26
Sep
2012

Top 5 modnih aksesoara za nadolazeće dane

Pregledano: 9239 puta

Modni detalji igraju važnu ulogu u odevanju, i ponekad sa lošim aksesoarima ni najkvalitetnije garderoba neće doći do izražaja! A kakve nam to aksesoare donose najnoviji trendovi sa modnih pista?!

Modni detalji često umeju da odigraju glavnu ulogu u dobrom stilu, posebno kada je reč o cipelama i torbama, koje se i ubrajaju u najčešće ženske opsesije. Desi se i da odličnu odevnu kombinaciju uništi loš izbor cipela ili tašne, ali i obrnuto, osrednja kombinacija uz dobre aksesoare može postati sjajna. A evo i kojih nam to top pet trendova stiže pravo sa modnih pista, te kako i zašto ih nositi?

1. Predimenzionirane tašne: Već nekoliko sezona velike tašne su apsolutni must have. Ništa drugačije neće biti ni ove jeseni. Trend predimenzioniranih tašni se nastavlja, a izbor boja, oblika i materijala je samo na vama.

   velike tasne

 

   velike tasne

2. Čizme preko kolena: Ove sezone ponovo su u centru pažnje. Da li u "jahačkom" stilu, ravne, na debelu ili tanku štiklu, do ili preko kolena, od kože, eko ili antilop kože... nebitno je. One su savršene za kombinovanje, ponašaju se poput klasičnih crnih salonki, i ako se dobro održavaju, mogu potrajati i nekoliko godina.

   cizme preko kolena

 

   cizme preko kolena

3. Srebrni detalji: Leto i proleće doneli su gomilu nakita u boji zlata, međutim ove zime čeka nas vladavina srebra i metala! Srebrni nakit, ili bižuterija u hladnim nijansama čelika i aliminijuma, odlično će se uklopiti uz belu, crvenu i kobaltplavu boju koje su ove zime imperativni trend, kao i uz večnu crnu.

   srebrni detalji

 

   srebrni detalji

4. Tašne za lap top: U stilu prave poslovne dame, ove zime hit su torbe za lap top, kao i one nalik na aktovke. Ali ne bilo kakve, već one stilizovane i "fensi" u kojima ćete naći sve, osim lap topa i poslovnog materijala. 

   torbe za lap top

 

   torbe za lap top

 

   torbe za lap top

5. Miks materijala na cipelama: Dizajneri su ove sezone poigrali cipelama, dobivši fanatstičan spoj različitih materijala i boja na jednom paru cipela. 

   miks materijala na cipelama

 

   miks materijala na cipelama

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
5
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
5
Bolje
3
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
10920,oo
prava cena : 13104,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 22°c
min 10°c

Roleri

Bicikl