Postovala: Senka Ivetić
01
Oct
2012

Top 10 frizura pop ikone Rijane

Pregledano: 14835 puta

Bilo da je plava, crna, crvena, ravna, kovrdžava, duga ili kratka, pevačića je svoju kosu pokušala da prikaže na vrlo poseban način, često je noseći kao nakit i dodatak odevnoj kombinaciji. Pogledajte neverovatnih top 10 Rijaninih frizura u toku 2012.

Poslednjih nekoliko godina  najpopularnija slavna ličnost svakako je pevačica Rijana, kako zbog svoje popularne muzike, tako i zbog svog modnog ukusa. Osim što je uvek…mislim, skoro uvek, obučena u skladu sa trendom, ova slavna pevačica je sve iznenadila transformacijama koje je prikažala kada je u pitanju njena frizura. Bilo da je plava, crna, crvena, ravna, kovrdžava, duga ili kratka, pevačića je svoju kosu pokušala da prikaže na vrlo poseban način, često je noseći kao nakit i dodatak odevnoj kombinaciji. Pogledajte  neverovatnih top 10 Rijaninih frizura u toku 2012. godine.

Rijana

Ovakva frizura srednje dužine, crvene boje i lokne srednje veličine, jedna je od mnogih koje je Rijana prokazala. Ovakva frizura vrlo je laka za pravljene i zahvalna za održavanje. Frizura je idealna za žene sa dugim i uskim oblikom lica.

Rijana

Na dodeli Gremi nagrade 2012. Godine Rijana se pojavila sa plavom kosom, srednje dužine. Blage lokne, tamniji izrastak i šiške izgledaju veoma moderno i stilizovano, što i priliči Rijani.

Rijana

Kada se pojavila u aprilu 2012. godine u Tokiju, na premijeri filma “Battleship”, komentari su bili da je lepotica sa Barbadosa prešla na mračnu stranu. Pojavivši se sa dugom crnom kosom, obrijanim jednim delom glave i blako uvijenim krajevima, mamila je uzdahe i pozitivne kritike modnih sudija.

Rijana

Kratku, crvenu, bob frizuru, Rijana je prikazala na dodeli Bilbord muzičkih nagrada. U ovakvom izdanju izgleda vrlo romantično i zavodljivo, priznaćete. Ovakav tip frizure najpre pristaje damama sa izraženim crtama lica.

Rijana

Na dodelu MTV Muzičkih nagrada 2012, pevačica je iznenadila sve kada se pojavila sa novom frizurom. Ovoga puta, crna, vrlo kratka kosa, ponovo je oduševila publiku.

Rijana

Na dodeli nagrada u Britaniji, Rijana se pojavila sa plavom kosom, podignutom u punđu. Ne preterano elegantna, sa siskama, pevačica je izgledala kao rock zvezda.

Rijana

Poprilično hrabar potez Rijana je učinila kada se pojavila sa dugom, reckavom kosom. Ovakva frizura zahteva mnogo pripreme,ali priznaćete da njoj pristaje. Svakako, vrlo rizično, ali isplatilo se.

Rijana

Na izložbi “Met Gala” u Njojorku, pop princeza pojavila se kao brineta. Kovrdžava, bujna kosa izgledala je vrlo elegantno. Za ovu priliku, Rijana je kosu prebacila na jednu stranu i tako izgledala vrlo zavodljivo.

Rijana

Ovako nešto, ako smem da kažem, obično i svakidašnje, takođe pristaje ekstavagantnoj muzičkoj i modnoj zvezdi. Podignuta kosa u konjski rep izgleda mladalački i zanimljivo.

Rijana

Crna, duga, vrlo uredno kovrdžava kosa izgleda privlačno na mladoj pevačici. Ovakvu frizuru nije tesko napraviti, niti održavati, tako da ako vam se dopada ova ili neka od prethodnih frizura, možete pokušati da se ugledate na Rijanu i nikako nećete pogrešiti.

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
2
Ljuto
3
Tužno
1
Srećno
3
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

DELL
3916,oo
prava cena : 4699.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 13°c

Roleri

Bicikl