23
Aug
2012

Top 10 nadolazećih trendova za jesen: 2. Burgundi boja

Pregledano: 12151 puta

Na vrhu lestvice hit boja za predstojeće, hladnije dane jeste topla burgundi boja. Kako, zašto i koliko će se ona nositi, pogledajte u narednih par redova i slika.

Burgundi boja jeste boja crnog vina, koja obuhvata najrazličitije nijanse, od onih koje vuku na crveno i bordo, do onih koje umeju da zaliče na braon i ljubičastu.

   burgundi boja

Topla i efektna boja, jednostavna za kombinovanje, i savršena za "mračne" i hladne dane koji će nam uskoro pokucati na vrata. Modni znalci tvrde da se ponaša slično kao i crna, te da se vrlo lako uklapa i kombinuje.

   trendovi za jesen 2012

Dugo je nije bilo u našim garderoberima, da bi ove sezone zajedno sa crvenom na svetskim modnim pistama napravila pravi bum! Burgundi će biti neizostavna i jedna od nosećih boja za jesen/zimu 2012., te nikako ne bi trebalo da propustite da nabavite bar jedan burgundi detalj. Sako, kaput, pantalone, haljina, džemper ili bluza u ovoj divnoj, otmenoj nijansi... nebitno je, sve će biti pogodak!

   burgundi boja je hit za jesen 2012

Čak će i samo lak za nokte ili karmin u burgundi boji biti osveženje. Možete posegnuti i za šeširom, rukavicama, ešarpom, torbom ili cipelama! Animal print sjajno "leži" uz burgundi, ali tu su naravno i crna, braon i bež. 

   boja trule visnje

   dzesika alba stil

Nećete pogrešiti ni ako se od glave do pet uvučete u ovu boju nalik truloj višnji. Nikako ne treba da propustite da se poigrate ovom nijansom i obradujete svoj ormar bar jednim komadom u burgundi boji. Ona lepo stoji i tamnijim i svetlijim damama, uglavnom dajući efekat "ušuškanosti" i "luksuza". Kako se to burgundi boja nosi i kombinuje, pogledajte u interesantnim slikama u tekstu, u kojima ćete zasigurno naći neophodnu dozu inspiracije.

   dzins u boji

   kaputi za jesen

   burgundi boja

   moda za jesen

   pleteni dzemper

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
5
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

QUADRO
8754,oo
prava cena : 10504.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 7°c

Bicikl

Roleri