09
May
2014

Kako naći dobar bend za svadbe

Ko se okušao, zna koliko je organizacija svedbenog veselja težak posao. Valja misliti na bar hiljadu različitih stvari, a kako se taj važan dan bliži, stvari kao da postaju sve komplikovanije.

Međutim, svi koji su probali u organizovanju su i uspeli. S obzirom na to da je venčanje i ulazak u brak za mnoge ljude jedan od najvažnijih dana u životu, ne čudi što se toliko pažnje i značaja pridaje organizovanju svadbenog veselja. Nema sumnje da je dobar bend za svadbe jedan od najvažnijih činilaca uspešne proslave. Upravo od ovih muzičara umnogome zavisi raspoloženje i domaćina i gostiju. Sa dobrim bendovima za svadbe sve prolazi glatko, tako da nema glavobolje i napetosti.

A napetost je neizbežna, barem do se proslava ne „zahuhta“, dok ne krene zabava i sve se postavi na svoje. Sasvim je normalno da blaga nervoza postoji, jer ne samo da proslavljate jedan vrlo važan čin, već to činite sa velikim brojem gostiju i prirodno je brinuti se o tome da li će sve proći u najboljem redu.

Zašto je izbor benda bitan za svadbu

Kada izbaberete dobar bend za svadbu osigurali ste se da će atmosfera među vašim gostima biti na vrlo visokom nivou, što je najsigurniji da će sve proteći u savršenom redu. Raspoloženi gosti neminovno znače i dobru zabavu. To je jedino što je važno i jedino što vam je potrebno da biste se sa radušću sećali svog svedbenog veselja. Neprofesionalan bend ne samo da ne ume da izbegne potencijalne trzavice kad na red dođe dobro nam poznato naručivanje pesama, već takve trzavice i sam izaziva. Takav bend slabo prati atmosferu i raspoloženje u sali, a pevač ide tamo gde neko mahne novčanicom. Ishod su nezadovoljni gosti i pad raspoloženja, pa čak i potencijalne čarke. Amateri u ovom poslu će otići na pauzu u „nevreme“, baš onda kad se atmosfera zagreva.

Šta odlikuje pravi bend za svadbe

Ovo je ozbiljan biznis i u njemu posluju ozbiljni igrači. Profesionalci obavezama pristupaju odgovorno, ali na nastupu nisu hladni, jer ne odrađuju posao, već zabavljaju goste. Zahvaljujući digogodišnjem iskustvu mogu da „nanjuše“ šta uraditi, a šta ne, šta pevati, a šta ne i što je najvažnije, šta u kom trenutku pevati. Kada se prilikom zaključivanja posla dogovorite oko detalja, možete biti sigurni da će oni biti ispoštovani. Tačno se zna kada je pauza, šta se svira dok mladenci ulaze, šta se svira za prvi ples, a šta kad na red dođe torta.

Naravno, ne treba pominjati da se pod dobrim bendom podrazumeva skup muzičara koji su pre svega i iznad svega upravo to – kvalitetni muzičari. Oni vam prilikom dogovora neće reći za vašu omiljnu pesmu da je ne znaju, nego će reći da će je naučiti.

Još jedna odlika dobrog benda je i kvalitetna oprema. Tako je u svakom poslu. Neko ulaže u posao, neko ne. Ko ulaže, taj i napreduje. Kvalitetni instrumentii kvalitetno ozvučenje su nešto bez čega neće biti ni kvalitetnog zvuka. A sve ovo možete proveriti pre nego što angažujete neki bend za svadbe. Više o bendovima potražite ovde.

Nikola Stojanović

Čekamo da Nikola Stojanović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Prstenje Zlatarne Celje na Sajmu venčanja

Prstenje Zlatarne Celje na Sajmu venčanja

Bogatu ponudu vodećeg proizvođača nakita možete pronaći na Sajmu venčanja, koji će biti održan od 15. do 17. ...
Bidermajeri u trendu ( 3. deo)

Bidermajeri u trendu ( 3. deo)

Osim, uslovno rečeno, uobičajnih bidermajera koji se prave od svežeg cveća, u poslednje vreme veoma ...
SAMSUNG
1436,oo
prava cena : 1723.2,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 16°c

Bicikl

Roleri