15
Aug
2012

Za dan iz snova - venčanice iz snova

Pregledano: 15528 puta

Venčanje - dan kada ljubav krunišete brakom, kada svoj svet, telo, dušu i srce predajete voljenom čoveku. Taj dan ostaće urezan u sećanje večno, i baš zato, dok sebe predajete čoveku svog života, neka to bude u haljini vašeg života!

Jednog dana, kada se osvrenete za sobom i premotate film na najvažniji dan svog života, onaj dan kada ste, puni snova, nada i očekivanja, rešili da svoju stvarnost i dalju budućnost podelite sa čovekom koga obožavate, želećete da sebe vidite u jednom posebnom, magičnom svetlu, u kakvom se vidite samo par puta u životu. To je svetlo koje nose trenuci ogromne sreće i ushićenja, trenuci kada ste okupani radošću, smehom i snagom srca, te neopisivom voljom za životom. I upravo tada, blistaćete velikom duhovnom snagom i lepotom, ali lepota nikada nije potpuna kada je samo duhovna ili fizička. Lepota je najupečatljivija onda kada su sjedine telo i duh, i zato tog značajnog i divnog dana, kada usmeravate svoju budućnost u paru, potrudite se da izgledate kao nikada do tada!

   

Izbor frizure i šminke svakako jeste bitan, ali i ne najinteresantniji deo priprema za veliki dan. Tu se možete osloniti i na pomoć stručnih lica, te modne trendove, a možda i već nešto oprobano, kada ste vi - vi. Ono što je najvelličanstvenije na vama, što će vam pomoći da budete kraljica i glavna zvezda, što se nosi samo jednom u životu (bar tome težimo), ono što nosi veliku, posebnu poruku i simboliku jeste - venčanica.

Sve mi, iskreno i strasno, želimo da na svom venčanju budemo jedinstvene i najlepše. Sigurno i hoćemo, ispunjene ljubavlju, vedrinom, sa ogromnim osmehom na licu i spreme za zagrljaj! Ali otmena venčanica, koja će prigrliti našu figuru i sve naše prednosti izbaciti u prvi plan, pritom prikrivši nedostatke, samo će doprineti u  nameri da taj dan budemo savršene! 

Izbor venčanice zavisi od mnogo faktora, pre svega od stila koji gajimo, zatim ličnih afiniteta, karaktera, onoga što nosimo u nama, što želimo i sanjamo; zavisi i od naše puti, kose, stasa i uopšte uzev utiska koji hoćemo da ostavimo! 

Ono što je prisutno kod svih mlada jeste potreba da budu elegantne, neponovljive, glamurozne i da se, naravno, u tome osećaju - predivno i blistavo! Izbor je samo vaš, i drugima može da se dopadne ili ne, ali ono što je najbitnije jeste da ona bude haljina iz vaših snova, te da u vama budi zadovoljstvo, samopouzdanje, svežinu i zanosnost!

Izbor venčanice nije nešto što treba zbrzati ili na čemu treba štedeti, treba posvetiti vreme, trud i napor kako bi pronašle haljinu koja će adekvatno obeležeti jedno novo razdoblje našeg života! Ona treba da slavi vašu ljubav, vaš izbor partnera i pokaže ljudima koliko ste ponosni na svoju novu zajednicu! 

 

Danas je paleta venčanica raznovrsnija nego ikada pre, i gotovo da ne postoji nešto što se već nije izmislilo i kreiralo; od onih jednostavnih i svedenih, preko onih sa daškom provokativnosti (poput onih sa golim leđima), i ekstremno kratkih i atraktivnih, do onih kao iz bajke, sa utegnitim korsetima i paperjastim donjim delom, sa mnoštvo tila, volana i čipke! Venčanice više nisu samo snežno bele, tu su i sve nijanse boje šampanjca, te puder i nežnoroze boje! Biramo čak i ukrase na venčanici, kristale, cirkone, šljokice... sve u svemu, mašta može svašta, te ako venčanicu kakvu ste oduvek zamišljali ne uspete da pronađete u specijalizovanim salonima, pravac  kod vešte krojačice koja će vaše snove pretočiti u javu! Srećno sa venčanicom, ali i mladoženjom! :)

   

   

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
5
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Bidermajeri u trendu ( 3. deo)

Bidermajeri u trendu ( 3. deo)

Osim, uslovno rečeno, uobičajnih bidermajera koji se prave od svežeg cveća, u poslednje vreme veoma ...
Za dan iz snova - venčanice iz snova

Za dan iz snova - venčanice iz snova

Jednog dana, kada se osvrenete za sobom i premotate film na najvažniji dan svog života, onaj dan kada ...
HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 19°c
min 9°c

Roleri

Bicikl