30
Oct
2012

Trend raport: Ugg čizme

Pregledano: 20469 puta

"Luksuzne", praktične, udobne... ugg čizmice najpoželjnija su obuća već par sezona!

Popularne "uggsice" potiču iz daleke nam Australije, napravljene od ovčije kože, a postavljene krznom, a odlikuju se udobnošću i jedinstvenim dizajnom. 

   ugg cizme

   ugg cizme

U naše krajeve "ušunjale" su se pre četiri sezone i od tada, mada se često smatraju izvikanim i precenjenim, potražnja za njima ne jenjava, i preplavile su ulice širom Srbije. Ugg čizme dostupne su u najrazličitijim bojama i dezenima, jednostavne ili ukrašene cirkonima, printom, šljokicama i printom, u dubokim i plitkim varijantama, ipak zadržavajući svoj prepoznatljiv oblik! U čemu leži čar ovih planetarno popularnih i voljenih čizama?  One su pre svega veoma praktične, jer se uklapaju uz doslovce sve, od trenerki preko kežual varijanti do onih elegantnih i svečanih izdanja, zatim deluju veoma šik, "bogato" i svakoj kombinaciji neizostavno daju notu ležernosti i luksuza.

   

   ugg cizme

Dizajn ugg čizama preuzele su i druge kompanije, te su dostupne i u jeftinijim varijantama, ali ipak kvalitet i formu original komada lako je prepoznati. Ukoliko niste u mogućnosti da sebe počastite original parom uug čizama (cene su oko 150, 200 e), posegnite za bar dobrom kopijom, jer sve druge, takozvane "bulevarske" kopije deluju jeftino i "ofucano".

   ugg cizme

   ugg cizme

Mnogi kao glavni problem ugg čizama navode promočivost, te one, iako su izrazito tople, nisu pogodne za kišu i sneg, a posebno ne omraženu nam bljuzgavicu. Ipak, iz Ugg kompanije našli su  rešenje i za ovaj problem, te su dostupne i posebne, nepromočive ugg čizme. Dakle, ako ste u potrazi za dobrim parom zimskih čizama, a pritom volite modu i pratite trendove, ali vam je važna i udobnost, ne propustite da obradujete sebe i svoj garderober jednim parom "uggsica"!

   ugg cizme

   ugg cizme

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
1
Ljuto
5
Tužno
4
Srećno
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
10920,oo
prava cena : 13104,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Bicikl

Roleri