Postovala: Ona portal
10
Sep
2012

Sezona burmi

Pregledano: 11801 puta

Venčanje na pomolu? Zlatarna Celje vam nudi najlepše burme za vaš najlepši dan

Burma se smatra jednim od najvidljivijih simbola ljubavi, podseća na prisustvo voljene osobe u dobru i zlu, simbol je potpunosti, jednakosti i večne povezanosti. Supružnici je nose ceo život, i zato mora biti kupljena s ljubavlju, odabrana sa posebnom pažnjom, ali i praktična za svakodnevno nošenje.

 

Kako se bliži doba godine kada se učestalo izgovara "sudbonosno da“, Zlatarna Celje pobrinula se da kolekcijom burmi olakša posao budućim supružnicima.

burme zlatarna celje

 

- Zlatarna Celje svojoj kolekciji burmi poklanja posebnu pažnju. Neprestano razvijamo nove ideje, pronalazimo inovativna tehnološka rešenja, što se oslikava u našem prepoznatljivom dizajnu i dokazanom kvalitetu. Osnovna motivacija nam je da dodatno ulepšamo taj poseban trenutak u životu svakog našeg kupca - kažu u Zlatarni Celje.

 

U raznovrsnoj kolekciji koju čini više od 500 modela, posebno se izdvaja prstenje u kombinaciji matirane i sjajne površine. Svi modeli dizajnirani su sa posebnom pažnjom tako da čak i bez kamena deluju harmonično i prefinjeno.

 

Dijamanti i brilijanti su jedan od omiljenih detalja na ženskoj burmi, koji utkani u žleb burme deluju izuzetno suptilno. Brilijanti mogu da budu ugrađeni sa strane, što daje dodatnu notu sofisticiranosti, neobičnosti i prefinjenosti.

 

- Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, klijentima nudimo i lasersko graviranje i to od svojeručnog potpisa na unutrašnjoj strani prstena do vlastitih ideja izgleda gravure, na spoljašnjoj strani. Gravura prstenu daje poslednji pečat originalnosti, kao otisak prsta - objasnili su u Zlatarni Celje.

 

Burme Zlatarna Celje različitih modela, klasičnog i modernog dizajna, kao i različitih boja zlata dostupne su u svim maloprodajnim objektima Zlatarne u Srbiji.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
2
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Bidermajeri u trendu ( 1. deo)

Bidermajeri u trendu ( 1. deo)

Venčanje je jedno od najsrećnijih i najveselijih događaja u životu. Ono predstavlja novi početak, ...
Idealno venčanje na otvorenom

Idealno venčanje na otvorenom

Odlučili ste da se venčate na otvorenom? Venčanja na otvorenom su ...
Bidermajeri u trendu ( 3. deo)

Bidermajeri u trendu ( 3. deo)

Osim, uslovno rečeno, uobičajnih bidermajera koji se prave od svežeg cveća, u poslednje vreme veoma ...
DELL
3916,oo
prava cena : 4699.2,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 12°c

Roleri

Bicikl