Postovala: Ona portal
10
Sep
2012

Sezona burmi

Pregledano: 11144 puta

Venčanje na pomolu? Zlatarna Celje vam nudi najlepše burme za vaš najlepši dan

Burma se smatra jednim od najvidljivijih simbola ljubavi, podseća na prisustvo voljene osobe u dobru i zlu, simbol je potpunosti, jednakosti i večne povezanosti. Supružnici je nose ceo život, i zato mora biti kupljena s ljubavlju, odabrana sa posebnom pažnjom, ali i praktična za svakodnevno nošenje.

 

Kako se bliži doba godine kada se učestalo izgovara "sudbonosno da“, Zlatarna Celje pobrinula se da kolekcijom burmi olakša posao budućim supružnicima.

burme zlatarna celje

 

- Zlatarna Celje svojoj kolekciji burmi poklanja posebnu pažnju. Neprestano razvijamo nove ideje, pronalazimo inovativna tehnološka rešenja, što se oslikava u našem prepoznatljivom dizajnu i dokazanom kvalitetu. Osnovna motivacija nam je da dodatno ulepšamo taj poseban trenutak u životu svakog našeg kupca - kažu u Zlatarni Celje.

 

U raznovrsnoj kolekciji koju čini više od 500 modela, posebno se izdvaja prstenje u kombinaciji matirane i sjajne površine. Svi modeli dizajnirani su sa posebnom pažnjom tako da čak i bez kamena deluju harmonično i prefinjeno.

 

Dijamanti i brilijanti su jedan od omiljenih detalja na ženskoj burmi, koji utkani u žleb burme deluju izuzetno suptilno. Brilijanti mogu da budu ugrađeni sa strane, što daje dodatnu notu sofisticiranosti, neobičnosti i prefinjenosti.

 

- Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, klijentima nudimo i lasersko graviranje i to od svojeručnog potpisa na unutrašnjoj strani prstena do vlastitih ideja izgleda gravure, na spoljašnjoj strani. Gravura prstenu daje poslednji pečat originalnosti, kao otisak prsta - objasnili su u Zlatarni Celje.

 

Burme Zlatarna Celje različitih modela, klasičnog i modernog dizajna, kao i različitih boja zlata dostupne su u svim maloprodajnim objektima Zlatarne u Srbiji.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
2
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Za dan iz snova - venčanice iz snova

Za dan iz snova - venčanice iz snova

Jednog dana, kada se osvrenete za sobom i premotate film na najvažniji dan svog života, onaj dan kada ...
Burme Zlatarne Celje za najsrećniji dan supružnika

Burme Zlatarne Celje za najsrećniji dan supružnika

Kolekciju burmi Zlatarne Celje čini veliki broj najrazličitijih modela od klasičnog do ...
KINA
10920,oo
prava cena : 13104,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 7°c
min 6°c

Bicikl

Roleri