03
Sep
2012

Top 10 nadolazećih trendova za jesen: 8. Trikotaža

Pregledano: 14054 puta

Toplo, ušušuškano, udobno i kežual... trikotaža je neprolazni i jedan od najvoljenijih zimskih trendova!

Za još modnih, beauty i lifestyle ideja posetite predivnu facebook stranicu Women's Corner. Uživaćete!

Prethodni modni izveštaj pogledajte ovde.

Trikotaža je jedan od večnih i obaveznih trendova za svaku jesen i zimu, pa se tako i u predstojećim danima nametnula kao must have!

   trikotaza

Zašto je trikotaža prekopotrebna i neodoljiva? Pre svega jer je uglavnom veoma povoljna, udobna, praktična, ležerna, a opet sjajan "začin" svakom  stilu! Ove sezone, trikotaža je predstavljena u najrazličitijim bojama i oblicima, ipak akcenat se, kao i uvek, stavlja na trikotažne džempere i kardigane, posebno one predimenzionirane. Džemperi i kardigani, koji menjaju sakoe ili jaknice, bili oni heklani ili štrikani, od fine ili grube trikotaže, idealan su izbor za vetrovite i kišne jesenje dane, jer ne samo što će vas utopliti, već će vašem autfitu dati odličan šmek, mešavinu casual i romantičnog stila. 

   trikotaza

Trikotaža je dvadesetih veka prošlog veka, kada ju je lansirala Koko Šanel, izazvala modnu revoluciju i od tada nije prestala da inspiriše vrhunske kreatore, pa je i dan danas nezaobilazna u kolekcijama modnih brendova Misoni i Sonja Rikel. 

   trikotaza

Žene vole trikotažu, jer se lako uklapa u izrazito sportske varijante, ali i one urbane, poslovne, te svečane prigode. Dobro se kombinuje uz suknje, lagane, letnje haljine, ali i one zimske, šortseve, farmerke, cigaret pantalone i uopšte uzev, "leži" uz doslovce sve. Izbor trikotaže je nepregledan, široka ili uska, kratka ili dugaška, tanja ili debela, asimetrična, sa kaišem ili bez, sa dugačkim ili kratkim rukavima, ukrašena detaljima poput perlica, dugmića i cirkona, ili krajnje jednostavna, sa različitim strukturama štrikanja i pletenja, u svim bojama duginog spektra... Neće vam biti teško da izaberete ono što prija vašem stilu. Svakako su najbolji izbor već gore pomenuti džemperi i kardigani, ali i trikotažna haljina ume da deluje šik.

   

   trikotaza

Trikotaža je efektan detalj i ne zahteva nikakvu posebnu umetnost kombinovanja. Ona će izgledati podjednako atraktivno kako uz visoke potpetice, tako i uz patike, platforme, baletanke ili dobre zimske čizme. Mogućnost poigravanja trikotažom je beskrajna, i ona je jedan od najzahvalnijih i najkreativnijih trendova koje hladniji dani donose. Zato se ušuškajte u trikotažu i dok se štitite od vetra, kiše i snega, budite lepe i stilski originalne, kao što ste i uvek, uostalom!

   trikotazni dzemper

   trikotaza

   trikotaza

   dzemperi od trikotaze

   kardigan od trikotaze

   trikotaza

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
5
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
5
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri