14
Nov
2012

Trend raport: ženska odela

Pregledano: 11989 puta

Strastvena, senzualna žena u "muškoj koži".... odela kao simbol polne ravnopravnosti, ali i dokaz neprevaziđene ženske seksepilnosti!

Ženska odela jedan su od stidljivijih, ali i dalje veoma atraktivnih trendova za nadolazeće dane. Odela su ostala za nama još u 90-ima, doduše povremeno se vraćajući, ali ne ostavljajući veliki trag. Ipak, ove i naredne godine prete da naprave veliki bum i nametnu se kao jedan od najpoželjnijih trendova.

   zenska odela

   zenska odela

   zenska odela

Ono što je u najvećoj meri doprinelo ponovnoj težnji da dame nose odela jeste jedan od najvećih ovogodišnjih trendova: muške stvari u ženskom ormaru! Tako su pored muških cipela, predimenzioniranih blejzera, boyfriend džinsa, i odela pronašla svoje mesto pod suncem. Odelo ženu neizostavno čini sofisticiranom i elegantnom, ali i doprinosi određenoj "agresivnosti" i ležernosti u stilu, što sve skupa damu u odelu čini neodoljivom.

   zenska odela

   zenska odela

   zenska odela

Ženska odela su hrabar, ali odličan izbor. Ona u zavisnosti od kroja, dezena i teksture mogu biti savršena poslovna, večernja ili street style varijanta. U kombinaciji sa potpeticama, glamuroznim nakitom, clutch torbicom i dobrom frizurom odelo može biti predivno i neobično rešenje i za gala događaje. Čak ni holivudske zvezde na crvenom tepihu ne beže od odela, a rado ga nose i u svakodnevnim izdanjima. Uz baletanke, veliku tašnu i ešarpu odelo će dobiti jednu sasvim drugačiju dimenziju. Ono što je ove sezone posebno interesantno i drugačije jesu odela sa printom koja su u trendu odela glavna atrakcija. Verovatno će samo malo otkačenije dame da ih prigrle, a ako se pitaju kakav print da biraju, neka slobodno puste mašti na volju... od leopard i cvetnog preko geometrijskog printa do metalik materijala!

   zenska odela

   zenska odela

   zenska odela

Pri izboru krojeva takođe možete da se opustite, nose se kako široke nogavice, tako i sasvim uske, ali i cigaret varijante, dok sakoi i blejzeri mogu biti strukirani ili predimenzionirani, svejedno. Ukratko nemojte zaobići ženska odela... ona su vamp, moćna, elegantna, a opet tako šik kežual!

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 3
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
9
Nasmejano
4
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
2
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Savršen poklon za savršenog muškarca

Savršen poklon za savršenog muškarca

Zimski praznici su posebni za sve ljude. Ovo je deo godine kada je sve moguće, kada se čuda dešavaju. Nova ...
Kako da izgledate stilizovano i moderno u šorcu

Kako da izgledate stilizovano i moderno u šorcu

Često šorc ne možemo da uklopimo sa drugim odevnim predmetima jer nekada čini da izgledamo ...
AURA
500,oo
prava cena : 600,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 22°c
min 10°c

Roleri

Bicikl