Postovala: Ona portal
14
Feb
2013

Prstenje Zlatarne Celje na Sajmu venčanja

Pregledano: 9402 puta

Februar je zbog Dana zaljubljenih najromantičniji mesec, a ukoliko se i vi ovog februara odlučite da uplovite u bračne vode, Zlatarna Celje je tradicionalno pravo mesto za odabir simbola večne ljubavi

Bogatu ponudu vodećeg proizvođača nakita možete pronaći na Sajmu venčanja, koji će biti održan od 15. do 17. februara u hotelu "Hajat" u Beogradu. verenicki prsten zlatarna celje

Svi posetioci 12. Wedding vikenda moći će da pogledaju i kupe najnovije kolekcije nakita, haljina, odela i cipela, a najavljeni su i specijalni sajamski popusti. Već sedmu godinu "Zlatarna Celje", pripremila je posebne ogodnosti za buduće supružnike.

Ukoliko planirate da ljubav krunišete brakom, iz široke palete vereničkog prstenja "Zlatarne Celje", moći ćete da izaberete onaj pravi, ali i da uživate u specijalnim popustima za kupovinu. 

- "Zlatarna Celje" će se na ovogodišnjem Sajmu venčanja predstaviti sa najrazličitijim modelima vereničkog prstenja od zlata i srebra. Iz bogate kolekcije prstenja izdvojili smo najlepše komade za jedan od najsvečanijih dana budućih supružnika. Kao simbol pripadanja i večne ljubavi nepisano je pravilo da verenički prsten krasi brilijant, a mi nudimo širok spektar modela za svačiji ukus - poručuju iz "Zlatarne Celje".

Izbor kamena u vereničkom prstenu je takođe stvar ukusa, a uglavnom je zastupljen dijamant kao simbol večne ljubavi i odanosti. Umesto njega moguće je ugraditi i cirkon ili kamenje u boji, kao što verenicki prsten zlatarne celjesu safir, rubin i turmalin i tako zadovoljiti svačiji ukus i džep. Kada je reč o izboru boje zlata u modi su belo, žuto zlato, ali i kombinacija oba.

 U poslednje vreme trend je da se verenički prsten spari sa burmama. "Zlatarna Celje" vam nudi jednostavno rešenje – kombinaciju oba prstena u isto vreme.

 - Prilikom izbora prave kombinacije potrebno je voditi računa o obliku, boji zlata, obradi, načinu ugradnje kamena, ali pre svega o kvalitetu. Verenički prsten i burme su stalno na ruci te zbog toga moraju biti kvalitetno napravljene, dugotrajne i udobne za nošenje - dodaju u "Zlatarni Celje".  

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Prstenje Zlatarne Celje na Sajmu venčanja

Prstenje Zlatarne Celje na Sajmu venčanja

Bogatu ponudu vodećeg proizvođača nakita možete pronaći na Sajmu venčanja, koji će biti održan od 15. do 17. ...
Idealno venčanje na otvorenom

Idealno venčanje na otvorenom

Odlučili ste da se venčate na otvorenom? Venčanja na otvorenom su ...
Bidermajeri u trendu ( 2. deo)

Bidermajeri u trendu ( 2. deo)

Bidermajeri odišu radošću i toplotom baš kao i sam čin ...
SAMSUNG
1436,oo
prava cena : 1723.2,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 18°c

Bicikl

Roleri