10
Oct
2012

Trend raport: blejzeri

Pregledano: 19078 puta

Blejzeri: efektno, šik, jednostavno, praktično. Klasično, a moderno!

Blejzeri i sakoi idealno su rešenje za slojevito oblačenje koje je ovih sezona neverovatno u trendu. Blejzeri svaki stil lako "obogate", čineći ga urbanijim i unoseći dašak šika. Čak i osrednja odevna kombinacija uparena sa blejzerom deluje fenomenalno, a pritom je on odličan saveznik u nameri da prikrijemo višak na bokovima. 

   trendi blejzeri

   trendi blejzeri

Seksi i "strogi" istovremeno... ove sezone, kao i prethodne, modni su imperativ! Odlučite se za one srednje dužine, ili nešto duže, a vodite računa o tome da vam dobro pristaju, da ne budi preširoki u ramenim, te da čak i kad su pomalo širi, prate liniju tela. Ako blejzer ima lepu postavu, možete i podvrnuti rukave što će biti divan detalj, a veoma lepo ide i uz ešarpe i šalove.

   trendi blejzeri

   trendi blejzeri

   trendi blejzeri

Blejzeri se ovih hladnih dana nose u svim bojama, s tim što je zimski kolorit zamenio letnji, pa su nešto više u trendu zagasiti tonovi i pastelne nijanse, za razliku od jarkih, drečavih boja koje su se nosile tokom toplih meseci. Odlučite se za crveni, klasični crni, sivi, bež, ili onaj u kobaltplavoj, smaragdnozelenoj boji, te puder boji. Divno pristaju kako uz farmerke, baggy pantalone, skiney jeans, helanke, tako i uz lepršave ili tesne haljine i suknje. Sve u svemu, blejzeri su praktični i jednostavni, a opet dovoljno efektni i uklopivi sa gotovo svime što nam padne na pamet! Zato ne propustite da nabavite bar jedan! 

   trendi blejzeri

   blejzeri

   blejzeri

   blejzeri

   blejzeri

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
2
Ljuto
4
Tužno
0
Srećno
5
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri