Postovala: Peja Mixband
12
Mar
2014

Muzika za svadbe part II

Kako se bira muzika za svadbe

Kada se ljudi kod nas venčavaju i prave svadbu, muzika za svadbe je jedna od bitnijih stavki kojoj se ozbiljno pristupa. Pošto muzika za svadbu bitno utiče na atmosferu i dobar provod, pre nego što se angažuje neki bend, obično se prethodno razmisli o tome šta je u konkretnom slučaju potrebno.

 Evo nekih praktičnih saveta koji su mnogima rešili probleme:

 Prvo i osnovno, odredite vrstu muzike koju inače slušate vi i većina vaših prijatelja. Da biste se dobro proveli, muzika za svadbe neka odgovara onome što inače slušate. Bilo da je to narodna, zabavna, pop, rok, metal ili bilo koja druga muzika, osmislite koncept venčanja koji želite i neka to upotpuni i adekvatna muzika za svadbe. Tradicionalno se kod nas na svadbama sluša domaća narodna muzika, ali ako niste ljubitelj te vrste, istrajte u nameri da se na vašem venčanju sluša muzika koju vi želite. Da bi muzika za svadbe odgovarala željama mladenaca i njihovih prijatelja, a i da bi se ispoštovali stariji gosti i rodbina, često se organizuje venčanje i ručak u ranijim popodnevnim časovima kojem prisustvuju stariji gosti, a uveče se organizuje žurka za mlađe. Na ovaj način se uspešno prevazilazi generacijski jaz kada je u pitanju organizacija venčanja, pa i muzika za svadbe.

 Drugo, sastavite listu gostiju unapred i odlučite da li će vaša svadba biti velika proslava sa mnogo zvanica, ili manje, intimnije venčanje. Veliki proj zvanica podrazumeva i veliki prostor u kojem će svadba biti organizovana. Ukoliko se odlučite za ovu varijantu, biće vam potrebna muzika za svadbe koja će pokriti kapacitete sale tj. restorana u kojem se proslava organizuje. U tom slučaju je najbolje da angažujete bend koji će imati dobro ozvučenje i koji će sadržati veći broj članova.

Za manje svadbe, koje se organizuju u manjem prostoru, dovoljno je ponekad i angažovati mali bend sa svega nekoliko članova.

Mnogi bendovi za svadbe će biti raspoloženi da broj svojih članova priloagode vašim potrebama.

 Više o ovome na http://pejamixband.com

Tagovi : |

Peja Mixband

Čekamo da Peja Mixband napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Prstenje Zlatarne Celje na Sajmu venčanja

Prstenje Zlatarne Celje na Sajmu venčanja

Bogatu ponudu vodećeg proizvođača nakita možete pronaći na Sajmu venčanja, koji će biti održan od 15. do 17. ...
Bidermajeri u trendu ( 3. deo)

Bidermajeri u trendu ( 3. deo)

Osim, uslovno rečeno, uobičajnih bidermajera koji se prave od svežeg cveća, u poslednje vreme veoma ...
HP
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 16°c
min 2°c

Roleri

Bicikl