Postovala: Ona portal
15
May
2013

Tijana Dapčević odmarala sa porodicom na Staroj planini

Pregledano: 7609 puta

Porodični predah Dapčevića na Staroj planini Tijana, Vuk i Milan odmarali u Falkensteiner Hotelu Stara Planina

  • content_images/sandalica/2502/gal/0/tijana-dapcevic-odmarala-sa-porodicom-na-staroj-planini-1505334461_342x193.jpg
  • content_images/sandalica/2502/gal/0/tijana-dapcevic-odmarala-sa-porodicom-na-staroj-planini-1755778496_342x193.jpg
  • content_images/sandalica/2502/gal/0/tijana-dapcevic-odmarala-sa-porodicom-na-staroj-planini-1915299757_342x193.jpg
  • content_images/sandalica/2502/gal/0/tijana-dapcevic-odmarala-sa-porodicom-na-staroj-planini-42263220_342x193.jpg
  • content_images/sandalica/2502/gal/0/tijana-dapcevic-odmarala-sa-porodicom-na-staroj-planini-503498172_342x193.jpg

Stara planina, 13. maj 2013. – Posle uspešnog pozorišnog debija u ulozi Bose na premijeri komedije "Pukla bruka", Tijana Dapčević napravila je predah na našoj najlepšoj planini. Poznata pevačica odmarala je zajedno sa porodicom u Falkensteiner Hotelu Stara Planina.

Kako ona kaže, sin Vuk i suprug Milan su posebno uživali u vožnji brdskim biciklama, a ponoramsko razgledanje planine iz gondole uverilo ih je u lepote netaknute prirode tog kraja.

"Ove godine odlučili smo da slobodno vreme provedemo u prirodi daleko od Beograda, a osoblje hotela se pobrinulo za pravu ugođaj i sve vreme smo se osećali kao kod kuće. U hotelu nismo imali vremena za gledanje televizije ili igranje video igrica, već smo uživajući u čistom vazduhu i vožnji biciklama po planinskim stazama proveli kvalitetno vreme zajedno", kaže mlada mama.

Tijana Dapcevic

Tijana se sa suprugom tokom dana opuštala i u Acquapura Spa centru i na antistres masažama, dok se njenom četvorogodišnjem sinu Vuku najviše svidelo igranje u Falky Land kreativnom prostoru za mališane.

„Zbog dugotrajnih priprema za pozorišnu premijeru nisam imala vremena koje bih posvetila sebi. Uživam u aktivnom odmoru i zato su mi plivanje i vežbanje u teretani veoma prijali. Jako mi je drago što se Vuk lepo proveo, jer mu je dan bio ispunjen igrom u Falky Land-u i prelepoj prirodi koja okružuje hotel, dodala je Tijana.

Za sve mališane hotel Stara Planina organizovao je „Igre bez granica“ u okviru kojih će klinci imati priliku da nauče da plivaju, plešu, slikaju, vajaju, prave herbarijum od lekovitog bilja i da se druže sa svojim vršnjacima.

Vrata Falkensteiner Hotela Stara Planina otvorena tokom cele godine

Prema rečima predstavnika austrijske grupacije, Falkensteiner Hotel Stara Planina biće otvoren za sve posetioce tokom cele godine.

„Naš hotel će u okviru letnje ponude turistima pružiti pravo mesto za porodični odmor i uživanje u lepotama netaknute prirode. Filozofija hotela Falkensteiner glasi „Welcome Home“ i tako želimo da se oseća svaki naš gost. Naša ponuda je jednostavna – mi nudimo tišinu, odmor i uživanje u prirodi daleko od brzog gradskog života“, poručili su predstavnici Falkensteiner hotela Stara Planina.

Tokom letnje sezone posetioci hotela će imati priliku da uživaju na planinskoj plaži pored otvorenog bazena, vežbaju jogu na svežem planinskom vazduhu, probaju planinski program za mršavljenje, opuste se uz pomoć antistres i relaks masaže i planinu upoznaju uz panoramsku vožnju gondolom koja je ovog leta besplatna za mališane. Za sve one koji vole aktivan odmor na raspolaganju su i brdski biciklizam i teretana u okviru hotela, opremljena najmodernijim spravama za vežbanje.

Tagovi : tijana dapcevic |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Dok nije kasno

Dok nije kasno

Šta biste uradili danas da znate da Vam je poslednji dan u životu? Šta je ono na čemu ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl