06
May
2014

Kako odrediti datum venčanja

Ukoliko ste odlučili da napravite prekretnicu u svom životu i stupite u brak verovatno se pitate kada je najbolji trenutak da to i učinite.

Izaberite povoljan trenutak kako bi vaš brak imao veće šanse da uspe. Pre toga se dobro preispitajte da li je to stvarno ono što želite.

 

Da li ste potpuno sigurni u svoju odluku?

Nemojte stupati u brak ukoliko niste potpuno sigurni u svoja i partnerova osećanja. Ne postoji univerzalan recept za dug i srećan brak, ali da bi veza imala šanse da uspe i da preraste u nešto više neophodno je da partneri imaju određeni stepen kompatibilnosti. Koliko ste skladni sa partnerom najbolje možete videti iz vašeg zajedničkog horoskopa, uporednog horoskopa ili kako ga još nazivaju horoskopa odnosa. Iz zajedničkog partnerskog horoskopa možete saznati i to koliko je partner iskren prema Vama i koliko su njegova osećanja zaista iskrena i jaka. To je način da još bolje upoznate svog partnera, ali i sebe. Ukoliko uporedni horoskop pokaže da niste srodne duše i da vaš brak nema velike šanse za uspeh možda je najbolje da još jednom razmislite pre nego što načinite tako važan životni korak. Praksa pokazuje da se brak sklopljen između nekompatibilnih partnera vrlo brzo završi razvodom, iako supružnici u prvi mah izgledaju zaljubljeno i srećno. Jako je važno da se energije dvoje ljudi poklope kako bi imali skladan zajednički život.

 

 

Savršen trenutak za stupanje u brak

Nije svaki dan pogodan za stupanje u brak. Nekada čak i cela godina predstavlja nepovoljan period za taj korak. Kako biste znali da li je godina pred vama povoljna za brak ili ne najbolje je da konsultujete mesečni horoskop, i ako nije da sačekate sledeću. Loša energija nepovoljnog perioda može se proektovati kroz trzavice i napetost u braku. Kako takva zajednica nikome ne prija mnogo je bolje sačekati da nastupi povoljan period koji će stvoriti i veće šanse za srećan zajednički život. Pored godišnjeg horoskopa poželjno je pogledati i smernice lunarnog, odnosno mesečnog horoskopa radi preciznog određivanja datuma venčanja. Brak sklopljen između kompatibilnih partnera u povoljnom periodu ima sve predispozicije da bude srećan i trajan.

Nikola Stojanović

Čekamo da Nikola Stojanović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Festival venčanja od danas u holu Delta City-ja

Festival venčanja od danas u holu Delta City-ja

Zbog velikog interesovanja ovaj festival se održava po drugi put ove godine. Na festivalu će biti ...
Burme Zlatarne Celje za najsrećniji dan supružnika

Burme Zlatarne Celje za najsrećniji dan supružnika

Kolekciju burmi Zlatarne Celje čini veliki broj najrazličitijih modela od klasičnog do ...
PANASONIC
10944,oo
prava cena : 13132.8,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 12°c
min -3°c

Bicikl

Roleri