05
Sep
2012

Top 10 nadolazećih trendova za jesen: 10. Belo od glave do pete

Pregledano: 12305 puta

Ko kaže da bela boja nije za zimu? Ove sezone bela je apsolutni vladar modnih igrarija!

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Prethodni modni izveštaj pogledajte ovde.

Sofisticirana, nežna, elegantna, osnova svakog pravog ženskog garderobera... bela boja!

   bela boja

Zbog svoje pipljivosti i svetlog karaktera često je pogrešno okarakterisana kao isključivo prolećna i letnja boja. Međutim, bela boja istinski do izražaja dolazi upravo u hladnijim danima, kada prkosi jesenjem sivilu na najbolji mogući način, donoseći u njega dašak leta. Bela boja je krajnje ženstvena i otmena, i nema kome ne stoji dobro, idealna za kombinovanje, zahvalnija čak i od crne.

   trend bele boje

Ove sezone kreatori nam preporučuju belu u svim nijansama, od one snežno bele do prljavo bele, te boje slonovače i krem boje, sa akcentom na trend: belo od glave do pete!

   belo od glave do pete

Ako niste dovoljno vešte da se cele ogrnete belim, onda se uvucite u beli kaput ili blejzer koji će vašem stilu dati dovoljnu dozu ovog trenda. Blejzeri i sakoi su generalno odlični i vrlo praktični komadi, koji bi trebali da budu osnovica svakog ormara, ali beli sako ove zime posebno dobija na značaju, zbog svoje svežine i šika koji nosi sa sobom, te lake uklopivosti u doslovce svaku boju i stil.

   

   beli kaput

Kada se pitate kako da nosite belo tokom oštrijih i hladnijih dana koji nam dolaze, rešenje ćete pronaći u belim trikotažnim džemperima koje možete da iskombinujete uz beli džins i jahačke čizme, ili posegnite za belom haljinicom koju uklopite uz debele grilonke, platforme i sako u jarkoj boji. Tu je i neprolazna igra bele i crne boje, sa kojom nikada nećte omanuti, kao i bela košulja koja obećava jednostavnost, a efektnost. Lepo je videti i aksesoare u beloj boji, pa ove zime ne zaboravite bele šeširiće, kape, šalove i rukavice. Uz autfit koji se beli najbolji izbor je nešto jača šminka, sa obaveznim rumenilom, a predivan efekat glamura dobićete ukoliko belu odevnu kombinaciju razbijete crvenim karminom u bilo kojoj nijansi. Ukratko, bela je jednostavna i otmena boja, koja će biti pravo osveženje u nadolazećim danima, zato ne oklevajte da prigrlite ovaj trend i transformišete se u "snežnu kraljicu" !

   bela boja zimi

   bela boja zimi

   jesenji trendovi

   bela boja

   belo odelo

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
2
Tužno
1
Srećno
8
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

MIDEA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -1°c

Bicikl

Roleri