19
Nov
2012

Top 5 zimskih modnih detalja

Pregledano: 9954 puta

Čime da obogatimo naš stil? Šta je ove sezone ultimativni trend u carstvu aksesoara?

Danas prečešljavamo trendove u svetu modnih detalja. Aksesoari, nezavisno od garderobe, grade čitavu jednu imperiju na modnoj sceni i za njima oduvek vlada prava pomama, od cipela i tašni do luksuznog nakita, šešira, rukavica, marama i čega već sve ne. Upravo u modnim detaljim leži ključ dobrog, i pre svega upečatljivog, stila. Detalji su ono kroz šta se iskazujemo, razlikujemo od drugih; pomoću detalja pokazujemo kreativnost i umeće poigravanja modom. Modni aksesoari umeju da od obične kombinacije naprave neobičnu, kao i da daju pečat najjednostavnijim komadima odeće, poput bele majice ili crne haljine, bacajući na njih neko sasvim novo svetlo. A za šta da se odlučite ove zime? Trendovi kažu: puno, puno pletiva i krzna, šarma i šika, što ja toplo pozdravljam! Uživajte u još jednom modnom prilogu!

1. Pletene kape: Ušuškano, toplo i šarmantno! Nezaobilazan trend koji štiti od vetra, snega i kiše, a pritom je sjajno rešenje kada nemate vremena ni volje za frizuru! Nabacite pletenu kapicu u upečatljivoj boji i opustite se!

   pletene kape

2. Helanke sa printom: Hrabar izbor koji će se uz malo truda i stila sasvim isplatiti. Efektne i neobične, helanke sa printom kombinujte uz jednostavne komade odeće poput crnih, sivih, bež i belih džempera, sakoa ili majica.

   helanke sa printom

3. Pismo torbe sa nitnama: Clutch torbice u svim veličinama apsolutni su hit već nekoliko sezona. Vreme je da ih ukrasite još jednim trendi detaljom: nitnama! "Urbano", šik i drugačije!

   pismo tasne

4. Krzno oko vrata li na reveru: Dašak luksuza i glamura! Neodoljivi klasik za prave dame!

   krzno oko vrata

5. Štrikani šalovi: Zimi su prosto nezaobilazan i jedan od najvoljenijih modnih detalja. Poželjan je u svakakvim varijantama, dužinama, oblicima i bojama, a ove zime akcenat je na interesantnim spojenim šalovima u više slojeva, koje jednostavno prebacite preko glave i "završite posao".

   strikani salovi

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
3
Srećno
5
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

PANASONIC
12118,oo
prava cena : 14541.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Bicikl

Roleri