16
Apr
2013

Top pet high street brendova na svetu

Pregledano: 3414 puta

Ako nemate dubok džep, a ipak obožavate modu i pratite trendove, onda ste sigurno upućene u važnost high street brendova! Mi izdvajamo najbolje!

U savršenom svetu sve obožavateljke mode ne bi izlazile iz Šanelovih, Diorovih ili Gučijevih radnji, ipak surova realnost svakodnevno nam lice u baca besparicu, male plate i životne troškove koji nam "ne daju" da uživamo do mile volje u šopingovanju skupih, brendiranih i aktuelnih komada. Kao uteha, ali i adekvatna zamena ostaju nam fenomenalni high street brendovi koji nam nude predivne i trendi kolekcije i aksesoare po višestruko nižim cenama.

High street brendovi mogu da se pohvale vrhunskim kvalitetom i dizajnom koji je u korak sa najvećim modnim novotarijama, a po pristupačnim cenama, od kojih pojedine na sniženjima ne prelaze par stotina dinara. Nažalost, u Beogradu i Srbiji još uvek nemamo tu sreću da na okupu budu svi popularni high street brendovi, što ne znači da izbor nije dobar. Povremeni, slučajni ili namerni, odlasci u inostranstvo daju nam dodatnu priliku da nabavimo super krpice u radnjama čijih predstavništva na našim prostorima još nema. A koje to high street brendove nikako ne smete zaobići?

1. ZARA: Definitivno u vrhu svetskih brendova, koja svojim kvalitetom i savršenom ponudom mami sve ljubitelje mode, pa i one koji sebi mogu da priušte daleko skuplju garderobu. Zara nudi jednostavnu, a opet totalno trendi odeću, koja obavezno izgleda luksuzno i šik. I sve to za sasvim pristojne cene! 

  zarine radnje

2. H&M: Najpoznatiji švedski lanac odeće još uvek nije dostupan u Srbiji, ali otvaranje predstavništva očekuje se već u septembru ove godine. Njegovo odsustvo ovde, ne znači i nepopularnost, jer svako ko je iole upućen u modu, zna da H&M brend obećava odličnu, modernu garderobu po niskim cenama.

   

3. MANGO: Mango spada u jedan od najskupljih high street brendova, ali i dalje se lagodno ubraja u one koje svoje cene drže pristupačnim za prosečnu ženu. Iza španskog brenda Mango uvek se krije elegancija, sofisticiranost, ženstvenost i klasika upakovana u nove trendove!

   mango radnje

4. BERSHKA: Svakako jedan od najjeftinijih i najpopularnijih high street brendova sa gomilom ponude koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Razigrano, moderno, ženstveno, praktično i sa stilom!

   bershka radnje

5. ASOS: Krajnje povoljne cene, gde se za 5e može probunariti savršeni komad, čak i kada nema sniženja. Za svakoga ponešto, uz sjajnu ponudu vintage odeće!

  

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

DIGITUS
1690,oo
prava cena : 2028,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri