10
May
2013

Trend raport: dugačke haljine

Pregledano: 22483 puta

Seksi, sa stilom, šik, jednostavno i tako udobnooo... dugačke haljine!

Dugačke haljine jedan su od najpoželjnijih komada odeće za sunčane dane. Lepšave, ležerne, opuštene, a opet dovoljno šik i efektne... definitivno jesu nešto što svaka dama koja ima stila i voli modu mora da ima u svom ormaru. Na sva pitanja tipa "šta da obučem", "u čemu izgledam dobro", "kako da ne preteram u doterivanju, a opet izgledam lepo" odgovor leži u maksi haljinama.

   dugacke haljine

   dugacke haljine

   dugacke haljine

Maksi haljine jednostavan su, a fantastičan izbor za sve prilike, od onih dnevnih, kežual varijanti do veoma svečanih. Ukoliko je dugačka haljina vaš izbor za dnevnu priliku ponesite je uz opušten rep ili punđu, naočare za sunce, veliku tašnu i baletanke ili ravne sandale.  Izgledaćete pristojno, a opet divno doterano, i što je najvažnije biće vam udobno i nećete se opterećivati pitanjima da li vam dobro stoji. Jer dugačke haljine dobro stoje svima, bez obzira na građu i visinu, i obavezno daju taj odličan "šmek" nonšalantnosti i elegancije istovremeno. Naša preporuka su lepršave, top haljine, bez bretela koje odlično ističu dekolte i veoma su seksi.

   dugacke haljine

   dugacke haljine

   dugacke haljine

Atraktivan izbor jesu i maksi haljine u neon boji ili nekoj pravoj prolećnoj boji poput boje sunca ili maline. Naravno, tu su uvek i večne crna i bela, kao i haljine sa različitim printovima, gde se ove sezone najviše ističe cvetni print. Trk po dugačku haljinu u omiljenoj boji i zablistajte u jednom izazovnom i šik, a opet opuštenom izdanju!

   dugacke haljine

   dugacke haljine

   dugacke haljine

   dugacke haljine

   dugacke haljine

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
3
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
4
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 10°c

Bicikl

Roleri