06
May
2014

Kako odrediti datum venčanja

Ukoliko ste odlučili da napravite prekretnicu u svom životu i stupite u brak verovatno se pitate kada je najbolji trenutak da to i učinite.

Izaberite povoljan trenutak kako bi vaš brak imao veće šanse da uspe. Pre toga se dobro preispitajte da li je to stvarno ono što želite.

 

Da li ste potpuno sigurni u svoju odluku?

Nemojte stupati u brak ukoliko niste potpuno sigurni u svoja i partnerova osećanja. Ne postoji univerzalan recept za dug i srećan brak, ali da bi veza imala šanse da uspe i da preraste u nešto više neophodno je da partneri imaju određeni stepen kompatibilnosti. Koliko ste skladni sa partnerom najbolje možete videti iz vašeg zajedničkog horoskopa, uporednog horoskopa ili kako ga još nazivaju horoskopa odnosa. Iz zajedničkog partnerskog horoskopa možete saznati i to koliko je partner iskren prema Vama i koliko su njegova osećanja zaista iskrena i jaka. To je način da još bolje upoznate svog partnera, ali i sebe. Ukoliko uporedni horoskop pokaže da niste srodne duše i da vaš brak nema velike šanse za uspeh možda je najbolje da još jednom razmislite pre nego što načinite tako važan životni korak. Praksa pokazuje da se brak sklopljen između nekompatibilnih partnera vrlo brzo završi razvodom, iako supružnici u prvi mah izgledaju zaljubljeno i srećno. Jako je važno da se energije dvoje ljudi poklope kako bi imali skladan zajednički život.

 

 

Savršen trenutak za stupanje u brak

Nije svaki dan pogodan za stupanje u brak. Nekada čak i cela godina predstavlja nepovoljan period za taj korak. Kako biste znali da li je godina pred vama povoljna za brak ili ne najbolje je da konsultujete mesečni horoskop, i ako nije da sačekate sledeću. Loša energija nepovoljnog perioda može se proektovati kroz trzavice i napetost u braku. Kako takva zajednica nikome ne prija mnogo je bolje sačekati da nastupi povoljan period koji će stvoriti i veće šanse za srećan zajednički život. Pored godišnjeg horoskopa poželjno je pogledati i smernice lunarnog, odnosno mesečnog horoskopa radi preciznog određivanja datuma venčanja. Brak sklopljen između kompatibilnih partnera u povoljnom periodu ima sve predispozicije da bude srećan i trajan.

Nikola Stojanović

Čekamo da Nikola Stojanović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

I živeli su srećno do kraja života

I živeli su srećno do kraja života

Mesecima sve pripremate, podigli ste na noge celu bližu i dalju rodbinu, upadate u manijakalno ...
Idealno venčanje na otvorenom

Idealno venčanje na otvorenom

Odlučili ste da se venčate na otvorenom? Venčanja na otvorenom su ...
DIGITUS
1690,oo
prava cena : 2028,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri