uvek nudi unikatno urađen nakit.

Zanimljivo je da mušterija koja bira verenički prsten često rukom prvo dodirne onaj pravi.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
2
Ljuto
2
Tužno
2
Srećno
3
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Sezona burmi

Sezona burmi

Burma se smatra jednim od najvidljivijih simbola ljubavi, podseća na prisustvo voljene ...
Idealno venčanje na otvorenom

Idealno venčanje na otvorenom

Odlučili ste da se venčate na otvorenom? Venčanja na otvorenom su ...
I živeli su srećno do kraja života

I živeli su srećno do kraja života

Mesecima sve pripremate, podigli ste na noge celu bližu i dalju rodbinu, upadate u manijakalno ...
NOKIA
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri