14
Nov
2012

Trend raport: ženska odela

Pregledano: 24998 puta

Strastvena, senzualna žena u "muškoj koži".... odela kao simbol polne ravnopravnosti, ali i dokaz neprevaziđene ženske seksepilnosti!

Ženska odela jedan su od stidljivijih, ali i dalje veoma atraktivnih trendova za nadolazeće dane. Odela su ostala za nama još u 90-ima, doduše povremeno se vraćajući, ali ne ostavljajući veliki trag. Ipak, ove i naredne godine prete da naprave veliki bum i nametnu se kao jedan od najpoželjnijih trendova.

   zenska odela

   zenska odela

   zenska odela

Ono što je u najvećoj meri doprinelo ponovnoj težnji da dame nose odela jeste jedan od najvećih ovogodišnjih trendova: muške stvari u ženskom ormaru! Tako su pored muških cipela, predimenzioniranih blejzera, boyfriend džinsa, i odela pronašla svoje mesto pod suncem. Odelo ženu neizostavno čini sofisticiranom i elegantnom, ali i doprinosi određenoj "agresivnosti" i ležernosti u stilu, što sve skupa damu u odelu čini neodoljivom.

   zenska odela

   zenska odela

   zenska odela

Ženska odela su hrabar, ali odličan izbor. Ona u zavisnosti od kroja, dezena i teksture mogu biti savršena poslovna, večernja ili street style varijanta. U kombinaciji sa potpeticama, glamuroznim nakitom, clutch torbicom i dobrom frizurom odelo može biti predivno i neobično rešenje i za gala događaje. Čak ni holivudske zvezde na crvenom tepihu ne beže od odela, a rado ga nose i u svakodnevnim izdanjima. Uz baletanke, veliku tašnu i ešarpu odelo će dobiti jednu sasvim drugačiju dimenziju. Ono što je ove sezone posebno interesantno i drugačije jesu odela sa printom koja su u trendu odela glavna atrakcija. Verovatno će samo malo otkačenije dame da ih prigrle, a ako se pitaju kakav print da biraju, neka slobodno puste mašti na volju... od leopard i cvetnog preko geometrijskog printa do metalik materijala!

   zenska odela

   zenska odela

   zenska odela

Pri izboru krojeva takođe možete da se opustite, nose se kako široke nogavice, tako i sasvim uske, ali i cigaret varijante, dok sakoi i blejzeri mogu biti strukirani ili predimenzionirani, svejedno. Ukratko nemojte zaobići ženska odela... ona su vamp, moćna, elegantna, a opet tako šik kežual!

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
5
Ljuto
2
Tužno
2
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

HP
64801,oo
prava cena : 77761.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 2°c

Bicikl

Roleri